Kitsun Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Gramy może dzisiaj? Nuda mnie gryzie jak głodny pies kiełbaski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ja bardzo chętnie na multi bym zagrała, ale mi słabo idzie na poziomach wyższych niż normal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ja bardzo chętnie na multi bym zagrała, ale mi słabo idzie na poziomach wyższych niż normal Za czesem się tak wyrobisz, że nie będziesz umiała zagrać poziomów normal i niższych. Po prostu jak człowiek przyzwyczaja się do szybkiego rytmu, to na wolnym nie umie się przestawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 No Fail jest dla frajerów. Ja failowałem na jednej mapie tak długo, aż ją przeszedłem. Przy okazji nauczyłem się na pamięć "Rainbow Factory". W tym filmiku ziomek użył modyfikacji "No Fail" - Ja wcale nie uważam, że jest frajerem. http://www.youtube.com/watch?v=rhfBFpyBUng Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 W tym filmiku ziomek użył modyfikacji "No Fail" - Ja wcale nie uważam, że jest frajerem. http://www.youtube.com/watch?v=rhfBFpyBUng O! NIKO! Ja tam lubię Big Black pomęczyć z no-fail. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 W tym filmiku ziomek użył modyfikacji "No Fail" - Ja wcale nie uważam, że jest frajerem. http://www.youtube.com/watch?v=rhfBFpyBUng Zauważ pewien istotny element. Tutaj No Fail masz włączony na potrzeby filmiku... Po spectach wnioskuje, że to część jakiegoś live, więc fail w połowie posenki dziwnie by wyglądał. Dodatkowo, nie mówiliśmy tutaj o najbardziej hardcorowych beatmapach, które mało kto potrawi przejść bez No Faila... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jeżeli kogoś zżera nuda niech wbije na pokój Bronies Polska gramy mapy easy/normal/hard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 O! NIKO! Ja tam lubię Big Black pomęczyć z no-fail. Ja wolę połączenie HR + HD + NF. Jako, iż gram na CTB to nie potrafię grać bez Hidden'a i HardRock'a. Czasami również zdarzy mi się zagrać na standardzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Ponieważ wczoraj było sporo osób dzisiaj znowu gramy tak jak wczoraj pokój: Bronies Polska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Od teraz gracie czy zaczynamy od którejś godziny. Ja polecam 20 Ps: Tera to ja cię znam =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Ja jeszcze nigdy nie grałam na multi :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 To wbijaj Vanai =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Może zara wbiję ale najpierw muszę skończyć płakać, bo właśnie oglądnęłam ostatnio odcinek o Annie German Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 przepraszam za krótką obecność dzisiaj, spowodowane to było niechęcią grania i ogólnie złym humorem jutro o 19 gramy ponownie (wiecie jak pokój będzie się nazywać ) P.S Nie będę przekazywać hosta innym graczom ponieważ wtedy pojawiają się komplikacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Przepraszam bardzo ale dzisiaj niestety mnie nie będzie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Wielka szkoda. Czyli dzisiaj ktoś inny musi zrobić pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 MLPpolska Hasło: Brony CTB wbijajcie jak chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ale teraz? Przykro mi, ale jem kanapke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Poczekam jeśli nikt nie przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie lepiej do tej 19 lub 20 poczekać? Potem pokój się rozkręca, że trzeba obcokrajowców wywalać, żeby miejsce dla rodaków zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Później może mnie nie być dlatego zakładam tera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Znaczy,, źle to napisałem ja poprostu nie założę pokoju bo o jakieś 20-21 będę a nie o 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 O to świetnie, bo ja lubię się spóźniać tak z pół godzinki, godzinkę. Tak więc można obliczyć, że jeśli będę starał się być na 19 to załapie się na 20. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Ja dziś bardzo chętnie wbije To o 20:00 tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 To wbijaj, już gramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się