Lemuur Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Haha, kogo ja widzę , w końcu ruszyłeś dupę Akira! Powitałbym cię na forum, ale to chyba zbędne z mojej strony, w końcu brałem udział w zakładaniu twojego konta xD... No ale w każdym razie ohayo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexanon Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Witam wszystkich jestem z rocznika 96 na imie mi Artur i jestem z Katowic. Chcialem się przywitać na forum bo jestem nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Siema ! Jestem Matjas Kapitan kociej załogi ! Może znacie mnie z SB na którym zazwyczaj spamie. Lubię Anime, Mange gry oraz My little pony ! Lamie w Lola( Naprawdę Lamie) I bym zapomniał pochodzę ze "srebrnego miasta" Bytom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Znów Katowice... Aż mam ochotę tam zamieszkać . Ohayo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Witaj:P Kurczę dużo macie tam Bronies:P Anime, mangi i gry (MLP to oczywiste) Już cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Hi everypony! Przeszukiwałam odmęty internetu, w celu znalezienia jakiegoś miejsca, w których brony mogą spokojnie roztaczać magię przyjaźni i oto jestem. Imię me Gabriela, rocznik 95. Mieszkam niedaleko Warszawy. Interesuję się mangą, anime, japońską kulturą i muzyką, fantastyką. Lubię pisać opowiadania (jak złapię Pana Wena, to może kiedyś napiszę fanfik MLP ), rysować, śpiewać, grać w gry. No i oczywiście kocham My Little Pony: Friendship is Magic! Nawet nie pytajcie się mnie, którego kucyka lubię najbardziej, bo uwielbiam je wszystkie, tylko czasami mam fazę na któregoś z nich, np. teraz jest to Luna, jak widzicie po avie i sygnie. Pozdrawiam was wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Namisa, już widać wspólne cechy. Luna, muzyka, Gierki, Japonia, rysownictwo, LOONAH... Nic dodać, nic ująć. Witaj na naszym forum... OMOCHIKAERI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj Gabrielo Tylko tak z ciekawości się zapytam. Gdzie DOKŁADNIE mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Dziękuję za takie miłe powitanie. Dokładnie w Dziechcińcu w gminie Wiązownie. Mało kto zna i mało kto umie tam trafić. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Dziechcińec? Hehe tam akurat moja kuzynka mieszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 No, patrz, jak się złożyło. Może ją znam. Też ogląda MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Szczerze to nie wiem(nie widziałyśmy się z pół roku może więcej),ale chyba tak.Uwielbia kucyki więc czemu miałaby nie oglądać MLP? Ps.Wybieram się do niej w przyszłym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 I kolejna osoba z mojego rocznika Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj na forum ^^ Jeśli mogę spytać: jakie anime i mangi lubisz najbardziej? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brickarmy Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witajcie . Jestem Karol, ale często mówią na mnie "ty leniu patentowany, byś się ruszył z chałupy, a nie tylko przed kompem siedzisz" (dziwna ksywka, ale jakoś się przyjęła). Mam 20 (21 w lipcu) lat i jestem studentem finansów i rachunkowości (do dzisiaj się zastanawiam, jak bardzo musiałem być pijany, by pójść na kierunek, na którym wszystko jest dla mnie czarną magią). Kucykami interesuję się (hmm... można interesować się kucykami? ) od kilku miesięcy, kiedy to wziąłem udział w jednym z youtube'owych maratonów. Moją ulubienicą jest Pinkie Pie. Po prostu kocham ją . Tego nie da się wytłumaczyć . Zaraz po niej plasuje się Fluttershy, ale to nie znaczy, że reszty kucyków nie lubię wcale . Co mogę o sobie więcej powiedzieć? Hmm... Niespełniony muzyk, który z nudów pisze na blogu (matko, przyznałem się do tego publicznie...), lubię czytać książki (biografie muzyczne i sportowe, czasami coś innego ), fan Gwiezdnych Wojen, czasami pogram w parę gier na kompie czy ps2 (nie sugerujcie się moją ksywką - nie jestem nolifem ). Mógłbym napisać, że dużo słucham muzyki, ale to tak, jakbym miał napisać, że oddycham . Głównie słucham rocka, ale jazzem, czy dobrym popem nie pogardzę. Długo się zbierałem by coś napisać, ale jak widać, udało się . Jeszcze raz, witam Was wszystkich serdecznie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj na naszym forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj. Tyle emotikon w jednym poście chyba jeszcze nie widziałem xD Też słucham rocka, a z jazzu to właściwie tylko utwory, które gramy w orkiestrze - tak z ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witam, jestem Avro/Patryk. Mieszkam w Mysłowicach i część z was mogła mnie zobaczyć na dzisiejszym ponymeecie w Katowicach. Interesuje się mangą i anime, słucham muzyki praktycznie każdego rodzaju i czytam książki fantasy. Gram w League of Legends i czasem w Minecraft'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Witaj na forum ^^ Jeśli mogę spytać: jakie anime i mangi lubisz najbardziej? ;3 Hej. Uwielbiam shoneny. One Piece, Bleach, Fairy Tail, Beelzebub, Soul Eater, Fullmetal Alchemist, Bakuman, Toriko itd. Jak chcesz, to tu masz mojego MAL'a: http://myanimelist.net/animelist/Namisa-sama. I witam was, Brickarmy, Avro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Ja w takim razie też podam link do mal : http://myanimelist.net/profile/Avro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Nooo! Wreszcie nie jestem sama! Także kocham Bleacha ;3 Obejrzałam wszyściutkie odcinki i teraz czekam na najnowszy ^^ Sama jednak nie obejrzałam aż tak dużo anime. Tylko trochę Death Note, Shaman King i ostatnio Nanę - anime dla dziewczyn. Nie pamiętam nazwy japońskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Ja z Bleachem ostatnio parę odcinków do tyłu jestem (szkoła ). Chyba poczekam aż się skończy i dopiero obejrzę zaległości, taki mini maraton. Czytasz może też mangę? @Avro Widzę, że też One Piece oglądasz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Tak, mam w domu trzy pierwsze tomy. Nie chcę jednak kupować wszystkich 48, bo to by za dużo kasy poszło xd Może kupię sobie ostatnią, o ile będzie ^^ Mam jeszcze pierwszy tom Death Note i Naruto, ale one nie wciągnęły mnie tak bardzo jak Bleach (może dlatego, że zaczynałam od anime) ;3 Na którym odcinku skończyłaś? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się