PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Witam wszystkich! Na imię mam Tymoteusz i mieszkam w Nysie(woj.opolskie). Lubię informatykę,lecz moje hobby to czytanie(fanficów oczywiście). Lubię Mlp:Fim od niecałego roku, a mój ulubieniec z kucyków to Big Mac. To tyle o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Masz ode mnie i Big Maca duży kufel I przeczytaj moje fanfiki (puki co dwa na tym forum), skoro tak lubisz czytać. Coś jeszcze Mac? Yup. Aha! Koniecznie wpadnij do Big Maca po więcej kufli cydru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Chce poinformować was że jade do Warszawy,więc nie będzie mnie przez trzy dni. Ide spać bo jutro o 5 rano wstaję. Lece z mamą samolotem! Good night! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Hello everypony ^^! wszyscy się witają - nie będe gorszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 specjalnie dla yaqp'a. Welcome to the herd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Hello everypony ^^! wszyscy się witają - nie będe gorszy Nie byłbyś gorszy, ale dobrze wiedzieć, że do nas dołączyłeś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 150 jakieś nowych postów. Więc mnóstwo nowych userów. To oznacza.... Kanapkobota! Kanpkobot robi kanapkę na sekundę! Starczy dla wszystkich! No i witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Hello Nowi witajcie na forum bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Witam wszystkich nowych Musze znowu nadgonić topic, żeby nie ominąć jakiś ciekawych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Witaj! Dobrze, że przedstawiasz się w gotowych tematach. Już Cię lubię. xD Miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Tak więc: etykieta zawsze nakazuje przede wszystkim przedstawić się, dlatego i ja przedstawię się. Moje imię składa się z od jednej do dwudziestu ośmiu liter od A do Z. Mieszczę się w przedziale wiekowym 0-5000 lat, mieszkam gdzieś na kuli ziemskiej. Kurde, dawno nie czytałem tak fajnego początku Szczerze - nigdy Tak czy inaczej Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 REDBLUPIII! Cześć. Za to że lubisz pokemange masz ode mnie free . Wpadnij do mnie i Maca. Gdzieś u niego w stodole widziałem stare mangi... Może też czyta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Welcome to Ibiza... to znaczy na forum MLPPolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Przepraszam za tę zwłokę, ale znając mojego pecha powinienem był spodziewać się, że mój komputer padnie trupem akurat dzień po zarejestrowaniu >.< Tak więc: etykieta zawsze nakazuje przede wszystkim przedstawić się, dlatego i ja przedstawię się. Moje imię składa się z od jednej do dwudziestu ośmiu liter od A do Z. Mieszczę się w przedziale wiekowym 0-5000 lat, mieszkam gdzieś na kuli ziemskiej. A serio, jestem nastoletnim bronym z województwa pomorskiego, superprotektywnym na punkcie danych osobistych. Jestem uzależniony od MLP (to nie jest śmieszne), moje ulubione postacie to kolejno Fluttershy, Spike i Twilight Sparkle. Żeby już nie przynudzać to lubię jeszcze rysować, budować z klocków Lego, komponować muzykę, pisać fanfikcje itp. oraz programować w GML (to taki fancy-talk na Gamemakera). Na komputerze lubię gry retro, np. Mario, Megaman lub Blupi. Lubię też mangę, zwłaszcza One Piece, Pokemon Adventures i Megaman Megamix. Jestem też kolegą użytkownika Amolek, może go znacie. No to się rozpisałem. I tak nie wiem, czy będę aż tak aktywny na tym forum, ale musiałem się przedstawić, gdyż tak nakazuje etykieta; a nie wolno się sprzeciwiać etykiecie, gdyż być może pewnego dnia, uzbrojona w procę na ziemniaki, wyjdzie na łowy przeciwko wszystkim grubianom… *dygoce* W końcu tutaj trafiłeś! Witam Cię w imieniu swoim i Vinyl Scratch A także życzę miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Epcki cytat z textwalla jest epicki. Tak czy inaczej witam każdą osobę z tych już 150 stron od kiedy byłem w tym temacie ostatni raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CandySparkle Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Hai .. !! To mła, jestem Magda, zapewne jestem młodsza od wielu brony i pegasis na MLP Polska, jestem z woj. mazowieckiego i to tyle o mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Hejo Mamy nadzieję, że się zaklimatyzujesz tu u nas dość szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Kolejna osoba lubiąca Vinyl, W takim razie zapraszam tutaj - CLICK A także witam i życzę miłego pobytu na forum w imieniu swoim i Vinyl Scratch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Hejka Magdo! Na wstępie ode mnie, i zaproszenie na popijawę u Big Maca, no i Welcome to the herd. Mam rację Big Macintoshu? Yup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Welcome! Im więcej nas tym lepiej:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Welcome to the herd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Witaj! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Magdo wita cię Kapłan Malala (obecnie zdegradowany do przeklętego -.- ale odzyskam stanowisko!). Mamy nadzieję że zostaniesz dłużej na forum i dołączysz do oddziałów chaosu Buhahahahaha(trzy strony szalonego śmiechu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Witam cię Magdo baw się dobrze i banów nie łów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się