Sosna Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Pozwolę sobie zamknąć na dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 23, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2016 6 minut przed północą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Yaho! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Nope, nie ma co pisać jak przychodzisz i jesteś niemiły dla wszystkich, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 heyoo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: mhm, poszedłem stąd I dalej cicho Właśnie widzę jak poszedłeś. Już po dobranocce, spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Ty bądź cicho Wyjdź stąd bo dalej będzie cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Tylko ty bądź cicho, będzie idealnie Dzisiaj zwierzęta i Zirathele mówią ludzkim głosem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Najwidoczniej Nie zauważyłem. Dla mnie dalej szczekasz tak samo jak zwykle, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 4 minuty temu Zirathel napisał: Widocznie jesteś głuchy na wszystko inne Tak to wygląda, nic z tym nie zrobisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Rarilicious napisał: @Waryate Czemu chłopczynka? Co sie wydarzyło? Długo by mówić, najlepiej niech sam(a) Ci powie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: mhm, dla ciebie nie ma już ratunku Make me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Najpierw trzeba pamiętać jak to się zaczęło Ty już dobrze wiesz, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Zirathel napisał: Wyobraź sobie że nie miałem powodu do zapamiętania tego Przecież to był najważniejszy moment w Twoim życiu, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 No cześć chłopczynki i nie chłopczynki i ci skryci fani futalandu jak tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Cześć chłopczynki... i reszta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: Cześć chłopczynki... i reszta Ależ co tak oschle, święta mamy, Zir próbuje mówić ludzkim głosem ale mu nie idzie i w ogóle jest fajnie i magnetronicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Rarilicious napisał: Coś sugerujesz? Nie. Piszę jak jest. Edytowano Grudzień 23, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 1 minutę temu Zirathel napisał: Jesteś po prostu głuchy Hmm? Mógłbyś trochę głośniej, chłopczynko? Nic nie słyszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Właśnie teraz Rarilicious napisał: Jak jest? Otóż widzisz tych dwóch co się kłócą? Prawdopodobnie lubią pisać o futalandzie. Zapytasz dlaczego? A widzisz po prostu próbują sie maskować kłótnia. A tak na poważne to coś dużo tej futy tu było. Za dużo... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 2 minuty temu Zirathel napisał: Nie, nie mogę No to masz problem, prawda? Mógłbym o tym z Tobą porozmawiać ale nie słyszę nic poza cichymi zwierzęcymi odgłosami, chłopczynko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 1 minutę temu Rarilicious napisał: Ja nic nie wiem Na pewno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 2 minuty temu Waryate napisał: No to masz problem, prawda? Mógłbym o tym z Tobą porozmawiać ale nie słyszę nic poza cichymi zwierzęcymi odgłosami, chłopczynko Dlaczego zaraz obrażać zwierzęta, nie rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 2 minuty temu Cassidy napisał: Dlaczego zaraz obrażać zwierzęta, nie rozumiem A nie wiem. Przypadkiem? ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 1 minutę temu Waryate napisał: A nie wiem. Przypadkiem? ^w^ Odlamkowymi się nie bawię :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts