JohNc0ToN Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Witam witam ... have fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Dobry wieczór everypony Niektórzy z zarejestrowanych tutaj już mnie znają, i wypadałoby żeby innych też spotkało to nieszczęście ;D Nazywam się Michał [Михаил], mam 23 lata, od sierpnia 2011 jestem uzależniony od MLP:FiM . Urodziłem się w Smoleńsku, od jesieni 1996 mieszkam w Polsce, a konkretnie na wsi w gminie Ostrów Mazowiecka. Gdy nie śpię, a z komputerem jest wszystko w porządku, "dyżuruję" po paręnaście godzin na dwóch ircach, Skype i dwóch ts-ach, śledzę też Equestria Daily, FGE i Stajnię. Czasami gdy najdzie ochota, nabazgrolę coś w Paint.NET. Słucham radia, najczęściej RDC ( www.rdc.pl ), i nielicznych pony-related utworów. Filmów z przyczyn finansowych niemal wcale nie oglądam, mając wybór tylko pomiędzy kinem (gdzie ostatni raz byłem jakieś 6 lat temu ) a szajsem dostępnym w polsatowskim pakiecie Mini. W żadne gry obecnie nie gram (słaby komp). Jeśli chodzi o jakieś konkretne zainteresowania, nie jestem w stanie takowych wymienić Galeria zdjęć z mojej wyprawy do rodzinnego miasta w 2009: KLIK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Witaj! Nie jestem tutaj długo, ale nie spotkałem się jeszcze z takim przedstawieniem się. Masz dużego + za dokładność. Chociaż nikt raczej by nie dociekał takich szczegółów. Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuyFromVault Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Dzień(noc)dobry! Nazywam się Michał, jestem z 98 rocznika; konkretniej z maja. Od urodzenia mieszkam w Bielsku Białej na Śląsku. Kilka miesięcy temu kumpel pokazał mi któryś z odcinków MLP. Od tego czasu uważam ten serial na fajny sposób na rozrywkę. Po niedługim czasie zostałem dodany do grupy na Fejsbuku, co pozwoliło mi uczęszczać na większość meetów w moim rodzinnym mieście. Btw. lubię rowerek, komputer, dobrą książkę i muzykę. Moje ulubione zespoły to Led Zeppelin, Queen, Black Sabbath i Sabaton. Dziękuje dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 O jak Fajnie Witaj Michał i Michale moi imiennicy A więc witajcie na forum Bawcie się dobrze i żadnych Banów i jak naj mniej Warnów łówcie I przede wszystkim Wielki dwukrotny dla was Czołem i do usłyszenia w tematach na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuyFromVault Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 dździęki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Cześć wszystkim nowym! Miłej zabawy na forum no i oczywiście wiele radości ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delphix Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamiiiiPL Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Jestem Adam,rok 2000,moje zainteresowanie to gry,mój ulubiony kuc to Pinkie pie,na drugim miejscu jest Applejack,lubię opowiadać,jestem przyjacielski i pomocny (Nie ze wszystkim dam sobię radę),miło mi jak ktoś do mnie pisze ;P Życzę miłego dnia wszystkim Bronym i Pegasis,możecie mnie pytać o co chcecie na moim dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Oj, widzę że wielu nowych użytkowników się zarejestrowało . Tak więc dla wszytkich nowym ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Siemka Adam witaj na forum i baw się dobrze a i jeszcze ode mnie na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 ucha cha ale wiocha heheheheh nie no żart i witam nowego bronisa w naszej małej armi pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witajcie nowi rekruci. Bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Witam bardzo serdecznie wszystkich nowych Życzę miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 For teh Emperor! Witamy nowych. Gratuluję AdamiiiiPL twych -2 postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 O a właśnie jakim cudem te -2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syriusz Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Dużo przycisków. Dużo kolorów. Mmm... Nie lubimy światełek... Ale nic to! Są brooooniiis... >;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witaj Adam Witaj Syriusz... widzę, że kolejny mhoczny brony Ja oraz Vinyl życzymy wam dobrej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 ewry bady pomarańcze wszyscy leżą a ja tańczę znaczy sie witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 O witaj Syriusz baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witam Ja się tutaj wpakowałem bo musiałem albo nawiązać kontakt z innymi bronies - albo trafić do psychiatryka Nazywam się Karol, wiosen mam 16 i jestem pozytywnie nastawiony do wszystkiego co zawiera kuce Ha, ale się rozgadałem - Obama może mi pozazdrościć zdolności krasomówczych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 No hej! Skoro tak bardzo lubisz kucyki to dobrze trafiłeś. Z bronies też raczej się dogadasz. Baw się dobrze! Love and tolerance! Haters gonna hate! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witaj Syriuszu ''Niggusie'' (może już mnie kojarzysz z fb ) i Panie Paszko . Bawcie się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Witam wszystkich nowych i życzę przyjemnie spędzonego czasu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się