War Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Witam! ^o^ Jestem starym użytkownikiem, ale tu już nie ma ludzi z którymi się witałem, bo mają lepsze rzeczy do roboty, więc postanowiłem zrobić to jeszcze raz. To nic złego, prawda? Lubię słodkie rzeczy, oglądać plasterki życia, grać na gitarze i się bawić. Jestem już duży, wyglądam na dwa razy więcej ale tak naprawdę cały czas mam 8 lat Przywitajcie mnie cieplutko, inaczej będzie mi smutno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Cieplutkie Powitanie. Starczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Jak chłodno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Cześć Chciałbym cię powitać na naszym forum (mimo że już na nim byłeś) No więc: Miłego spędzonego czasu na forum. Pozdrowionka i część Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Woo hoo, powitanie od avka RD <2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 7 minut temu GoForMagnez napisał: Woo hoo, powitanie od avka RD <2 Ode mnie też jest ~Dashie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 4 minuty temu Bleflar napisał: Jesteś nowa na tym... @PervKapitan Czyń honory 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek Fang Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Witaj na forum ^.^ Jestem Dark Fang (nazwa mi się zmieniła na Adek Fang) i miłej zabawy. Mam nadzieję że zostaniemy Best Friends . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. Nie jesteś jedynym ocalałym ze "starej gwardii". Wracaj ciągnąć loli za ogonki, a nie bawisz się w przykładnego usera :c 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. Nie jesteś jedynym ocalałym ze "starej gwardii". Wracaj ciągnąć Kuotha ciągnącego loli za ogonki, a nie bawisz się w przykładnego usera :c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Właśnie teraz Bleflar napisał: O co chodzi? https://mlppolska.pl/profile/76-goformagnez/?do=namehistory Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 O, nowoponi :^) Zostaniemy przyjaciółmi? : )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. No siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 (edited) 2 godziny temu GoForMagnez napisał: Woo hoo, powitanie od avka RD <2 A kuźwa powitania od avka AJ już nie zauważyła. Edited January 20, 2017 by Ziemowit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: zauważyła Z niego jest taka dziewczyna jak ze mnie graphic designer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 8 minut temu Decaded napisał: Z niego jest taka dziewczyna jak ze mnie graphic designer to przez przypadek wpierniczyłem "A", ale dobrze znać płeć tej że osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 7 minut temu Ziemowit napisał: A kuźwa powitania od avka AJ już nie zauważyła. Bo Twoje powitanie wcale nie było cieplutkie. Nie wiem jak ta Applejack z Tobą wytrzymuje, brakuje Ci rodzinnego ciepła i życzliwości rodziny Apple. Z jednej strony dobrze, że widujesz się z Applejack, tylko gdy macie odpowiadać na pytania w odpowiednim dziale i zabawach (bo tak to działa na tym forum, nie mówcie, że nie ), ale z drugiej źle, bo może byś się czegoś od niej nauczył. Brzytki gołomp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Właśnie teraz Kruczek napisał: Brzytki gołomp Sam jesteś brzytki. Ja wszystkich cieplutko witam, ale jest tak zimno, że cieplutkie powitanie przeradzają się w zimne powitania. A nie wiem co było tak wyjątkowego w przywitaniu @Rainbow Twister Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Sam jesteś brzytki. Ja wszystkich cieplutko witam, ale jest tak zimno, że cieplutkie powitanie przeradzają się w zimne powitania. A nie wiem co było tak wyjątkowego w przywitaniu @Rainbow Twister Ja po prostu ładnie się przywitałem...... i wywołałem burze Gratuluję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Ja po prostu ładnie się przywitałem...... i wywołałem burze Jest za zimno na burzę, kłamco! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Jest za zimno na burzę, kłamco! Cicho, bo zawołam Rainbow, i burze wywoła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Cicho, bo zawołam Rainbow, i burze wywoła. Jo, tam na pewno. Ale z tą życzliwością to @Kruczek ma racje. Coś ci jej za mało. Kolejni się na mnie uwzięli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Idźcie Wy się kakałka napić, a nie spamujecie staruchowi w temacie powitalnym D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Worman seksi laska 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 2 minuty temu Decaded napisał: Idźcie Wy się kakałka napić, a nie spamujecie staruchowi w temacie powitalnym D: Ok, ja kończę burzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts