Hoffman Napisano Grudzień 13, 2016 Share Napisano Grudzień 13, 2016 (edytowany) W sekretnym, zamkowym laboratorium, gdzie Twilight Sparkle prowadzi badania z zakresu magii i technologii, a przy tym spełnia się jako zapalona wynalazczyni, znajduje się machina, która służy do quasi-podróży w przestrzeni czasowej. Oczywiście, ale jak się to ma do Was, zapytacie? Ha! Już wyjaśniam! Otóż dzięki tej maszynce możemy szybciutko przenieść dowolny wątek albo grę do zamku! Mam na myśli rzeczy ze starej biblioteki, a później wspólnego z moimi przyjaciółkami działu. To, co będzie się cieszyło największą popularnością, na pewno znajdzie swą drogę do mojego pałacu. Dziękuję. Temat na propozycje oraz ocenę pracy jest poświęcony całkowicie nowym, bieżącym przedsięwzięciom, zaś niniejszy wątek tym, które działy się w przeszłości, a mają szanse na drugą młodość. Aktualnie, chodzą mi po głowie dwie rzeczy. Pierwsza sprawa to oczywiście Magiczne Pojedynki. Chcielibyście ich powrotu, a przy okazji pewnych zmian, by tchnąć w nie nieco świeżości i usprawnić wymianę zaklęć? Sprawa druga to zabawa „Odgadnij stwora!”. Mam wrażenie, że na dzisiejsze warunki miałaby największe wzięcie. Co Wy na to? Wszystko gotowe! Rzućcie propozycją co można by przywrócić, a my zobaczymy co da się zrobić! Edytowano Styczeń 8, 2017 przez Hoffman 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 14, 2016 Share Napisano Grudzień 14, 2016 Cóż, w magicznych pojedynkach nigdy nie brałem udziału (z braku czasu oraz lenistwa ), ale kusiły mnie nieraz. Odgadnij stwora natomiast było fajna zabawą, i sądzę, że znaleźliby się chętni uczestnicy. Ja sam z chęcią pogłówkowałbym nieco nad niewyraźnymi obrazami istot mitycznych Ze swojej strony zasugerowałbym "Magiczne szyfry"; myślę, że mogłyby się przyjąć, gdyby jakoś je urozmaicić jeszcze; oraz nieśmiało także te zabawy z opisywaniem zaklęć lub magów. Wprawdzie wątpię, by te ostatnie miały wielu uczestników, sądząc po doświadczeniach ze starego działu, ale musiałem je zasugerować, ponieważ lubiłem te zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 @Bleflarhttps://mlppolska.pl/forum/371-ii-turniej-magicznych-pojedynków/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Wehikuł* No cóż, ja tam starych działów w sumie nie pamiętam, ale Odgadnij Stwora brzmi fajnie i myślę, że sam bym się w to pobawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Ja proponuję udoskonalić wehikuł i spróbować namieszać w przeszłości i zgadywać co by się zmieniło w teraźniejszym kucykowym świecie... ( taka zabawa w co by było gdyby) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts