War Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Witam! ^o^ Jestem starym użytkownikiem, ale tu już nie ma ludzi z którymi się witałem, bo mają lepsze rzeczy do roboty, więc postanowiłem zrobić to jeszcze raz. To nic złego, prawda? Lubię słodkie rzeczy, oglądać plasterki życia, grać na gitarze i się bawić. Jestem już duży, wyglądam na dwa razy więcej ale tak naprawdę cały czas mam 8 lat Przywitajcie mnie cieplutko, inaczej będzie mi smutno 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Cieplutkie Powitanie. Starczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Jak chłodno 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Cześć Chciałbym cię powitać na naszym forum (mimo że już na nim byłeś) No więc: Miłego spędzonego czasu na forum. Pozdrowionka i część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Woo hoo, powitanie od avka RD <2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 7 minut temu GoForMagnez napisał: Woo hoo, powitanie od avka RD <2 Ode mnie też jest ~Dashie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 4 minuty temu Bleflar napisał: Jesteś nowa na tym... @PervKapitan Czyń honory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek Fang Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Witaj na forum ^.^ Jestem Dark Fang (nazwa mi się zmieniła na Adek Fang) i miłej zabawy. Mam nadzieję że zostaniemy Best Friends . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. Nie jesteś jedynym ocalałym ze "starej gwardii". Wracaj ciągnąć loli za ogonki, a nie bawisz się w przykładnego usera :c 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. Nie jesteś jedynym ocalałym ze "starej gwardii". Wracaj ciągnąć Kuotha ciągnącego loli za ogonki, a nie bawisz się w przykładnego usera :c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Bleflar napisał: O co chodzi? https://mlppolska.pl/profile/76-goformagnez/?do=namehistory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 O, nowoponi :^) Zostaniemy przyjaciółmi? : )))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Warmen, Warmen, stary dziadu. No siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) 2 godziny temu GoForMagnez napisał: Woo hoo, powitanie od avka RD <2 A kuźwa powitania od avka AJ już nie zauważyła. Edytowano Styczeń 20, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 3 minuty temu Ziemowit napisał: zauważyła Z niego jest taka dziewczyna jak ze mnie graphic designer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 8 minut temu Decaded napisał: Z niego jest taka dziewczyna jak ze mnie graphic designer to przez przypadek wpierniczyłem "A", ale dobrze znać płeć tej że osoby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 7 minut temu Ziemowit napisał: A kuźwa powitania od avka AJ już nie zauważyła. Bo Twoje powitanie wcale nie było cieplutkie. Nie wiem jak ta Applejack z Tobą wytrzymuje, brakuje Ci rodzinnego ciepła i życzliwości rodziny Apple. Z jednej strony dobrze, że widujesz się z Applejack, tylko gdy macie odpowiadać na pytania w odpowiednim dziale i zabawach (bo tak to działa na tym forum, nie mówcie, że nie ), ale z drugiej źle, bo może byś się czegoś od niej nauczył. Brzytki gołomp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Kruczek napisał: Brzytki gołomp Sam jesteś brzytki. Ja wszystkich cieplutko witam, ale jest tak zimno, że cieplutkie powitanie przeradzają się w zimne powitania. A nie wiem co było tak wyjątkowego w przywitaniu @Rainbow Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 1 minutę temu Ziemowit napisał: Sam jesteś brzytki. Ja wszystkich cieplutko witam, ale jest tak zimno, że cieplutkie powitanie przeradzają się w zimne powitania. A nie wiem co było tak wyjątkowego w przywitaniu @Rainbow Twister Ja po prostu ładnie się przywitałem...... i wywołałem burze Gratuluję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Ja po prostu ładnie się przywitałem...... i wywołałem burze Jest za zimno na burzę, kłamco! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Jest za zimno na burzę, kłamco! Cicho, bo zawołam Rainbow, i burze wywoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Cicho, bo zawołam Rainbow, i burze wywoła. Jo, tam na pewno. Ale z tą życzliwością to @Kruczek ma racje. Coś ci jej za mało. Kolejni się na mnie uwzięli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Idźcie Wy się kakałka napić, a nie spamujecie staruchowi w temacie powitalnym D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Worman seksi laska 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 2 minuty temu Decaded napisał: Idźcie Wy się kakałka napić, a nie spamujecie staruchowi w temacie powitalnym D: Ok, ja kończę burzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się