Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Wchodzę rano na forum, a tutaj: Spoiler Powiadomienia od (ponad 10 stron): Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Może nie ponad 400 jak u Ciebie, ale... nie jesteś jedyny. Spoiler Od siebie dodam, że nie widzę możliwości przyznania komuś repki za posta, a w jego profilu nie widać sumy repek. Czyżby administracja zrezygnowała z systemu reputacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Właśnie teraz Foley napisał: Od siebie dodam, że nie widzę możliwości przyznania komuś repki za posta, a w jego profilu nie widać sumy repek. Czyżby administracja zrezygnowała z systemu reputacji? Myślę że tak. Btw. Jeszcze zabolał spam na maila o tych repach (muszę to zmienić w tapatalku). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Przepraszam, to moja wina, wytłumaczyłem się już sośnie :( To błąd w ustawieniach bota, który szukał obrazków w sieci, źle ustawione wyjątki. bardzo was przepraszam. Mam nadzieje, że na powiadomieniach i repkach się skończyło :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 29 minut temu Foley napisał: Może nie ponad 400 jak u Ciebie, ale... nie jesteś jedyny. Ukryj zawartość Od siebie dodam, że nie widzę możliwości przyznania komuś repki za posta, a w jego profilu nie widać sumy repek. Czyżby administracja zrezygnowała z systemu reputacji? Dec wyłączył je do wyjaśnienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2016 Żaden problem Przez chwilę miałem ponad 5000 "repek". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Accu, ty zły botowcu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 5 minut temu Triste Cordis napisał: Żaden problem Przez chwilę miałem ponad 5000 "repek". Dzieki Ale więcej nie będzie, no, byłoby więcej, gdybym nie wstał z wyrka zobaczyć co bot robi i nie zobaczył - nieco półprzytomnie - Priva od Sosny. Bota ubiłem, ale wcześniej pobrał 23 GB obrazków z derpicdn.net... I zakolejkował ponad 1 milion linków z mlppolska, nawet nie wiedziałem, że forum jest tak duże. Oj, wiele tej repki by było, jakbym tego nie wyłączył. Jeszcze raz wybaczcie ten spam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 4 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: Oj, wiele tej repki by było, jakbym tego nie wyłączył Byłoby znacznie więcej jakbym nie wyłączył repek na forum. Skoro problem rozwiązany, uruchomię je ponownie. Jednakże Accu, wiedz, że następny taki wybryk może oznaczać czasową blokadę konta, w celu ochrony użytkowników przed nawałem powiadomień, lub innych czynników. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 5, 2016 Share Napisano Grudzień 5, 2016 Właśnie teraz Decaded napisał: Byłoby znacznie więcej jakbym nie wyłączył repek na forum. Skoro problem rozwiązany, uruchomię je ponownie. Jednakże Accu, wiedz, że następny taki wybryk może oznaczać czasową blokadę konta, w celu ochrony użytkowników przed nawałem powiadomień, lub innych czynników. następnym razem, postaram sie upewnić, że nie zaloguje sie on na forum, albo spróbuje dodać listę wyjątków w filtrach na wszelki wypadek. Choć jak widać to teraz i tak zawiodło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2016 Taki bot mógłby być przydatny. Na moim blogu zwiększyłby liczbę odwiedzin o kilka tysięcy xD Ale google raczej by to się nie spodobało. Dobra, koniec spamu. Ważne, że wszystko się wyjaśniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts