Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Witajcie Zauważyłam, że wiele osób nie ma swojego pupila. Pupil to najlepszy przyjaciel kucyka czy człowieka. Kochany odwdzięczy się miłością bez względu na to jaki jesteś, jak wyglądasz. Dokładnie. Waszym zadaniem będzie przydzielenie jednemu z forumowiczów wybranego przeze mnie zwierzaka. Uwaga, swój głos należy uzasadnić. Zacznijmy od... Młody lis Spoiler Kto waszym zdaniem mógłby go przygarnąć? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Ja! Kocham lisy, są taaakie słodkie, a w dodatku sprytne, co może się przydać Spoiler Można chcieć dla siebie, czy trzeba dać komuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) @Rainbow Guitar bo lubi małe liski P.S: @Triste Cordis - Zajebista zabawa Edytowano Grudzień 6, 2016 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 3 godziny temu Zirathel napisał: No to ja dałbym go @Rainbow Guitar Bo sam jest jak lis Wyjaśnij czemu, bo nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2016 W takim razie Rainbow Guitar. Uwaga, ten maluch może i wygląda uroczo, ale ma bardzo ostre ząbki A kto waszym zdaniem powinien przygarnąć: Kaczkę? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 @Ziemowit oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 To, że mam trochę kaczki na avku nie oznacza, że mam w domu miejsce na nią. Poza tym moje koty by ją zeżarły Kaczka dla uszatki, bo róg Luny z jej avka jest podobny do dziobu kaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 2 godziny temu Zirathel napisał: Gdzie ty tam widzisz dziób kaczki? No ten róg. A poza tym Uszatka bardzo lubi kaczki, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 7, 2016 Share Napisano Grudzień 7, 2016 Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 8, 2016 Share Napisano Grudzień 8, 2016 @Ziemowit oczywiście. Myślę, że kaczka poradzi sobie z takimi kotami. Pewnie nawet nie będzie im się chciało jej gonić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 8, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2016 (edytowany) W takim razie Ziemowit A kto mógłby zająć się... Słoniem? Spoiler Edytowano Grudzień 8, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 10, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2016 No cóż... Może coś mniejszego? Orzeł Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Ja chciałbym orzełka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 No to Polineks, skoro chce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Jak chce to niech ma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2016 W takim razie Polineks96 A może by tak kucyk? Że też wcześniej na to nie wpadłem. Ale taki nasz, zwykły kucyk, a nie "Kucyk Pony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Yay! mam orzełka. To może Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 11, 2016 Share Napisano Grudzień 11, 2016 Zirathel tak bardzo chciał kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 12, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2016 Jako organizator nie mogę uczestniczyć w konkursie Kucyka otrzymuje Zirathel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Zabawę, czas kontynuować. Kto dostanie tego słodziaka Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 22, 2016 Share Napisano Grudzień 22, 2016 Nikt nie chce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Surykatka to dla @Zegarmistrz. Tak mi się skojarzyła z modem, który zawsze stoi na posterunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 23, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2016 Popieram. Stoi, wypatruje i wypatrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 23, 2016 Share Napisano Grudzień 23, 2016 Zatem @Zegarmistrz otrzymuje surykatkę. A któż otrzyma symbol (w nieco innej wersji kolorystycznej) naszej kochanej pegazicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts