Porter Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Hello everypony. Witam wszystkich (nowych of course) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 hey Lorie, mam nadziej ze nie jesteś nieśmiała, jak twoja ulubienica i znajdziesz mnóstwo przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Bardzo dziękuję za przemiłe słowa powitania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Tak właśnie ogarnąłem, że mnie mało kto przywitał. A teraz to wszystkich witają po 10 osób. Widać, nie kochacie mnie. Nieważne, i tak witam nowych i wszystkim po kawie i kanapce! Tylko... moglibyście o sobie więcej napisać;p to może przywitaj się po raz drugi ? bob No to ja cie przywitam Witaj! Myślę że będziesz we mnie rzucał kanapkami ale musiałem to zrobić xP Ekhem. Nie wiem czy zauważyłaś, ale skacząca Pinkie w sygnaturze już do kogoś należy. A przy okazji to witam, choć mam wrażenie że fanów Shy jest ostatnio dziwnie dużo. DerpDash też ma Derpy, a DerP jakoś się nie skarżył :3 Dodatek to nie czepiaj się czyiś emotów w sygnaturce Ano i byłym zapomniał Witam wszystkich nowo przybyłych :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Lorie, gdzie znalazłaś tak epicki avatar?! O, tutaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Dawno mnie nie było przez mój internet. Dlatego Witam Bardzo Serdecznie nowo przybyłych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witaj Lorie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ja mam na imię Krzysztof, urodzony 15/07/1999 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam wszystkich nowych . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witajcie nowi na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 hmm nie mam zamiaru się rozpisywać. Mam na imię Arek ,mam 15 lat, lubię MLP, Mortal kombat, Wipeout. Moimi zainteresowaniami są: komputer i muzyka(Rap, Hip-hop, dubstep, drum`n`bass, house) A ulubienicą Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Aha spoko witaj Arek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witaj, Arku. Zmniejsz sygnaturę, bo ta jest o wiele za duża ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Brohoof dla nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam nowych /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Cześć Krzysztof i Arek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:LoLa:. Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Olka, lat 12, podlaskie, The Best Pony Of MLP to Fluttershy. Gram w Minecrafta (Pod nickiem LoLa), Słucham Beyonce i Rihanny, Najlepsze filmy i seriale to oczywiście MLP, Piraci z Karaibów, Gwiezdne Wojny itd. Wysoki poziom uzależnienia od MLP ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 miło cie poznać Olka . widzę za masz podobne zainteresowania co ja. Na pewno znajdziesz dużo przyjaciół. miłej zabawy. coraz więcej pojawia się zwolenników Fluttershy. Czy to jakaś zaraza?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 200 strona! Oh Yeah <3 Witam wszystkich nowych, których nie witałem przez ostatnią dobę gdy byłem na meecie.. Życzę wam miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Cześć Ola! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj Olu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj Ola baw się dobrze na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj Olu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Aaaay! Mordo Ty moja! Ekhem, czeba tu odpowiedniego powitania! Welcome, welcome, welcome to the Brony herd todaay~! Czemu zmieniłaś płeć? :c Żeby nie było, ten przyjaciel to chyba ja... Nioh, nioh, nioh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj Zuza widzę ze masz podobne zainteresowania jeśli chodzi o gry typu horror mam nadzieje ze spodoba ci się to forum tak jak mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się