R2. Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ja sie poddałem oficjalnie Ta gra nie jest dla mnie, Nister, misiek i inni świadkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 @R2. Nie można się tak łatwo poddawać! Jak zaczynałem to nie mogłem przejść poziomu na easy, a teraz powoli wchodzę na 4,5 gwiazdki. Tylko trzeba wchodzić na te trudniejsze poziomy i nawet jeśli przegrasz to przynajmniej takimi grami poćwiczysz zręczność, aż w końcu przejdzie się mapę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ja dopiero ogarniam hidena i doprowadza mnie to do nerwicy HardRock DoubleTime i Flashlight to już tylko kwestia praktyki nad zręcznością. Bezczelnie się pochwale Wczoraj ogarnąłem i zdobyłem 2 miliony na Party With Pinkie (wiem nie ma czym się chwalić ale S nie wbiłem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 A tak baj de łej... Ktoś lubi Taiko? Nigdy nie mogłem tego ogarnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nie tylko nie Taiko, to jest zło wcielone!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 ja zaczołem grac w to 3 dni temu i jest dosyć ok tylko map brak,jak ktoś ma to niech mi poleci fajne ;D Prosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nie tylko nie Taiko, to jest zło wcielone!!! Hahaha udowodniłeś że to zło wczoraj na streamie (czy jakoś tak się to pisze) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Też nie ogarniam Taiko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Czyli uogólnię i napiszę to co wcześniej trebuh. TAIKO TO ZUOOOOOO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Chcecie fajne mapki? Proszę Spróbujcie przejść (ostrzegam - half time niewiele pomaga) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Długie lata miną zanim przejdę to choćby na C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Na serio - jeśli brak Wam mapek to wpiszcie w wyszukiwarce 'Pony' i macie z 8 piosenek Jest też Gangnam Style więc nudzić się nie będziecie xP Btw jaki macie celownik? Ja gram na tym z Pony Swag'a z podwójnym tłem (poza tym normalnym, szarym tłem mam drugie, że gwiazdki lecą z zza celownika ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 albo można grać z kumplami i przed starciem pobrać sobie tak jest najwygodniej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Link do mojego konta. Jak chcecie to dodawajcie mnie do znajomych http://osu.ppy.sh/u/1792806 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Btw jaki macie celownik? Czerwona kropka bez żadnych fajerwerków. Nie wyobrażam sobie grać z jakimkolwiek innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Czerwona kropka? I... tyle? ._. To ja kocham jak z celownika napieprzają na boki gwiazdki/dym/cienie czy podobne w tym klimacie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Czerwona kropka? I... tyle? ._. To ja kocham jak z celownika napieprzają na boki gwiazdki/dym/cienie czy podobne w tym klimacie :3 Ja z kolei tego nie lubię, bo to mi utrudnia grę. Szlag mnie trafia jak jakiś utwór ma celownik z którego leją się potoki gwiazdek, a jego rozmiar jest porównywalny z rozmiarem kółek, które są przyozdobione kwiatkami, a po każdym trafieniu wyskakuje piękny dymek "300!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja mam tak, że gdy wyskakują pierwsze kółka to gwiazdki znikają, a same utrzymujące się pół godziny dymki '300' zmieniłem i znikają a raczej rozmowyją się po pół sekundy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Czerwona kropka bez żadnych fajerwerków. Nie wyobrażam sobie grać z jakimkolwiek innym Sama czerwona kropka Ja mam problem ze znalezieniem swojego celownika po spinie (a dosyć rzuca sie w oczu - standardowy model celownika, chyba fioletowy z gwiazdkami wyskakującymi zza niego)... Nie wyobrażam sobie gry na samej kropce... -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 A tak w ogóle jaki był Wasz rekord w kręceniu na spinnerze? Mój 452 Na zwykłym gryzoniu jak coś, nie żadnym 'gejmingowym' ani tabie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Mój rekord to chyba 397 czy cóś podobnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ja nawet nie wiem ale chyba też coś ok 450. Ja mam problem ze znalezieniem swojego celownika po spinie Jak grałem na myszce też nie mogłem znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Lolwut? Ja mam myszkę dostrojoną idealnie do siebie, więc traktuje ją jak rękę (nawet nie wiem jak to opisać ) po prostu doskonale wiem gdzie celownik się znajduje, nie ważne czy wykręcam 4 stówy na spinnie czy przechodzę insane'a albo harda na double time'ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 No cóż, ja po prostu jestem zjawiskiem jakiego nawet fizjologowie nie rozumieją ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Graliście kiedyś w osu! na tabie albo ekranie dotykowym? Jeśli tak to jakie wrażenia? (boże, czy tylko ja trzymam ten wątek przy życiu ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się