Gość Ziemowit Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 (edytowany) Pewnie dziwicie się, że tak długo nie ma nic tutaj, ale jako, że Applejack jest kobietą klaczą pracującą to ma dużo obowiązków. Ostatnio postanowiła rozszerzyć działalność farmy, ale jest problem. A zatem problem jest taki: Nie mogę znaleźć odpowiednich nazw na te produkty. Chciałabym, aby związane były z farmą i Ponyville. Ziemowit próbował trochę pomóc, ale on parówki chciał nazwać Ponyvillki, a nie chcę się tak kompromitować jak on w swoim życiu. Ej, ale to było wredne Mówię jak jest! Muszę, więc liczyć na waszą pomoc. Do dzieła! Jak nazwali byście... CUKIERKI JABŁKOWE Edytowano Styczeń 18, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Sweets fo Equestria lub Sweepple (połączenie słów Sweet i Apple) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Applerówki.....to jest świetna nazwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Cukierki jabłkowo jabłkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Sweetliszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 18.01.2017 at 12:55 Rainbow Twister napisał: Sweets fo Equestria lub Sweepple (połączenie słów Sweet i Apple) - Hmmm, ciekawy pomysł jeszcze pomyślę, zobaczę pierw co inni mi tutaj proponowali 18.01.2017 at 13:11 Immo napisał: Applerówki.....to jest świetna nazwa. - Brzmi jak Papierówki, podoba mi się całkiem 18.01.2017 at 16:53 Maniek napisał: Cukierki jabłkowo jabłkowe. - Oryginalność płynąca z tej nazwy czuć aż w Toruniu, gratuluję - Mi się podoba, przynajmniej kuce będą wiedzieć o co mi chodzi 18.01.2017 at 21:29 Polineks96 napisał: Sweetliszki - Rymuje się z "Modliszki". Nie lubię modliszek. - Może kucyki z Ponyville lubią? - Wątpię. - Coś kiepskie są twoje kryteria wyboru - Na pewno lepsze niż twoje Nazwę cukierki propozycją Mańka, czyli cukierki jabłkowo-jabłkowe. Doskonały pomysł. Maniek 1p Jak byście nazwali cydr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Cytrusek-Jabłuszek (bezalkoholowy - 2%) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Cydr babci Smith Gwarancja jakości i smaku od ponad 60 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 22.01.2017 at 18:44 Ziemowit napisał: - Hmmm, ciekawy pomysł jeszcze pomyślę, zobaczę pierw co inni mi tutaj proponowali - Brzmi jak Papierówki, podoba mi się całkiem - Oryginalność płynąca z tej nazwy czuć aż w Toruniu, gratuluję - Mi się podoba, przynajmniej kuce będą wiedzieć o co mi chodzi - Rymuje się z "Modliszki". Nie lubię modliszek. - Może kucyki z Ponyville lubią? - Wątpię. - Coś kiepskie są twoje kryteria wyboru - Na pewno lepsze niż twoje Nazwę cukierki propozycją Mańka, czyli cukierki jabłkowo-jabłkowe. Doskonały pomysł. Pokaż ukrytą zawartość Maniek 1p Jak byście nazwali cydr? Jabłkowy nektar albo jabłkowy specjał Apllów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 22.01.2017 at 18:48 Rainbow Twister napisał: Cytrusek-Jabłuszek (bezalkoholowy - 2%) Zbyt Kompromitujące, jesteśmy poważną firmą 22.01.2017 at 18:53 Polineks96 napisał: Cydr babci Smith Gwarancja jakości i smaku od ponad 60 lat. Marketing tak bardzo Mnie się tam podoba 16 godzin temu Downhill dash napisał: Jabłkowy nektar albo jabłkowy specjał Apllów. Za długie. @Polineks96 Wymyślił najlepszą nazwę Polineks 96 1p Maniek 1p Dżem z jabłek zap - jak byście nazwali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 28, 2017 Share Napisano Styczeń 28, 2017 Zapple Jam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Tak mało propozycji? Ziemowit, to twoja wina! Ja nic nie zrobiłem Ja wszystko wiem! No dobra, chyba Applejack chodzi o to, żebyście trochę podnieśli aktywność, bo marnie to wygląda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Czerwiec 30, 2017 Share Napisano Czerwiec 30, 2017 No dobra to nazwa na cydr jest. AJ: No dobra moi drodzy bez konkurencyjnie wybieram nazwę: Zapple jam @Polineks. No dobra to teraz co. AJ: To był cydr a jak byście nazwali muffinki z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fayer Storm 26 Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 AJ: Jabłfinki ciekawa propozycja a zarazem jedyna. No niestety tak bywa. Ale dziękujemy @MLPFan za udział. To teraz się was zapytam tak. Jak byście nazwali kompot z jabłek i goździków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 28, 2019 Share Napisano Marzec 28, 2019 Goźdźkoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 Lody: Apple - Ice Piwo: Apple - beer Oranżada: HELLENA Dżem z papryczką: Discord Sensation Nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 29, 2019 Share Napisano Październik 29, 2019 Moje propozycje: Lody - Zimna Pychotka Piwo - Jabłecznik (wiem, wiem, jest takie ciasto, ale czemu by nie nazwać tak piwa? :D) Oranżada - Jabłkowo-bąbelkowo Dżem z papryczką - Devil Apple Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Wybacz, ale razem ze Starlight odmawiam... Nie dla mięsa. Ale możemy zaproponować Ci kanapkę z żonkilem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts