Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 No, ostatnio nawet myślałam żeby zmienić se nick na The Sorrow ale potem ludzie narzekają że ciągle nick zmieniam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Pfff. Niby narzekają, a są tu osóbki co też sobie zmieniają nicki i żyją =3= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 I tak chyba póki co nie mogę sobie zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Smutna sprawa A mi się chce sikać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Zabij się, będzie łatwiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Nah. Jak się zabiję to osikam sama siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Może będziesz jak Zero i będziesz mieć wózek który wchłonie Twoje siki XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Mam tylko stare skrzypiące krzesło XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Kurde lubię pisać posty by widzieć Clinteła z kotełem ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 ;_____; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 To dobrze. On tak słodko z kotełem wygląda ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Musimy w końcu razem obejrzeć ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Zrobię ci tę przyjemność i obejrzę razem z tobą jeśli tylko dostanę wtedy pyszne żarełko! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 As you wish, ma'am. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Mam pomysł na kanał na you tubie. Będę co trzy dni nagrywać swój parapet. Ludzie oszaleją na jego punkcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Mam pomysł na kanał na you tubie. Będę co trzy dni nagrywać swój parapet. Ludzie oszaleją na jego punkcie! A podczas nagrywania niech będzie cisza i gdzieś tak w połowie mów tylko jedno słowo typu jeziorność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Właśnie teraz PervKapitan napisał: A podczas nagrywania niech będzie cisza i gdzieś tak w połowie mów tylko jedno słowo typu jeziorność Genialne. Ten kanał podbije you tube'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Ale nie pozwalam Ci zakładać konta na yt dopóki nie obejrzysz dolarowej trylogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Nie polecam robić prezentacji ani żadnych zadań po nocach. To chyba tyle ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 O ty chuju. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Właśnie teraz Lemi napisał: Nie polecam robić prezentacji ani żadnych zadań po nocach. To chyba tyle ._. Nigdy nie robiłam takich rzeczy w dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: Nie polecam robić prezentacji ani żadnych zadań po nocach. To chyba tyle ._. Też nigdy nie robiłam takich rzeczy w dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 No właśnie, stale sobie powtarzam by coś zrobić w dzień, a wychodzi jak zawsze i powielam swoje błędy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 24, 2017 Autor Share Napisano Maj 24, 2017 Toć w dzień się skupić nie da xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 24, 2017 Share Napisano Maj 24, 2017 Mniejsza o skupienie, to łatwo złapać jak już się za coś weźmie, problem leży w czym innym - w chęciach. Chociaż tym razem inny czynnik wpłynął na porę o której się to zabrałem, mianowicie imprezujący współlokator. Mam wtedy paraliż aby robić praktycznie cokolwiek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts