Delfinek Keola Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Jak trzeba ludzi to się zgłaszam^^ A żeby nie było, że offtop, to witam wszystkich tych, których gdzieś tam w mrocznych odmętach tego tematu przegapiłem. Brohoof everypony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Witaj! (ponownie) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Siemka jestem seba rocznik 88 ciezko haruje za granica ale zawsze znajde czas na kucyki. Moja ulubienica jest Pinkie Pie i Derpy:discord2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hej wszyscy nowi! Darth - jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witaj! Mam nadzieję, że na forum też znajdziesz trochę czasu. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hejoł! & Hej wszyscy nowi! Darth - jakiej muzyki słuchasz? wyprzedził mnie z pytaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witaj Franek Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Kurde...dużo twarzy się pojawiło hug dla wszystkich nowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witaj! Rozszerzam pytanie Suchego, co myślisz o post/prog-rocku, ambiencie, IDM, muzyce klasycznej, trailerówkach, Radioheadzie (gatunek znaleźć im ciężko), Linkin Park, Green Day, EDM oraz konkretniej o zespole Pink Floyd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Co myślisz o Dubstepie, Metalu i Electro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 No to taki temacik też się chyba przyda, chyba każdy wie o co kaman ;p Dobra, to ja mam na imię Adrian, mieszkam w Kraśniku (woj.lubelskie), interesuję się informatyką, moje hobby to granie na kompie xD, lubię pomidorową, i oczywiście jestem fanem My Little Pony Friendship Is Magic, moja ulubienica to Fluttershy. To chyba tyle o mnie, w razie czego to pytać ^^. To co, Witam po tym jak straciłem większość znajomych i przyjaciół w realu szukam nowych tutaj, na forum, i mam nikłą jak znam siebie nadzieje, że właśnie tu ich znajdę. Rocznik 98 woj. dolnośląskie Wrocław, jestem 'emo' a mój kuc mocy to TRIXIE P.S Nie jestem dobry z tego typu powitań :/ ale mam nadzieje, że to starczy. Sorry za poprzednie błędy ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witaj, za Trixie masz ode mnie OGROMNEGO plusa Duchowo czujesz się emo z drugiej czy pierwszej fali? Czego słuchasz? A tak w ogóle to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hejoł! Jesteś 'emo'? No to chyba będziemy sie dogadywać aczkolwiek niejestem 'emo' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witajcie nowi na forum bawcie się dobrze i banów nie łówcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Techno ^.^, nie czuję się emo ja nim jestem, dosłownie, w stylu i duszy Też mam taką nadzieje ^.- myślę jednak, ze po tym jak okazało się, że moi przyjaciele i znajomi głownie mają mnie w 'pupie' to nie za szybko się polubimy, niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witaj! Na forum będziesz akceptowany. Tu wszyscy są/starają się być mili dla siebie nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Mateusz (dla kumpli Mathew). Jestem z Niepołomic (niedaleko Krakowa [woj. Małopolskie]). Słucham tego co mi przypadnie do gustu. Nagrywam filmy na Youtube (nie podam nazwy kanału żeby nie było problemu z reklamowaniem:D) gdyż sprawia mi to radochę. Lubię czytać książki więc łatwo można wywnioskować kto jest moim ulubionym kucykiem:). //edit. Lubię serię The Walking Dead Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Hejoł! & wyprzedził mnie z pytaniem Wiec to zalezy od dnia Czasem wole posluchac rapu a czasem ciezszego brzmienia rock metal i gotyk:discord2: dziekuje za mile przywitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Siemka Mortron! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 (chlip) wreszcie ktoś dobrze napisał mój nick. Przez całe swoje życie widziałem morton, motron lub nawet morron -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 FAN ZOMBIE ^.^ już cie lubię, mam nadzieję, że się dogadamy ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Fan zombie a ja przegapiłem...? Cholera no... Tak czy inaczej hej wszyscy nowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witam nowych dla was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nie wiem co ludzie mają do tego, że w wieku 14 lat lubię zombie. Krew nie robi na mnie większego wrażenia (inne takie rzeczy też). Może zostanę chirurgiem? Albo Rickiem Grimsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Witam wszystkich ! btw .O stary ja też tak miałem, ale teraz to mam normalnie schizy w nocy . Cienie przeobrażają się w postaci, potrafię sobie wyobrazić kogoś lub coś w Ciemności . Pamiętaj ( U Wieja to pisze ) w ciemności czai się zło . Jeszcze brakuję abym dostał paraliżu podczas świadomego Koszmaru, nie czytajcie jak śnić świadomie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się