Nikt Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 DarkStorm my tam się już w innym temacie widzieliśmy, ale witam oficjalnie na forum! :3 Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 DarkStorm, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam mam na imię Emil, ma 17 lat i pochodzę z Nowego Sączą(na południowy wschód od Krakowa). Interesuje się informatyka, psychologia oraz grami komputerowymi. Lubie każdy typ muzyki. Nie lubię oglądać sporu w telewizji, wole wyjść na pole niż gnić przed tym pudłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Psychologia <3 Witaj na forum, miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Ja również witam.. P.S. Fajny kuc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Interesuje się informatyka, psychologia oraz grami komputerowymi. Lubie każdy typ muzyki. Dogadamy się Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witaj Emilu . Hmm.. mamy podobne zainteresowania . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witamy was...wszystkich. Tak. Witam. /) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijulkisa Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Cześć Nazywam się Julia i interesuję się MLP LPS i anime ^^ Moje ulubienice to Pinkie i RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Cześć Julio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Hej! Miło mi powitać kolejną pegasis i zarazem otaku : ) Miłego pobytu na forum : > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam kolejną pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Cześć kolejna pegasis . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strawberry_Fields Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie ^^ i witam kolejnych bardzo serdecznie Co do rysunków: niedługo postaram się jakiś wrzucić EmoTacoZ: Dokładniejsze namiary : mniej więcej 30 km od naszej piękniej Warszawki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam, uszanowanko, nazywam się Paweł i mam 16 lat. Mieszkam w Grudziądzu (Kujawsko-Pomorskie). Moje zainteresowania to: Informatyka, elektronika, mechanika pojazdowa, samochody, helikoptery bojowe, broń pancerna, ciężka broń piechoty oraz demolition derby. Słucham Metalu, czasami jakieś techno się do playlisty wepchnie... Z MLP mam do czynienia od 2 tygodni... To dzięki znajomemu który poprosił mnie o ściągnięcie piosenki "Rainbow Factory" i ta nutka mnie w ten świat wkręciła. Hmm... To chyba wszystko... Jeszcze raz witam i mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas. Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 I jako pierwszy mam przyjemność cię powitać na forum. Widzę, że interesujesz się militariami, mnie to nie wciąga, ale myślę że znajdziesz tutaj wiele osób z którymi będziesz mógł podyskutować Osobiście życzę ci jeszcze wielu tygodni z kucykami i mam nadzieję, że z forum Pozdrawiam EDIT: *Arggghhhh* Wepchałaś się biała :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 witam jestem tu nowy interesuję się informatyką oraz grami komputerowymi ( w przyszłości zamierzam robić jakieś gry w jawie) mam lekki problem z ortografią:shy: (gdy się śpieszę z pisaniem) lubię niektóre książki (szczególnie typu jak coś jest zrobione oraz "Armagedon" był taki film ale książka jest bardziej śmieszna;)) posiadam trochę wiedzy wykraczającej poza tą co uczą w szkolę (trochę rzeczy związanych z astronomią jak budowa czarnej dziury:) albo umiejętność odczytania mapy nieba ,umiejętność zrobienia prowizorycznej armaty na kamienie:D oraz inne przedmioty zależy od wielkości ,małe umiejętności w języku lua) mam 13 lat ogólnie to jestem leniem:cool: ale jeśli chodzi o naukę to głównie astronomia i informatyka (ewentualnie historia prehistoryczna:D) więcej bym napisał ale nie chcę się przechwalać lubię czytać napisy nawet w filmach gdzie po polsku jest to lubię mieć jeszcze napisy polskie na dole bo w tedy jak czegoś nie dosłyszę lub nie zrozumie to przeczytam ale to chyba wystarczy o mnie bo już trochę linijek tekstu jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Wooo, Grudziądz? :O To chyba całkiem niedaleko mnie xP Pewnie i tak nie kojarzysz Osięcin... Miłej zabawy na forum! ^^ Arek - :O Wooo. Leń, a umiesz odczytać mapę nieba? Kompletnie się na tym nie znam I fajnie, że kolejna osoba zbliżona do mnie wiekiem jest na forum Miłej zabawy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 EDIT: *Arggghhhh* Wepchałaś się biała :<< Szybki internet rządzi Witaj, Arku Co do robienia gier to polecałabym raczej coś innego niż java Chociaż umiejętności skryptowania w javie zawsze ci się przydadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam ciem Julio.. Fajna sygnaturka ^^ Mam nadzieję, że spędzisz na forum wiele czasu : > Szybki internet rządzi Już cię nie lubiem za to :<< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Nasze stadko szybko się powiększa... ^^ Jakkolwiek by to nie brzmiało... xd W każdym razie witam wszystkich serdecznie i życzę miłej zabawy ^^ @Chrysal A co ja mam powiedzieć? Podczas pisania mojego posta przybyło w tym temacie 6 wiadomości ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Już cię nie lubiem za to :<< Nie moja wina Przy okazji, znów witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 witam wszystkich nowych na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się