Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Też w to gram, mam 97 lvl xD Mój nick to Nogalik1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Wiedziałam! Ale nie sądziłam że tyle osób stąd gra... *.* Mój nick xDiz4Sx 74 lvl na standardzie i 40 na manii... Tak swoją drogą jest ktoś chętny w najbliższym czasie na multi pograć? Sugeruję na osu!mania... Ale to oczywiście tylko sugestia XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elolol009 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Mój nick na osu to elolol009 mam 38lvl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 OSU! Mój nick Nogalik1, mam 97 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Mój nick to... Zethariel xD level 27, zacząłem grać wczoraj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zaczęłąm w to grac i na razie idzie mi dośc słabiutko... Ledwo co przechodze Easy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zaczęłąm w to grac i na razie idzie mi dośc słabiutko... Ledwo co przechodze Easy XD Ćwicz, ćwicz - Będziesz lepsza od White Wolfa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Spróbuje sobie załatwic myszkę do laptopa. Może będzie łatwiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Spróbuje sobie załatwic myszkę do laptopa. Może będzie łatwiej Tabletem się gra najlepiej - Gorąco polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Tabletem się gra najlepiej - Gorąco polecam Widzę, Nogalik, że grasz głównie ctb. Na tablet można się przesiąść, gdy ogarniemy już poziomy insane na dobrym poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 A ja myślałem że tutaj pisałem(albo nie umiem szukać). Mój nick to: DeDanielosek (ale jestem oryginalny) Mam 34 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Widzę, Nogalik, że grasz głównie ctb. Na tablet można się przesiąść, gdy ogarniemy już poziomy insane na dobrym poziomie. Na tablecie można zaczynać od początku - Nikomu to jeszcze nie zaszkodziło :> To, że gram na CTB, wcale nie oznacza, że nie mogę wyrazić własnej opinii na temat gry na standardzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Na tablecie można zaczynać od początku - Nikomu to jeszcze nie zaszkodziło :> To, że gram na CTB, wcale nie oznacza, że nie mogę wyrazić własnej opinii na temat gry na standardzie. Tak, ale nie wiadomo czy wciągnie na dłużej. ;D Jeśli ktoś rysuje i ma tablet - Ok. Jeśli tablet specjalnie do osu! ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Tak, ale nie wiadomo czy wciągnie na dłużej. ;D Jeśli ktoś rysuje i ma tablet - Ok. Jeśli tablet specjalnie do osu! ... Przykładowo White Wolf lub Cookiezi - Oni kupili tablety tylko i wyłącznie do gry i nie narzekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Przykładowo White Wolf lub Cookiezi - Oni kupili tablety tylko i wyłącznie do gry i nie narzekają. Nie rozumiesz, WW czy ciastek to nałogowcy. Nie wiadomo czy ktoś nowy wciągnie się od razu na dłużej. Szkoda kupować tablet, pograć miesiąc i sprzedawać. (już po niższej cenie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nie rozumiesz, WW czy ciastek to nałogowcy. Nie wiadomo czy ktoś nowy wciągnie się od razu na dłużej. Szkoda kupować tablet, pograć miesiąc i sprzedawać. (już po niższej cenie) Wolf już w to nie gra Ta gra nie wciąga na długo, po prostu chce się do niej wracać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Wolf już w to nie gra Ta gra nie wciąga na długo, po prostu chce się do niej wracać :> Gra od czasu do czasu. Ostatnio jest bardziej aktywny, bo gra w drużynie reprezentującej nasz kraj na OWC. (Niko nieźle zaczął wymiatać. xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Gra od czasu do czasu. Ostatnio jest bardziej aktywny, bo gra w drużynie reprezentującej nasz kraj na OWC. (Niko nieźle zaczął wymiatać. xD) A jak wyjaśnisz to, że usunął avatar, opis na stronie i nie daje znaków życia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 A jak wyjaśnisz to, że usunął avatar, opis na stronie i nie daje znaków życia ? Przykładowo to: KLIK napisał na forum jakiś czas temu. ;p + Last Active: Dec 17, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Przykładowo to: KLIK napisał na forum jakiś czas temu. ;p No cóż, zobaczymy jak to będzie Ja liczę, że będzie grał dalej, fajne filmiki z gry wstawiał na yt. Ps: Shadow właśnie wbił się na 2, Wolf jest 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 No cóż, zobaczymy jak to będzie Ja liczę, że będzie grał dalej, fajne filmiki z gry wstawiał na yt. Ps: Shadow właśnie wbił się na 2, Wolf jest 3 Widziałem dwie ostatnie rozgrywki OWC i grał WW. (+ fartownik, Niko, wiciu. Kogoś rEdo zmienił na jednej mapie) Są emocje jak się to ogląda. Z Włochami ciężko było, silną ekipę mają. Chyba czeka nas mecz z... Japonią... (w zeszłym roku przegraliśmy z nimi) ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Widziałem dwie ostatnie rozgrywki OWC i grał WW. (+ fartownik, Niko, wiciu. Kogoś rEdo zmienił na jednej mapie) Są emocje jak się to ogląda. Z Włochami ciężko było, silną ekipę mają. Chyba czeka nas mecz z... Japonią... (w zeszłym roku przegraliśmy z nimi) ;-; W tym pewnie też przegramy, Japończycy to maniacy w OSU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 W tym pewnie też przegramy, Japończycy to maniacy w OSU! Azjaci. Jest wysokie morale w tym roku, to może się udać. Finał i tak z Koreą - tutaj już nic raczej z tego nie wyjdzie. (ciastek...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Azjaci. Jest wysokie morale w tym roku, to może się udać. Finał i tak z Koreą - tutaj już nic raczej z tego nie wyjdzie. (ciastek...) Liczmy na to, że Ciasteczkowy będzie miał zły dzień i nie będzie dał rady grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Szukam kogoś do wspólnego pogrania na CTB. Jedyne czego wymagam to ogarnianie Insane+Hidden. Ewentualnie HardRock do tego. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się