Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Kochajcie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Onie właśnie się zorientowałam, że podczas wymiany straciłam to co najważniejsze Czy ciastko z pop-cornem zapełni tę pustkę w serduszku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Kochajcie mnie Nie ma takiej opcji :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Czy ciastko z pop-cornem zapełni tę pustkę w serduszku? Nic nie wypełni pustki po tym tatuażu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Kochajcie mnie Cóż żeś uczynił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Nie chcecie pizzowego stylu to nie. Zabieram co zrobiłem i idę w cholerę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Cassidy napisał: Nic nie wypełni pustki po tym tatuażu :c Ulepić ci taki sam z plasteliny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Ulepić ci taki sam z plasteliny? Tak, poproszę :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Nie chcecie pizzowego stylu to nie. Zabieram co zrobiłem i idę w cholerę daj pizze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Nie chcecie pizzowego stylu to nie. Zabieram co zrobiłem i idę w cholerę Deca, wrudź, będziemy Cię kochać mocno, tylko daj pitcowy styl! :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 2 minuty temu Decaded napisał: Nie chcecie pizzowego stylu to nie. Zabieram co zrobiłem i idę w cholerę Pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 minutę temu Cassidy napisał: Tak, poproszę :C poczekaj z 15 min jeszcze te ciastko zrobić muszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: poczekaj z 15 min jeszcze te ciastko zrobić muszę Nic nie musisz, on może poczekać :c Taaaak pizzowy styl! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ciaaaaastko Cicho bo do adopcji cię oddam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Mam dziwne wrażenie, że w tym temacie robi się z deczka za duży bajzel, nawet jeśli to temat do rozmów ogólnych @Uszatka iz dat rajt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Maffle Fluff napisał: Cicho bo do adopcji cię oddam Ja go z chęcią zaadoptuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 chętnie przyjmę Potrzeba mi kogoś żeby się babrał się w chemikaliach zamiast mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: chętnie przyjmę Potrzeba mi kogoś żeby się babrał się w chemikaliach zamiast mnie Nie on jest mój przykro mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Nikt nie odbierze mi Zirathelcia Czymaj ciasteczko Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 @Decaded http://puu.sh/sCg9c/a8a4b51dd1.jpg To potężne słowa były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Oddaj mi zirathelcia D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Ja Zirciowi za wywoływanie fotomasek + darmowe solarium przy lampach ultrafioletowych naświetlarki dałbym takie ciastko: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 2 minuty temu Waryate napisał: @Decaded http://puu.sh/sCg9c/a8a4b51dd1.jpg To potężne słowa były. Chyba ją zaraz przez kolano przewieszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Wowow Wszyscy mnie chcą a ty do kogo chcesz :c A ten a ja bym zirciowi dała ten dużo miłości, o Edytowano Grudzień 3, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 (edytowany) 5 minut temu Cassidy napisał: Oddaj mi zirathelcia D: Niet możesz go widywać w jego celi Aha i trzymaj tatuaż Spoiler Dodałem nawet kolorki Zirathel czymaj jeszcze Spoiler Edytowano Grudzień 3, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Chyba ją zaraz przez kolano przewieszę Do eet a jestem pewien, że będziesz śnił o świecie w którym nie ma pizzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts