Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Ja zatruty, to tylko na pretekst czekam. Kto uważa, że idee Zaratusztrianizmu przeszły w toku ewolucji na judaizm? Pytanie z czapy, dla statystyk @Chip No ale jak to tak post pod postem walić? Toć to niekulturalne, a ja się szanuję... Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 *Zagląda* można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 hyh, może postrimować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: *Zagląda* można? Można, jak się w tym chaosie umysłów połapiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 1 minutę temu Skoniu napisał: @Chip No ale jak to tak post pod postem walić? Toć to niekulturalne, a ja się szanuję... że co? ja nie winny... to nie ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Można, jak się w tym chaosie umysłów połapiesz. Postaram się jak mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 brooks was here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 *marudzi* Dżast sejin' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: że co? ja nie winny... to nie ja Dajcie mi kucyka, a paragraf się znajdzie. Kołyma, Kamczatka, czy Sachalin dla szanownego pana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 ale to ja mam czekan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 to nie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Chip napisał: ale to ja mam czekan Czyli góry Ural, rozumiem, doskonały wybór, Przełęcz Diatłowa jest piękna o tej porze roku, życzę udanych wakacji. A zresztą ja mam katanę i wiatrówkę. Ciągniemy dalej wyścig zbrojeń? @Zirathel To sam sobie wezmę, a co, burmistrz mi go sprzeda za skrzynkę Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: @Skoniu Ja dostanę pierwszy Nie, bo zbombarduję Ponyville samolotami!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 6 minut temu Skoniu napisał: Dajcie mi kucyka, a paragraf się znajdzie. Kołyma, Kamczatka, czy Sachalin dla szanownego pana? nikt Ci nie będzie dawał kucyków żebyś je po kołymach ciągał Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Chip napisał: nikt Ci nie będzie dawał kucyków żebyś nie po kołymach ciągał No to dlatego wysyłam Towarzysza na Przełęcz Diatłowa przecież... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Berwi ale to późno jest :< No i nie będę mógł obejrzeć bo mam to gówno a nie internet. A jak mnie ominie więcej strumyczków to będę smutny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Nu @Skoniu, pagadi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: To ja ci zbombarduję samoloty Tak? No to śmiało, ciekawe czy ostrzał z Car Puszki przetrzymasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 a ta armata to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Chip napisał: a ta armata to kto? Ta armata to twój środek lokomocji na Ural towarzyszu! 1 minutę temu Zirathel napisał: Twoją Car Puszke też ci zbombarduje Nawet się nie zorientujesz Śmiało, pewien Malezyjczyk też myślał, że mu się uda. I wiesz co? Nie udało się! Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 @Skoniu co Ty taki pro kcpzpr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Chip napisał: @Skoniu co Ty taki pro kcpzpr? Jak już raz się na Wschód zapuścisz, to powrotu nie ma A na serio to staram się po prostu mimo wszystko trzymać "jednolitego" stylu Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) Właśnie teraz Zirathel napisał: Ty wariacie Przynajmniej wkładam w te posty więcej kreatywności niż ty Ale, ale, zostało nam już tylko 12 postów do 300, damy radę? Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) chyba, a potem i tak termopile Edytowano Grudzień 10, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Ale, ale, zostało nam już tylko 12 postów do 300, damy radę? *krzyk z tłumu* Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts