Tric Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) Cześć, @GoForMagnez. Edytowano Styczeń 20, 2017 przez Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Ohajooo! Hadżimemaszte! Łataszi ła Eni desu!11@1!!1 Dozo joroszku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 5 minut temu Rainbow Twister napisał: Ok, ja kończę burzę Ja, też wychodzę po tej fali hejtu na mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Ja, też wychodzę po tej fali hejtu na mnie Ja cie nie hejtuje :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Ja cie nie hejtuje :/ Od ciebie to się zaczęło, jak ciebie zauważyli to mnie rozdeptali i poćwiartowali na kawałki,a ciebie wychwalali. Oni złożyli ofiarę ze mnie, na twoją cześć, czaisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) 19 godzin temu Ziemowit napisał: Od ciebie to się zaczęło, jak ciebie zauważyli to mnie rozdeptali i poćwiartowali na kawałki,a ciebie wychwalali. Oni złożyli ofiarę ze mnie, na twoją cześć, czaisz? eeeeeeee...... Rainbow skomentuj to... O_O eeee....... Wiedziałem..... Ziem kończymy tę dyskusję już, ok? Edytowano Styczeń 21, 2017 przez Rainbow Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) Właśnie teraz Rainbow Twister napisał: Ziem kończymy tę dyskusję już, ok? Ty ją zacząłeś, ty ją skończ Ziemowit ogarnij się. @Rainbow Twister Masz serdeczne pozdrowienia ode mnie A ja? Jak mawiają, każdy ma to na co zasłużył -_- Edytowano Styczeń 20, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 @Ziemowit, @Rainbow Twister. Skończcie to, albo przenieście na PW. Reprezentujecie forum swoją funkcją, więc troszkę powagi proszę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Właśnie teraz Decaded napisał: @Ziemowit, @Rainbow Twister. Skończcie to, albo przenieście na PW. Reprezentujecie forum swoją funkcją, więc troszkę powagi proszę. Spoko @Ziemowit Ty rozpocząłeś, nie ja.... nie będę już dłużej ciągnął tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Witam, nowego - starego Usera . Dobrej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Wystarczająco cieplutko? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 1 minutę temu soli napisał: Wystarczająco cieplutko? Skoro to drewno jeszcze stoi to nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Привет Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 4 godziny temu soli napisał: Wystarczająco cieplutko? Jeszcze jak! Idealne na długie, zimowe wieczory :3 W tym przypadku ten obrazek ma co najmniej trzy różne znaczenia, każde cieplejsze od drugiego o co najmniej 20%! Chętnie bym odpowiedział wszystkim pozostałym, ale zakrztusiłem się atencją nie wiem jak mam przenieść sobie posta, cytaty i inne dziwne bajery z jednej strony na drugą D: 5 godzin temu PervKapitan napisał: Worman seksi laska No wiadomix 5 godzin temu Gruntowny zamachowiec napisał: Ohajooo! Hadżimemaszte! Łataszi ła Eni desu!11@1!!1 Dozo joroszku Eni, Eni, zrób "nya~" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Warmen seksi loszka, a żeby poczuć się kochanym musi wątki powitalne zakładać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Dokąd zmierza ten świat, nie kochajo, nie drapio za uszkiem Nowi userzy mnie nie znają a starzy nie lubią :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 To ja standardowe: czołem bo mam akurat nagrzane od myślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 53 minuty temu GoForMagnez napisał: Eni, Eni, zrób "nya~" Jak ładnie poprosisz to się zastanowię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) A-ale to mój temat z atencją, mogłabyś to zrobić, żeby było mi ciepło na serduszku i żebym nie czuł się taki niekochany na tym forum internetowym Hmm...atencja mi dogasa. Popatrzcie na słodkiego kotka [>USZKO] [LOLI] [PLSNOTFAP] Zamiast dwóch postów pod sobą użyj opcji edytuj - Maniek. Edytowano Styczeń 21, 2017 przez Maniek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Ło, ale zajebiaszcza firanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 54 minuty temu Gruntowny zamachowiec napisał: Ło, ale zajebiaszcza firanka Ale kotek :c Fajny jest, już się oswoił i daje się miziać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 10 minut temu GoForMagnez napisał: Ale kotek :c Fajny jest, już się oswoił i daje się miziać Mój nie jest taką atencyjną puszą i się nie dał więc czuję się lepsza na płaszczyźnie kota, pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Twój próbował Cię zabić Ja mam nadzieję, że ten kociak będzie miły tak samo jak mój pierwszy kot ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Miły kociak~ Ładny kociak~ Uszatka approved~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 To chyba najładniejsze zdjęcie jakie kiedykolwiek zrobiłem, paczcie tylko na te oczka Spoiler Spadł ze skórzanego fotela, bo nie przemyślał, że będzie się na nim ślizgał. No i nie chciało mu się wyjść, więc leżał tak do góry nogami 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się