Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

A ja, Szymon, lat 15, mieszkający w woj. Kujawsko - Pomorskim, lubiący gry, lola , MLP FiM, interesujący się kosmosem, sportem, bronią oraz wszelkimi sprawami dotyczącymi komputerów, nie zamierzam się wam przedstawiać :D

Remigiusz , Remik , 97 rocznik Fan MLP FiM. W wolnych chwilach przesiaduje na komputerze i oglądam anime, lubię dobrą muzykę (nie słucham tylko HH albo rocka bo to jest mój styl i koniec) ale preferuje reggae :D . Jestem raczej pokojowo nastawiony. Ulubiona postać z MLP - RainbowDash ! ;D . Mieszkam w Pile woj. Wielkopolskie. Gimbus 2 stopnia od września ;) Z natury leniwy ;]

Igor, także 97 rocznik. Lubię oglądać anime, jestem przyjazny, spokojny, trochę jak Fluttershy. Moja ulubiona postać? Princess Luna . Mieszkam w małej miejscowości w woj. Opolskim. Edit : O kurcze, ja chyba źle się czułem . Miała być Księżniczka Luna

Igor, także 97 rocznik. Lubię oglądać anime, jestem przyjazny, spokojny, trochę jak Fluttershy. Moja ulubiona postać? Princess Celestia . Mieszkam w małej miejscowości w woj. Opolskim

Nareszcie! Mój druh i przyjaciel na placu boju pośród wszystkich Celestio-trolli! D:

Brohoof, Brony!

Dołączona grafika

Dlaczego offtop? Topic "Poznajmy się". Poznajemy swoje miejscowości :D Żeby nie było offtopu. Mam problem z częstym rejdżowaniem na soloQ. No bo co mam zrobić, jak wygrywam topa, a bot 0/4 mi przegrywa grę ;/. A niby na 1600 ludzie powinni mieć mózgi. Teraz już tak nie rejdżuję, bo i tak będzie soft reset elo. Ale nie lubię tak wyzywać. Pomóżcie, Bronies ;c

Na prawdę daję z siebie wszystko. Uczę się i wyciągam wnioski. Może wolno, ale ja już widzę różnicę pomiędzy moja grą teraz a dobrych kilkanaście gier temu. (moich epic killów pomiędzy dwoma wrogimi turretami na midzie, gdy ktoś musi recall bo nie ma hp z ulti... priceless)

Warmog, Atma.. dobry build, ale spotkałem dziś Pantheona, który szedł full dps. Też MÓGŁBYM tak grac, ale ja zbyt agresywnie atakuję i nie mając tego survi bym padał w team fightach. Dlatego wybrałem warmoga i atmę.

A jak ktoś mi powie, że Black Cleaver jest kiepski dla Pantha, to strzelę facehoofa ;x

atmong hum hum ;d jakoś bardziej wole buty->brutalizer->phage->yommu/BF->BC/IE/BT->sytuacyjne; early game z runami pod ad i brutalizerem jest cudne ;d spam spearami boli

//Pinkie Pie : Od posta kozła do twojego posta jest offtop :D Nie ładnie, nie ładnie :x A sam mnie upominałeś, Tarreth :P