Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 No to taki temacik też się chyba przyda, chyba każdy wie o co kaman ;p Dobra, to ja mam na imię Adrian, mieszkam w Kraśniku (woj.lubelskie), interesuję się informatyką, moje hobby to granie na kompie xD, lubię pomidorową, i oczywiście jestem fanem My Little Pony Friendship Is Magic, moja ulubienica to Fluttershy. To chyba tyle o mnie, w razie czego to pytać ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ohajo ! Jestem Łukasz, 13 wiosen, mieszkam w woj Łódzkim < nie podam dokładnie gdzie, bo to takie zadupie, że i tak nikt o tym nie wie >, interesuje sie tańcem, muzyką i oczywiście kucykami z MLP FIM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Pozdrowienia z Katowic! Do tej pory z tego co widzę jestem tutaj najstarszy - mam 19 lat a na imię mi Mateusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Pinkie Pie jest najmłodsza z szóstki, więc ja akurat pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Właśnie zapomniałem dodać, ja mam 17lat ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Adam urodzony 1997 roku w Warszawie pozdrawia. Lubi on My Little Pony: Friendship is Magic, jego ulubioną postacią jest Applejack. Grywa on na pianinie, pływa, ogląda Anime, słucha Techno i różnych soudtracków filmowych jak i z gamingu, lubi też muzykę orkiestralną, Rocka i Japońskie niszczyciele mózgów, gdyż są one takie słodkie, że się nie da wytrzymać. Interesuję się on Informatyką, Przyrodą, Survivalem, Bronią, różnymi rzeczami związanymi z PC'ami, LoL'em, Poezją i zwierzętami. Osobiście ma on białego chomika Dżugarskiego. Lubi fistaszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 WhiteRaven - już Cię lubię xD lubimy prawie to samo //Pinkie Pie : A mnie to nie lubisz ? :( //Tarreth: Lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Kamil, lat 16. Puławy. Słucham rocka, interesuje się informatyką. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ni Hao! Jakub, rocznik 97, mieszkam w woj. dolnośląskim , ulubiona postać to fluttershy , a zaraz po niej rainbow dash. W wolnych chwilach siedzę na komputerze lub jeżdżę rowerem albo motorem. Słucham głównie Nirvany, Prodigy, Papa roach oraz limp bizkit. Uzależniony od MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ja też lubię fluttershy, zostaniemy braćmi? xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 oczywiście xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Kuba 17 lat, uwielbiam FLutershy, Lune i Trixie Flutershy nawet więcej niż uwielbiam <3 Lubię fantasy, piszę i czytam, słucham rocka i metalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Mamy następnego brata!!! Fani Fluttershy łączmy się!!! A może lepiej siostry? xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Jestem Herbi na imie mi dano Hubert mam 15 lat lubie MLP FIM kocham czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nycticonx Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Akta fana Rarity <3 Imię : Wiktor <3 Lat : 15 <3 Miejsce zamieszkania : Kraków <3 Zainteresowania : MLP FiM, LoL, inne gry, Rarity <3 lubię też uprawiać sporty ale amatorsko <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Następny brachol!!! Witaj wśród nas //Pinkie Pie : A to wy take 'Siostry Systers' będziecie ? Fluttershy: Tak Pinkie, i będziemy opiekować się wszystkimi dookoła i dzielić się z nimi naszą życzliwością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Mam na imię Grzegorz, nazwisko można wywnioskować Mam 16 lat i pochodzę z Dąbrowy Białostockiej z woj. podlaskiego. Lubię grać w piłkę ręczną (1 msc. w woj.). Moim ulubionym kucykiem Jest Rainbow Dash. Słucham rocka, metalu i soundtracków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikola4121 Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Mam na imię Nikola mieszkam blisko Bolesławca (woj.dolnośląskie) interesuje sie informatyką/polonistyką codziennie przed kompem spedzam przynajmniej 4h+ jestem wielka fanka anime oraz serii gry final fantasy a przez ostatnie dwa dni strasznie mi sie spodobalo MLP ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Mam na imię Nikola mieszkam blisko Bolesławca (woj.dolnośląskie) interesuje sie informatyką/polonistyką codziennie przed kompem spedzam przynajmniej 4h+ jestem wielka fanka anime oraz serii gry final fantasy a przez ostatnie dwa dni strasznie mi sie spodobalo MLP ;> A to ciekawe, ja mam do Bolesławca bardzo blisko Chociażby na rowerze mógłbym jechac, haha Tylko ja łódzkie, ale nie daleko mnie jest Bolesławiec, to nie jest nawet 10km, może z 3 ? ^^ Albo 5 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikola4121 Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 A to ciekawe, ja mam do Bolesławca bardzo blisko Chociażby na rowerze mógłbym jechac, haha Tylko ja łódzkie, ale nie daleko mnie jest Bolesławiec, to nie jest nawet 10km, może z 3 ? ^^ Albo 5 xd do Bolesławca mam jakies 30 minut drogi samochodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 do Bolesławca mam jakies 30 minut drogi samochodem A to gdzie dokładniej mieszkasz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Czuję się między wami, jak dinozaur. Hej! Jak Celestia! Z tym, ze ona ma lekko 1000 lat xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Nie przesadzaj, 19 lat to nie tak dużo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Coś Ty. We wrześniu mam iść do sztabu wojskowego w moim mieście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 14, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2011 O widzę że nas Schiwa(nikola4121) zaszczyciła, siemka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się