Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: to wspomaganie to elektryczne czy może hydraulika jakaś? Raczej hydraulika, ale spokojnie, płyn już ucieka z nieszczelnej instalacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: No ja też nie wiem A jesteś w podręczniku do biologii lub jakiejś encyklopedii? 1 minutę temu PervKapitan napisał: A Dec poszedł z kim innym stykać się lufą? Nie mam pytań... 2 minuty temu Skoniu napisał: Ktoś chętny na głębsze rozkminy z gościem "na wspomaganiu", będącym w trochę wyższym stanie świadomości? Mi brakuje jakieś 5 piw do takiego stanu, więc wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Dlatego pytam czy już poszedł się z kim innym stykać lufą A to nie wiem, nie pilnuję go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: @Chip Wspomaganie ciastkami a wiesz że od ponad pół roku żadnego ciastka nie zjadłem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Jestem wszędzie i nigdzie Co tam, chłopcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 psytul mnie ktoś :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu clopfic napisał: Mi brakuje jakieś 5 piw do takiego stanu, więc wybacz. No ale i tak zacznę, bo dlaczego niby nie: czy ktoś jeszcze tutaj uważa, że jak zaczynamy za dużo myśleć o życiu, to warto wyjść z przyjaciółmi na piwo/wodę życia, wygadać się, ulżyć sobie i rano obudzić się w takim jakimś lepszym humorze? (oczywiście zakładam tutaj biesiadowanie, a nie chlanie na umór) @PervKapitan Psytulam cię moim psyonikiem z Dark Heresy Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: Co tam, chłopcze? tez jakoś niezbyt przepadam za tym jak ktoś tak do mnie mówi Grrrr... 3 minuty temu clopfic napisał: Mi brakuje jakieś 5 piw do takiego stanu, więc wybacz. jakbyście byli w okolicy to zapraszam... dziś w programie dla gości mogę zaserwować tequile.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: No ale i tak zacznę, bo dlaczego niby nie: czy ktoś jeszcze tutaj uważa, że jak zaczynamy za dużo myśleć o życiu, to warto wyjść z przyjaciółmi na piwo/wodę życia, wygadać się, ulżyć sobie i rano obudzić się w takim jakimś lepszym humorze? (oczywiście zakładam tutaj biesiadowanie, a nie chlanie na umór) no ja właśnie znów zadużo myślę o życiu i mam ochotę przez to na sudoku, ale pocieszam się myslą że jutro z ziomerkami się widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Chip napisał: jakbyście byli w okolicy to zapraszam... dziś w programie dla gości mogę zaserwować tequile.... Chopie... u mnie w mieszkaniu studenckim to jest jakieś 8 litrów wódy jest, 6 litrów piwa i 20 litrów wina (własną pigwówkę robimy). @PervKapitan To nie myśl sama - poddaj się mocy życiodajnego trunku i niech myśli wszystkie znajdą ujście, wygadaj się, wyżal, powymądrzaj. U mnie działa. Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Chip napisał: tez jakoś niezbyt przepadam za tym jak ktoś tak do mnie mówi Grrrr... jakbyście byli w okolicy to zapraszam... dziś w programie dla gości mogę zaserwować tequile.... tequile? zakładam rolki i jadę. 2 minuty temu Skoniu napisał: No ale i tak zacznę, bo dlaczego niby nie: czy ktoś jeszcze tutaj uważa, że jak zaczynamy za dużo myśleć o życiu, to warto wyjść z przyjaciółmi na piwo/wodę życia, wygadać się, ulżyć sobie i rano obudzić się w takim jakimś lepszym humorze? (oczywiście zakładam tutaj biesiadowanie, a nie chlanie na umór) W sumie po to się pije Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: psytul mnie ktoś :c Deca przytula za piccę 2 minuty temu Skoniu napisał: No ale i tak zacznę, bo dlaczego niby nie: czy ktoś jeszcze tutaj uważa, że jak zaczynamy za dużo myśleć o życiu, to warto wyjść z przyjaciółmi na piwo/wodę życia, wygadać się, ulżyć sobie i rano obudzić się w takim jakimś lepszym humorze? (oczywiście zakładam tutaj biesiadowanie, a nie chlanie na umór) @PervKapitan Psytulam cię moim psyonikiem z Dark Heresy NAWET MI O DH NIC NIE MÓW Also, myślenie o życiu... Pewnie tak jest. Dlatego trzeba mniej o tym myśleć. Bo co jak myślisz, ale nie ma jak/komu się wygadać, albo to nic nie daje? Sen pomaga, btw :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Skoniu napisał: To nie myśl sama - poddaj się mocy życiodajnego trunku i niech myśli wszystkie znajdą ujście, wygadaj się, wyżal, powymądrzaj. U mnie działa Nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Nie mam. Podaj adres to taksówką podeślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 tyle że ja nie miałem na myśli takiego zwykłego alko..... tylko roca patron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Jeeeeej, nie ma to jak osiągnąć drugą rangę na forum pisząc o alko... Brawo ja!!! (i co z tego, że to o niczym nie świadczy?) A skoro o tym mowa: komu cydru? No bo w końcu jak się już w bagienko wpadło, to ono jednak wciąga Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 To to forum ma rangi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 pewnie chodzi mu o te kropki nad avkiem - zależą od ilości postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Wy się śmiejecie, a z zatrucia alkoholowego miałem jedyną piątkę z całej toksykologii I kto mi teraz powie, że to się nie przydaje w życiu? A ta ranga to kolejne szare kółko pod nickiem/przydomkiem.Discord wie jak to się nazywa Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 widać że człowiek z doświadczeniem zabiera się za tę toksykologię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Chyba tak, przekroczyłem setkę, paczę, a tu drugie kółko się pojawia. Chyba, że to partenogeneza jakaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 trzecie jest chyba po przekroczeniu 300 czy 400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 To skorpion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) No to trzaskamy spamem jak Monty Python: Cel na dzisiejszą noc: wbić 3 lvl forum Ciasteczkowemu Potworowi (czy tam Zirathelowi) Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Skoniu z tym zatruciem na ambicje chyba komuś wszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts