Gość Maniek Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Ten kubek jakiś dziurawy, tam z lewej przecieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 To tylko złudzenie optyczne wywołane załamywaniem się światła przy ścianie ośrodka. A jak się wylewa to najwyżej zaleje serwer, nic wielkiego, Dec naprawi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Właśnie teraz Celofyz napisał: Dec naprawi W cuda wierzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Idę spać bo jutro muszę usługiwać dla mego Pana jeszcze lepiej niż dziś... (Walić, że nic nie pisałem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 28, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2017 Też chcę herbatkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Też chcę herbatkę! Dej uszka, będzie herbatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 28, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2017 1 minutę temu Decaded napisał: Dej uszka, będzie herbatka Czyli dopiero jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 >uszko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 2, 2017 Autor Share Napisano Luty 2, 2017 Witam i pozdrawiam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 2, 2017 Share Napisano Luty 2, 2017 Zaznaczam ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Aloesowe picie jest takie pyszne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Dobry Wieczór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 No to tak na rozruszanie tematu: co tam robicie o tak późnej porze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Śmieszkuję, trzęsę się intensywnie, nie wiem gdzie się podziać, słucham strema i uczę matmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 wow, jak ty przy tym wszystkim możesz się uczyć matmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Piję herbatę i jem bułkę (ciekawe kiedy mnie to zaakceptują ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Tak na czilku, coś tam ktoś mówi w tle, czasem odpiszę ludziom a w międzyczasie zadanka. Nic trudnego Pozostało mi tylko zapamiętać wzory i metody a potem ich jeszcze nie zapomnieć pomylić XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 2 minuty temu PervKapitan napisał: ciekawe kiedy mnie to zaakceptują tsho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Właśnie teraz GoForMagnez napisał: tsho no mam kolejkę moderatorską Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 W sumie matmy nie uczy się na pamięć. No, może poza tymi wzorami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 A, zapomniałem. To tak niedorzeczne, że JAPIERNICZE xd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: W sumie matmy nie uczy się na pamięć. No, może poza tymi wzorami No wzory można zapamiętać. A jak nazwiesz nauczenie się schematu rozwiązywania danego typu zadania? Jak nie nauczenie się na pamięć co trzeba zrobić? To się nie zapisze magicznie w mięśniach czy coś, wiesz co zrobić bo pamiętasz co trzeba robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Autor Share Napisano Luty 3, 2017 Właśnie teraz GoForMagnez napisał: A jak nazwiesz nauczenie się schematu rozwiązywania danego typu zadania? Jak nie nauczenie się na pamięć co trzeba zrobić? To się nie zapisze magicznie w mięśniach czy coś, wiesz co zrobić bo pamiętasz co trzeba robić Cóż no...poniekąd racja. Ale uczenie się na pamięć zawsze mi się kojarzyło z takim kopiuj->wklej do mózgu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 A ja muszę napisać pracę o cyckach pucyków, bo inaczej nie będę mogła zdawać egzaminu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts