Michalski9 Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) No, to jest temat, w którym postujemy muzykę, która poprawia nam humor, lub która może poprawić humor innym (lub zmotywować). Zaczynajmy: Edytowano Luty 9, 2017 przez Michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Piosenka w której Rob Cantor śpiewa o tym, że nie ma na świecie drugiej takie osoby jak ty 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Ta piosenka to popierdzielona pomyłka na internetowej scenie muzycznej i jakiś totalny, bezsensowny absurd. Ale jaki fajny i jak wpada w ucho. :_: Edytowano Luty 9, 2017 przez FirstChoice 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) @FirstChoice Osobiście wolę wolniejszą wersję ^^ Spoiler A od siebie to Spoiler Edytowano Luty 9, 2017 przez Maffle Fluff 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 9, 2017 Autor Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) Edytowano Luty 9, 2017 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 To poniżej może nie jest jakieś super w brzmieniu pozytywne, ale jest tak bardzo kochane, że zapodaję. NO I SPÓJRZCIE NA TE ANIMACJE Spoiler Nie ma pozytywności bez Coldplay. Ten tekst jest równie kochany co piosenka powyżej. Światełka doprowadzą Was do domu ;___; Spoiler No i w zasadzie motyw muzyczny, który jest ultrapozytywny i naładowany energią. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Bierzcie i cieszcie swoje uszy i umysł tym pięknym dziełem: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 No to ja też coś na poprawę humoru mam Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendarnyKapitan Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 (edytowany) Wycziluj się. Spoiler Bądź mi siostrą/bratem Wiosna nadchodzi ! Powoli, ale idzie! Spoiler Pokój siostro bracie. Niech powietrze zapachnie jak malinowa mamba Spoiler A na koniec jeśli brak ci drobiny tej radości Spoiler Edytowano Luty 10, 2017 przez Yoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 7 godzin temu Rainbow Guitar napisał: No to ja też coś na poprawę humoru mam Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Piosenka Niemena na poczucie humoru jakoś nie działa najlepiej, starczy spojrzeć chociaż na sam tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 7 minut temu Ziemowit napisał: Piosenka Niemena na poczucie humoru jakoś nie działa najlepiej, starczy spojrzeć chociaż na sam tekst Dokładnie "Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że świat nie zginie kiedyś dzięki nim" Mała rada: posłuchaj całego utworu, zanim zaczniesz mówić że nie poprawia humoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: "Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że świat nie zginie kiedyś dzięki nim" Jeden wers na całą piosenkę to za mało. No i ogólnie jest w smutnym klimacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 5 minut temu Ziemowit napisał: Jeden wers na całą piosenkę to za mało. No i ogólnie jest w smutnym klimacie. Spoiler Lecz ludzi dobrej woli jest więcej i mocno wierzę w to, że ten świat nie zginie nigdy dzięki nim. Nie! Nie! Nie! Przyszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie To się powtarza przez pół utworu, więc na pewno nie jest to jeden wers Jak dla mnie utwór jest dość optymistyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 To ja też wrzucę trochę tego ^^ Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 12, 2017 Autor Share Napisano Luty 12, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 Energia na poprawę humorku Spoiler Spoiler 10.02.2017 at 21:19 Maffle Fluff napisał: To ja też wrzucę trochę tego ^^ Punkcik za electro swing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 15, 2017 Share Napisano Luty 15, 2017 Niby powinienem ich nie lubić, ale przyjemne piosenki mają! Polecam FAITH NO MORE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Luty 15, 2017 Autor Share Napisano Luty 15, 2017 Ponies everywhere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się