Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu Decaded napisał: Zatem zobaczę co da się zrobić. A moje kolanka można podziwiać w dziale "daj swoje foto". Gdzieś tam powinny być, najdalej 3 miesiące wstecz A na początku to sam nawet nie chciałeś tam dać, a teraz tematy tworzysz. Przyznaj się kto Cię namówił >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Przyznaj się kto Cię namówił >:C Dec występuje w dwóch osobach i ta bardziej heheszna strona ostatnio na zbyt dużo sobie pozwala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Heheszna strona Deca uwolniła się pewnie pod wpływem emocji związanych z awansem na admina. Przyznaj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Ależ ni. Po prostu zrobiłem sobie gulosz z półtora kilo mięcha i żarłem go cały dzień To było iście smaczne przeżycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 A ja i Pervełka idziemy jutro do Kefca~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Ależ ni. Po prostu zrobiłem sobie gulosz z półtora kilo mięcha i żarłem go cały dzień To było iście smaczne przeżycie. YAMERO YO BAKA ;_______________; 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Może u niektórych to gulasz uwalnia endorfiny, a nie czekolada? Potrzebny specjalista. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Na dzisiaj już wystarczy. Pani Nocy musi się zająć innymi obowiązkami i nie ma dłużej czasu na doglądanie was~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) Nocne Marki zostały otwarte Edytowano Listopad 28, 2016 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 CZEKA MNIE ZAGŁADA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 No to ja na początek się pochwalę - zdałem to koło z farmakoekonomiki i to na 90% 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @PervKapitan Czemu cię czeka zagłada? No to brawo @Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Prawko :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 Ah. No tak x.x Już zaczynam trzymać kciuki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Sneak Peek Ino się nie podniecajcie zbytnio. Tu większość się jeszcze zmieni Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 2 minuty temu PervKapitan napisał: Prawko :c Również trzymam kciuki, ale nie mogę niestety powiedzieć, że egzamin nie jest taki straszny, bo ja zdawałem na innych zasadach, więc nie wiem jak teraz jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Skoniu napisał: Również trzymam kciuki, ale nie mogę niestety powiedzieć, że egzamin nie jest taki straszny, bo ja zdawałem na innych zasadach, więc nie wiem jak teraz jest... Jak się jest takim przegrywem jak ja to wszystko jest straszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 @Decaded To już wiem po co ci było pytać nas o kolory! Czuję, że będzie klimatycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Czuję, że będzie klimatycznie Mam ja taką nadzieję, że Was nie zawiodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @PervKapitan Parafrazując: Jedyną rzeczą, o którą musisz się stresować jest sam stres Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 28, 2016 Autor Share Napisano Listopad 28, 2016 1 minutę temu Skoniu napisał: Jedyną rzeczą, o którą musisz się stresować jest sam stres Takie perpetum mobile się z tego robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Ja jestem jednym wielkim stresem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 (edytowany) Witam. @Decaded ale ta czerwona belka menu chyba nie bardzo pasuje do reszty... @Skoniu gratulacje Też się pochwalę: wczoraj jak wspominałem pewien projekcik nad którym pracuję od dłuższego czasu wyrąbał się po całości. Po dzisiejszych dalszych próbach i badaniach wyszło że to w sumie moja wina - po prostu rozwaliłem wejścia opampów prawdopodobnie strzałem (przepięciem) z lutownicy transformatorowej. Edytowano Listopad 28, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 @Chip to nie jest czerwony, tylko #9d0316 oraz #40050c Teraz może i nie pasuje, gdyż to co widziałeś jest gotowe może w pięciu procentach, ale soon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: @Chip to nie jest czerwony, tylko #9d0316 oraz #40050c Normalnie jakbym czytał nazwy farb modelarskich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts