Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Właśnie teraz Zirathel napisał: Okay, może złapie Tylko tym razem najpierw przekradnę się przez dom (jestem dobry w byciu bezszelestnym!) i wyjdę na zewnątrz, a i jeszcze lepszy pomysł, mogę owinąć je w skarpetkę bo słyszałem że lubisz, to się wtedy też nie rozleci Goootoooowyyyy? *Wziuuuuu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Masz szczęście, że mam dziś dzień dobroci A skarpetka, co ze skarpetką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 To dobrze, może lepiej o nią zadbasz i odzyska swój dawny turkusowy blask zamiast być szara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Oj w to nie wątpię Ja natomiast chyba powoli zaopiekuję się o swój stan, i oddam swój umysł we władanie snów. *Khm* tylko z potrzeby, nie chcem ale muszem, jak raz ziewnę to jest źle, bo nie przestanę aż do zaśnięcia. Dobranoc! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 Dobry wieczór ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 czołgiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Czesc I czolem nocne Mareczki @Reedman_PL mialem cos napisac wczoraj ale zapomnialem xD (zostal ten znacznik "@" I nie moge go usunac :-: ) Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Co tam Zirathel? Opowiedz cos ciekawego, Bo ja dzis usnac nie moge : l Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Wczoraj .. a wlasciwie dzis mialem cos pisac w tym temacie ale padlem niespodziewanie, a teraz mam troche rzeczy do zrobienia no i nie ma opcji zeby sie poddac = ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 A tak z ciekawosci .. o której zwykle wstajesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Mam podobnie, ostatnio staralem sie usypiac wczesniej ale nii luja .. xD okolice 2, czasem 3 nawet jesli szkola z rana. Mimo to czuje sie bardzo dobrze i wyspany ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Nooo dobra, godzina snu to dosc sredni deal z organizmem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 I jak wrazenia? Jakies halucynacje moze? Opowiadaj .. "czas nie piniodz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Ciezko =/ no ale coz, czasem trzeba sie poswiecic. Aktualnie poswiecam sen na zrobienie probnych egzaminow i dopracowanie utworu .. to chyba czas na kawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 9, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2017 Temacik otwarty :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Siemka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Już high noon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Tak. Tu byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 tis hig juun Spałe od 21 ale za mało piłem rzeczy, więc musiałem pójść umyć swój wielki kub od wszystkiego i zrobić sobie herbałke :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 hig juun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 hig juuuuuuun! ^o^ i herbałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Właśnie teraz Waryate napisał: hig juuuuuuun! ^o^ i herbałka też mam herbatkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 9, 2017 Share Napisano Styczeń 9, 2017 Woohoo ^o^ A ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts