Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

Cześć mam na imię  Damian mam 15 lat przyznam że trochę się wahałem  założyć konto na forum i cokolwiek napisać ale się w końcu przełamałem… jak to się zaczęło że tutaj wylądowałem a od tego że na youtubie  jakieś dwa tygodnie temu zobaczyłem film o Bronych.

Zacząłem się zastanawiać jak coś takiego przyciąga tak dużo ludzi i to w takim wieku…

Tego samego dnia na internecie obejrzałem dwa pierwsze odcinki( z miną srającego kota na wietrze)

A następnie samo poszło… aktualnie pisze mojego pierwszego fanfika

A i mam jedno pytanie gdzie mogę na forum umieścić opowiadanie kiedy je skończę ?

7 minut temu Veon napisał:

A i mam jedno pytanie gdzie mogę na forum umieścić opowiadanie kiedy je skończę ?

Tutaj:

Załóż temat w Na Start, to dostaniesz ode mnie parę pytanek :)

8.06.2016 at 16:06 bleflar2 napisał:

a jak później to zrobiłem, to zostałem ostro zhejtowany.

Nie prawda! Przecież nawet kilka zergów już zebrałeś! A może zbierzesz jeszcze więcej :)

Wrota te otwarły się przed tobą i dojrzałeś niezliczoną ilość możliwości...

Witam i życzę dużo zabawy i nowych wspaniałych znajomych :D Na dobry początek proponuję:

Miłego pobytu :)

Edited by michalski9

• 2 weeks later...

Cześć! Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat i pochodzę z Wrocławia. MLP:FiM oglądam od piątej klasy podstawówki (mój ulubiony kucyk to Fluttershy <3). Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki, kreskówki, teorie (głównie dotyczących filmów/anime/książek), rysowanie...i wiele innych rzeczy.

godzinę temu Yoru_Dragon napisał:

Cześć! Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat i pochodzę z Wrocławia. MLP:FiM oglądam od piątej klasy podstawówki (mój ulubiony kucyk to Fluttershy <3). Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki, kreskówki, teorie (głównie dotyczących filmów/anime/książek), rysowanie...i wiele innych rzeczy.

Czołem! Niniejszym... nie to zbyt oficjalne. Witam Cię ,Wiktorio, na forum, życzę miłej zabawy i wielu nowych znajomych. Niech rozpocznie się radość!

Muzyczka na dobry początek:

Edited by Michalski9

Cześć. Nazywam się Sara, mam skończone 14 lat i jestem na ogół bardzo nieśmiała. Mam wiele pasji i zainteresowań, między innymi rysowanie, pisanie, śpiewanie, sztuka, muzyka, książki, astronomia, horrory, creepypasty, teorie spiskowe na różne tematy...Mogłabym tak długo wymieniać. Jeżeli chodzi o serial, to lubię właściwie każdą postać, a lista moich faworytów często się zmienia. MLP:FiM oglądam od końcówki roku 2011. Poprzednie generacje również darzyłam wielkim uwielbieniem. I...jestem otwarta na nowe znajomości ^-^

• 2 weeks later...

Mam na imię Kasia jestem pegasister  mieszkam w Sandomierzu marzy mi się aby pojawił tam się jakiś Ponymeet 

Zaczełam ogl MLP gdy zobaczyłam parodię  StalinaCWHC  

Nagrywam na yt , moją ulubioną postacią jest RD, Luna, i Derpy 

Bardzo lubię anime takie jak Mirainikki :soawesome::derpfly::spitfire:

Edited by rainbowdash41

5 godzin temu rainbowdash41 napisał:

Mam na imię Kasia jestem pegasister  mieszkam w Sandomierzu marzy mi się aby pojawił tam się jakiś Ponymeet 

Zaczełam ogl MLP gdy zobaczyłam parodię  StalinaCWHC  

Nagrywam na yt , moją ulubioną postacią jest RD, Luna, i Derpy 

Bardzo lubię anime takie jak Mirainikki :soawesome::derpfly::spitfire:

Witaj :salut:

Baw się dobrze na naszym forum :D

3.07.2016 at 12:41 Yoru_Dragon napisał:

Oprócz MLP mam wiele innych zainteresować m.in.: anime, książki 

Witaj na forum.

Anime?  Jakie anime oglądasz? 

Ulubiona książka?   

14.07.2016 at 16:33 rainbowdash41 napisał:

Mirainikki 

Yuuki Yuki Yuki yuuuukiiiii 

Edited by Cassidy

• 3 weeks later...

Witajcie wszyscy. C:
Jestem Artur, pochodzę z Lublina, lat mam 15, a MLP interesuję się od stosunkowo niedawna, bo od jakiegoś 1,5 roku - 2 lat - wcześniej zdarzało mi się co prawda oglądać odcinki na wyrywki, jednak "na poważnie" zacząłem moją przygodę właśnie wtedy.
Moją ulubioną postacią jest Discord, z kucyków natomiast RD i Twilight oraz Luna. Choć prawdę mówiąc uwielbiam całe Main 6. (: 

Zainteresowań mam trochę, między innymi pisarstwo, urban exploring, uniwersum Stalkera, czy Metra, historia, militaria, motoryzacja, kinematografia, fantastyka...No w każdym razie bardzo dużo czytam, oglądam i słucham. ^^
Wcześniej przeglądałem to forum, jestem nieco nieśmiały, ale w końcu postanowiłem założyć tutaj konto. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać fajne znajomości i dobrze się bawić. :D 

8 godzin temu Slarvaan napisał:

Witajcie wszyscy. C:
Jestem Artur, pochodzę z Lublina, lat mam 15, a MLP interesuję się od stosunkowo niedawna, bo od jakiegoś 1,5 roku - 2 lat - wcześniej zdarzało mi się co prawda oglądać odcinki na wyrywki, jednak "na poważnie" zacząłem moją przygodę właśnie wtedy.
Moją ulubioną postacią jest Discord, z kucyków natomiast RD i Twilight oraz Luna. Choć prawdę mówiąc uwielbiam całe Main 6. (: 

Zainteresowań mam trochę, między innymi pisarstwo, urban exploring, uniwersum Stalkera, czy Metra, historia, militaria, motoryzacja, kinematografia, fantastyka...No w każdym razie bardzo dużo czytam, oglądam i słucham. ^^
Wcześniej przeglądałem to forum, jestem nieco nieśmiały, ale w końcu postanowiłem założyć tutaj konto. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać fajne znajomości i dobrze się bawić. :D 

Cześć :D  

Nie ma się czego bać, jest tu bardzo przyjazna atmosfera. Jak coś to możesz śmiało pisać, widzę ,że mamy dosyć podobne zainteresowania. Przede wszystkim załóż osobny temat w powitaniach, wtedy dotrzesz do większego grona. Jeśli przeglądasz forum, pewnie wiesz jak to wygląda.

Życzę dobrej zabawy na forum :)

Cześć!

Założyłam przed chwilą konto i postanowiłam się przedstawić.Jestem Karolina i mieszkam w Częstochowie.Mam 15 lat i kucykami interesuje się właściwie od samego początku serialu,ale fandomem zainteresowałam się jakieś 8 miesięcy temu.Długo zastanawiałam się czy założyć konto,bo jestem bardzo nieśmiała ,ale jednak przełamałam się.

Moją ulubioną jest Luna.Uwielbiam także Twilight,Fluttershy,Rarity i Discorda.Przeczytałam dużą ilość fanfików i obejrzałam mase fanartów.Forum już długo obserwuję.Moją pasją jest rysowanie,mam bardzo dużo rysunków z kucykami i nie tylko.Lubię również czytać,słuchać muzyki(metal/rock) i grać w piłkę nożną.Sądzę ,że znajdę tu osoby o podobnych zainteresowaniach, i że będę mogła z kimś w końcu pogadać o kucykach:twilight2:

• Upvote 1

Witaj.

2 godziny temu Czaka napisał:

Długo zastanawiałam się czy założyć konto,bo jestem bardzo nieśmiała ,ale jednak przełamałam się.

Już kilka takich osób było i chyba nie żałują, że tu są.

2 godziny temu Czaka napisał:

słuchać muzyki(metal/rock)

Już Cię lubię :)

Teraz poproszę o ulubione zespoły :D

No to ja też się przedstawię ! Jestem Konrad i mam 18 lat. Lubię grafikę komputerową, kino, publicystykę, książki oraz wszelakie kreskówki i anime. MLP oglądam od 5 lat czyli praktycznie od początku [kiedy w TV kończył się pierwszy sezon]. Lubię każdego kucyka z M6 na swój sposób ale najbardziej Pinkie Pie ! Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :v Muzyka jest ważna ! Słucham rocka/metalu/rapu. Lubię The Offspiring i Tenacious D. A rap tylko Trzeci Wymiar. Ale słucham też bardzo dużo muzyki fandomowej. Już nie jestem tak zajarany mlp jak kiedyś ale mimo to cały czas mnie to interesuje i uwielbiam kucusie :D Lubię też czasem poklikać w jakieś gierki ^^. Jestem fanem serii Gothic i Wiedźmin [Wiedźmina to jestem fanem całego uniwersum] Jeśli chodzi o sieciówki to gram w Osu! i do niedawna grałem w Ligę Legend ale przestałem bo za dużo czasu na to traciłem. Nooo i jestem za legalizacją konopi :D 

Chyba tyle .^.