Patyczakowsky Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 (edytowany) No cześć, mam na imię Patryk i mieszkam w województwie łódzkim, lubię grać na kompie, często gram w World of Tanks. Serialem My Little Pony zainteresowałem się jakiś czas temu, moim ulubionym kucykiem jest Twilight. Edytowano Styczeń 3, 2017 przez patryk34Brony Poprawiłam pisownię 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Cześć, Patryk! Witamy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj na forum~ Obejrzałeś już wszystkie odcinki czy raczej oglądasz je sporadycznie? I grasz może w coś poza World of Tanks? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Cześć, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj im więcej Twifangów tym lepiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Siemka! Fajnie widzieć tu swojego imiennika 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witaj! Miło poznać! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Witamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Siema. Miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cluvry Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Dzień dobry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Witaj. Życzę Ci samych wspaniałych chwil na forum. Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Witaj Podobnie jak Ty jestem fanem a wręcz uwielbiam Twilight. Mógłbyś w kilku słowach przedstawić za co ją tak poważasz? Poza tym mam do Ciebie kilka pytań: 1) Jakie masz hobby? 2) Czym się interesujesz? 3) Twoje ulubione danie. 4) Celestia czy Luna? 5) Starlight Glimmer czy Trixie? 6) Tworzysz/rysujesz/malujesz coś? Miłej zabawy na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Witam Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyczakowsky Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 2 minuty temu Chip napisał: Witaj Podobnie jak Ty jestem fanem a wręcz uwielbiam Twilight. Mógłbyś w kilku słowach przedstawić za co ją tak poważasz? Poza tym mam do Ciebie kilka pytań: 1) Jakie masz hobby? 2) Czym się interesujesz? 3) Twoje ulubione danie. 4) Celestia czy Luna? 5) Starlight Glimmer czy Trixie? 6) Tworzysz/rysujesz/malujesz coś? Miłej zabawy na forum. 1) Moje hobby to granie 2)Interesuję się czołgami 3)Pomidorowa 4)Chyba Luna 5)Starlight 6)Przeważnie rysuję Lubię Twilight dlatego bo dobrze zna się na magii i też za to jaką była wzorową uczennicą,zresztą ja sam dobrze sobie w tej chwili radzę w szkole 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Fang Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 Welcome to the forum . (Po Polsku)witaj na forum . trzymaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 14 godziny temu Adek Fang napisał: (Po Polsku)witaj na forum forum Raczej sporo ludzi zna angielski, jako że w szołach go uczą, także tłumaczyć nie musisz Witaj Patryku i baw się dobrze na forum 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Styczeń 5, 2017 Share Napisano Styczeń 5, 2017 godzinę temu Zirathel napisał: Znam sporo osób które angielski mają od lat a nie potrafią się nawet przywitać Nie tylko Ty xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się