Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

26.10.2016 at 20:51 Rainbow Guitar napisał:

Ale ładne :)

Co na szyi Shadie robi pentagram? Po prostu muszę wiedzieć :D

Haha x3 za to ja (Teoś) to typowy katol :P nie ważne w co wierzysz ważne byś umiał/ła sprawiać uśmiech na ustach innych ^^

Guest Ziemowit
godzinę temu Teo & Shadie napisał:

nie ważne w co wierzysz

Ważne, nie mam zamiaru przyjaźnić się z kimś, który ma jakieś poyebane wyznanie.

54 minuty temu Ziemowit napisał:

Ważne, nie mam zamiaru przyjaźnić się z kimś, który ma jakieś poyebane wyznanie.

Tak, ale człowiek religijny, który nawet codziennie chodzi do kościoła, może być gorszy niż satanista (nie ten co czci Szatana, ten co ani w Boga ani w diabła nie wierzy) czy ateista, a nawet muzułmanin.

3 minuty temu Rainbow Guitar napisał:

Tak, ale człowiek religijny, który nawet codziennie chodzi do kościoła, może być gorszy niż satanista (nie ten co czci Szatana, ten co ani w Boga ani w diabła nie wierzy) czy ateista, a nawet muzułmanin.

Spoiler

LyjDFG5.jpg

• Upvote 1

Hejka jestem Paweł z Mościejewa , okolice Poznania (woj.Wielkopolskie). Interesuje się bronią i rzeczami związanymi z nimi. Moje hobby to zbieranie noży. Mam lat 16. Uwielbiam serial MLP i moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy. Tak samo lubię sobie pograć na komputerze lub Xboxsie w jakieś strategie lub gry akcji a nawet horrory :P. Jestem wielkim fanem Linkin Park i Green Day (ogólnie lubię każdy odłam metaliki i rocka)

Edited by Arkon.fallout

Witam. Cichy z Zielonej Góry (lubuskie). Interesuję się postapo, serią Metro i S.T.A.L.K.E.R. oraz Airsoftem. 17 lat, od czasu do czasu popiszę jakiegoś fika, ale kończy się zazwyczaj na 10 rozdziale. Lepiej mi idzie ich tłumaczenie z angielskiego xD . Muzyka to zazwyczaj kawałki Kina, Kultu, Debauchery i Rammstein.

Miło was poznać ;p

4 godziny temu Monolitowiec Cichy napisał:

Witam. Cichy z Zielonej Góry (lubuskie). Interesuję się postapo, serią Metro i S.T.A.L.K.E.R. oraz Airsoftem. 17 lat, od czasu do czasu popiszę jakiegoś fika, ale kończy się zazwyczaj na 10 rozdziale. Lepiej mi idzie ich tłumaczenie z angielskiego xD . Muzyka to zazwyczaj kawałki Kina, Kultu, Debauchery i Rammstein.

Miło was poznać ;p

Czołem, Wolność czy Powinność?

• 1 month later...

Witam wszystkich i pozdrawiam. Mam na imię Maciek. O miejscu zamieszkania nic nie mówię bo to  zabita dziura dechami. Lubię dobrą muzykę jakiś specjalnych rodzajów to nie mam. Ważne by miała fajny tekst i dobry rytm. Mój ulubiony owoc to pomarańcz.Moja ulubiona postać z MLP to Sansed Shimer , Flutershay i Apjack. Lubie grać na kompie czytać dobrą książkę przygodową  z motywem fantastycznym i famfiki i uprawiać amatorsko piłke nożną. Lat 15 dla jasność. Lubię oglądać MLP z powodu tego że można się oderwać od szarej rzeczywistości. Mam nadzieje że  się tu odnajdę .

• Upvote 2

W końcu pora to zrobić więc... witajcie! 
Mówicie do mnie Deredere lub po porostu Dere. Mieszkam obok Warszawy i co jakiś czas pojawiam się na meetach. Lubię metal a szczególnie zespołu Ghost oraz Iron Maiden. W fandomie jestem od końca 2014. Nie wiem o co mogę jeszcze napisać więc jeszcze raz witajcie :)

Fan Sunset! I to mój imiennik do tego!

Jak miło^^

Tylko bym jednak prosił, naucz się pisać jej imię: Sunset Shimmer. W sumie to pozostałe dwie postacie też błędnie napisałeś te imiona pisze się Fluttershy(też ją bardzo lubię) i Applejack. (Nie traktuj tego jako atak a bardziej jako taką no przyjacielską poradę, że tak się wyrażę.)

8 godzin temu Deredere napisał:

W końcu pora to zrobić więc... witajcie! 
Mówicie do mnie Deredere lub po porostu Dere. Mieszkam obok Warszawy i co jakiś czas pojawiam się na meetach. Lubię metal a szczególnie zespołu Ghost oraz Iron Maiden. W fandomie jestem od końca 2014. Nie wiem o co mogę jeszcze napisać więc jeszcze raz witajcie :)

Jak zobaczyłem twój nick to nie mogłem przeczytać, derreddree no jakoś mniej więcej tak go przeczytałem xD

• 2 weeks later...

Cześć! Nazywam się Emilia i mam (prawie,bo prawie xd) 15 wiosen. Mieszkam na Kaszubach w Bytowie (odwiedzał ktoś tutejszy zamek krzyżacki?) i oczywiście jestem Pegasister. Gdyby nie poniacze, to nigdy nie zaczęłabym swojej pasji z rysowaniem, którą na ten moment chcę połączyć ze swoją pracą  w przyszłości^^ Nie mam ulubionej postaci, one ciągle się zmieniają i ewoluują, pojawiają się i znikają, więc to duży problem dla mnie się z nimi związać.Rany, za dużo gadam XD Tak czy inaczej, witam!

Za dużo? Niektórzy na swoich powitaniach piszą wszyystko - włącznie z ulubionym daniem czy ulubionym kolorem. Także witaj na forum i dużo fajnych znajomości życzę :fluttershy5:

Ja mam tylko jedno pytanie:

- Jak zostałaś pegasister? A czy przypadkiem pucyki pony nie są dla małych dzieffczynek? :derp6:

Edited by Zexel