Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

9.03.2016 at 15:52 Anoax napisał:

Witam serdecznie. :3

Mam na imię Kuba i mam 18 lat. :)

Lubię pomagać innym w potrzebie i majstrować w samochodach. :)

Jeśli ktoś chce się wygadać, ma jakiś problem z rodziną, przyjaciółmi, miłością, życiem itp. albo chce się dowiedzieć o mnie czegoś więcej to serdecznie zapraszam na mój profil i do napisania do mnie. :)

Miłego dnia wszystkim! :3latest?cb=20131128034059

Siema.

Guest Ziemowit
16 godzin temu Thunderbolt7 napisał:

Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13).  (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash.  :rdblink: 

Elo

30.03.2016 at 20:46 Thunderbolt7 napisał:

Aloha! Jestem Ania,mam 12 lat(prawie 13).  (Jestem tu nowa jak coś).Kocham MLP,a zwłaszcza Rainbow Dash.  :rdblink: 

Witaj miło Cię poznać~! :3 

• 3 weeks later...
13.08.2011 at 15:36 Tarreth napisał:

Pozdrowienia z Katowic! Do tej pory z tego co widzę jestem tutaj najstarszy - mam 19 lat :P a na imię mi Mateusz.

To i sie Warszawa dolacza :-) mam na imie Edyta :-) i 30 wiosen juz na karku :-) sorry za brak polskich znakow klawiatura mi posloszenstwa odmawia :-)

2 godziny temu Ratchet :) (RAinbow Dash) napisał:

To i sie Warszawa dolacza :-) mam na imie Edyta :-) i 30 wiosen juz na karku :-) sorry za brak polskich znakow klawiatura mi posloszenstwa odmawia :-)

God damnit, już tyle czasu minęło a dalej nie ogarnęłaś klawiatury? :P To już kilka miesięcy będzie.

11 godzin temu Mhroczny Brat Starostki napisał:

God damnit, już tyle czasu minęło a dalej nie ogarnęłaś klawiatury? :P To już kilka miesięcy będzie.

no jak widzisz od zawsze mam z tym problem w koncu klawiatura to nie mój konik :) jestem mechanikiem :)

Hello everypony! Jestem tu nowa. Mam 26 lat i za chwilę kończę studia biologiczne. Jestem ze Zgorzelca. Od prawie dwóch lat interesuje się MLP:FIM. Lubię czytać książki, grać w gry, oglądać kreskówki, seriale i filmy. :):)

Kamil, 21 lat,skończyłem maturę bez dalszego pomysłu na życie. Oglądam kuce od 2012 roku z dużymi przerwami. Wróciłem teraz, na wiosne 2016 r. gdyż emitują 6 sezon mlp. Podobno na forum i fandomie broniaczy dużo się zmieniło, jakby ktoś był łaskaw zapraszam na priv. Mieszkam w Warszawie, i czasami przychodze na tutejsze ponymeety. No i moim ulubionym kucykiem jest Twilight bez skrzydeł.

Edited by mishka
  • Upvote 1

Hejka! Po prawie 3 letniej przerwie od kucyków moc powróciła :yay:.

Mam na imie Sebastian jestem z lubelskiego, interesuje się motoryzacją muzyką i trochę sobię mechanikuje:flutterblush:

17 lat, singiel, miło poznać!

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Cóż, od czego zacząć....

Nie lubię swojego imienia, więc wszędzie przedstawiam się jako Frowzie. Obecnie z Sosnowca, 24-letnia pracująca za granicą pegasis. Przejechałam się kiedyś na polskim fandomie więc trzymałam się od niego z daleka siedząc bardziej na angielskim fandomie. Jakoś dziwnie się czuje wracając powoli do polskiego fandomu, ale dopiero tęsknota za krajem przez pracę zachęciła mnie do ponownej próby. Mam nadzieję, że znów się nie przejadę.

Jakby ktoś chciał pogadać, śmiało ^^

Miło poznać ^^

Edited by Frowzie
Bom sobie coś przypomniała

Cześć wszystkich!

Mam na imię Karol, lat 16. Jestem z Białegostoku, zatem pozdrawiam wszystkich z Podlasia. Interesuję się grami komputerowymi, filmami, historią i w zasadzie wszystkim po trochu. Chętnie poznam innych bronies o podobnych zainteresowaniach.

Miłego dnia!