Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Przecież mnie słyszał na TSie, myślę, że się domyślił Kłaliti żarciki Koniu Niektóre dziewczynki brzmią podobnie do Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Niektóre dziewczynki brzmią podobnie do Ciebie Nie słyszałem nigdy takiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: Nie słyszałem nigdy takiej Nagraj się i odtwórz nagranie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Nagraj się i odtwórz nagranie Ale to nie będzie głos dziewczynki tylko mój :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Ale to nie będzie głos dziewczynki tylko mój :< Przeciesz jesteś dziewczynkom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Przeciesz jesteś dziewczynkom A-ale mam siusiaka, dziewczynki nie majom :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: A-ale mam siusiaka, dziewczynki nie majom :c Polemizowałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Polemizowałbym Co Ty za dziewczynki oglądasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Waryate napisał: Co Ty za dziewczynki oglądasz Takie z ogonkami i kocimi uszkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Takie z ogonkami i kocimi uszkami Takie są obiektywnie najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 11 minut temu Waryate napisał: Takie są obiektywnie najlepsze Zdradziłeś Holo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Słodka Celestio, co ja spowodowałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 3 minuty temu Decaded napisał: Zdradziłeś Holo Wyraziłem się nieprecyzyjnie. To przez to, że "kocie uszka" brzmi po prostu ładnie i obrazowo. Mówiąc to, miałem na myśli...kemonomimi. Co się czepiasz, nikogo nie zdradzam, zaraz Cię skroję >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 21 minut temu Waryate napisał: Wyraziłem się nieprecyzyjnie. To przez to, że "kocie uszka" brzmi po prostu ładnie i obrazowo. Mówiąc to, miałem na myśli...kemonomimi. Co się czepiasz, nikogo nie zdradzam, zaraz Cię skroję >.> Hmpf. A planowałem zrobić i Ci dać skin z jedną i jedyną Holo Skoro jesteś taki niegrzeczny to zatrzymam go dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 2 minuty temu Decaded napisał: Hmpf. A planowałem zrobić i Ci dać skin z jedną i jedyną Holo Skoro jesteś taki niegrzeczny to zatrzymam go dla siebie Nie jestem niegrzeczny, jestem milutki, chyba, że ktoś mnie oszukuje i mówi brzydkie rzeczy :< Ty za to jesteś leniwy, więc nie nabiorę się na to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 17 minut temu Waryate napisał: Nie jestem niegrzeczny, jestem milutki, chyba, że ktoś mnie oszukuje i mówi brzydkie rzeczy :< Ty za to jesteś leniwy, więc nie nabiorę się na to Jestem leniwy, ale słowa dotrzymuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Prawdą jest, że jesteś leniwy. Więc nie chciało Ci się robić takiego skina, dlatego też jesteś w stanie dotrzymać słowa i mi go nie dać. A jak będę grzeczny to dostanę ładnego skina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 5 minut temu Waryate napisał: A jak będę grzeczny to dostanę ładnego skina? Nie, ponieważ nie jesteś grzeczny, bo mnie zostawiłeś dwie godziny temu mówiąc, że idziesz spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Nie, ponieważ nie jesteś grzeczny, bo mnie zostawiłeś dwie godziny temu mówiąc, że idziesz spać Niegrzeczny to bym był gdybym został :c Poza tym naprawdę chcę spać, ale ofc musiała się zacząć jakaś rozmowa i nie mogłem ot tak pójść D: Jutro mam na 14 to będę mógł zostać trochę dłużej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Dostałem rózgę od Mikołaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Mikołaj lubi na ostro widzę Deca dej spać :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 ni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Dec x Warmę OTP? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 Otwieram nocną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 godzinę dziesięć za wcześnie, Sosen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts