makówka Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Muzyka, grafika, instrumenty, pisanie ale lenistwo. heeej, podoba mi się! Tearise - zajrzyj do PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Wiek nie ma znaczenia, nasz avatar Applejack jest w podobnym wieku a jaka ogarnięta osóbka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnes Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Bardzo przepraszam za spóźnienie. Witam serdecznie na forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud Kicker Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Witaj Serdecznie ! :3 Może kiedyś nam coś zagrasz na Wiolonczeli ? .. heh xD Łap hug od RD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 hej Przemku miło ze kult Luny się rozprzestrzenia, Stalin ma to do siebie ze ściągnął na drogę MLP 50% polskich bronies XD. baw się dobrze na forum. witaj Aniu bardzo miło cie poznać. ja tam zwierząt się boje ale kota siostry wytresowałem tak ze mnie nigdy nie zaatakuje . mam nadzieje ze pokarzesz nam swoje prace oraz ze na forum znajdziesz dużo przyjaciół. yo Marta, masz dosyć "interesujący" nick. kolejna wykształcona a osoba doda temu forum trochę "smaczku". mam nadzieje ze często będzie mi dane czytać twoje posty. miłej zabawy. hello Ulu, kolejna dziwna osoba na forum nie będę tak osamotniony . jeśli szukasz tematu do FF to napisz mi na PW to spróbuje coś wymyślić, sam bym coś napisał lecz nikt mnie nie rozumie :(. tak wiec baw sie tu dobrze dzis zamiast obrazka filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigresss Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 witaj Aniu bardzo miło cie poznać. ja tam zwierząt się boje ale kota siostry wytresowałem tak ze mnie nigdy nie zaatakuje . mam nadzieje ze pokarzesz nam swoje prace oraz ze na forum znajdziesz dużo przyjaciół. Heh dzięki Bury Faktycznie bardzo chciała bym podzielic się moimi rysunkami jednak nie mam skanera:( Jak naucze się rysowac kucyki na gimpie to może będe wrzucac I mam pytanko. Jak się wrzuca filmiki z YT na forum? Bo zawsze gdy próbuje to mi tylko link się pokazje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Musisz przed linkiem napisać a po linku [ /video], tylko bez tej spacji. A tak poza tym to witaj! Miłej zabawy na naszym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Michał. lat 15 zamieszkały w Łąkie (niedaleko Piły),interesuje się historią,j.angielskim, funkcjonowaniem państwo np. gospodarka,przemysł czy ludność i urbanizacja.Kocham MLP, dobre jedzenie,j. angielski,nic nie robić,gry i żelki.Nienawidze haterów ,stracić coś fajnego(ten ból),pracować fizycznie i jeszcze raz haterów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Kocham MLP, dobre jedzenie, j. angielski Dogadamy się Witam Cię na naszym forum! Życzę i miłej zabawy I pytanie, bez którego powitanie nie może się odbyć: czego słuchasz? Twój stosunek do post/prog-rocka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigresss Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Poza tym lubię śpiewać, gotować, koty, picie nie tylko cydru z przyjaciółmi, karaoke, kłócić się z współlokatorką czym jest pyza Lubisz koty? Już cię lubie:yay: Witaj na naszym forum:P Musisz przed linkiem napisać a po linku [ /video], tylko bez tej spacji. A tak poza tym to witaj! Miłej zabawy na naszym forum Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnes Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Witam serdecznie na forum! Miłej zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud Kicker Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Witam bardzo i gorąco Serdecznie wszystkich nowych Użytkowników ! Pozdrowienia z Punktu 0 w Pentagonie ! PS : Też lubię dobre jedzenie, tego niedobrego nie jem bo jest niedobre ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Także witam wszystkich nowych użytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
deHavilland Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Witam wszystkich nowych, miłej zabawy! Cloud [email protected] No to jak, kiedy wjazd na Pentagon? Tradycyjnie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud Kicker Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Witam wszystkich nowych, miłej zabawy! Cloud [email protected] No to jak, kiedy wjazd na Pentagon? Tradycyjnie: Jak dokończę plany to ci zadzwonię, a i trzeba więcej ludzi xD Topic : Jeszcze raz Siema ! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaziu Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 @up kiedy ja kompa naprawie lub zastępczego dostanę to odczytam nie pełne plany od Cloudera Hejoł nowi! & Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Jak trzeba ludzi to się zgłaszam^^ A żeby nie było, że offtop, to witam wszystkich tych, których gdzieś tam w mrocznych odmętach tego tematu przegapiłem. Brohoof everypony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnes Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Witaj! (ponownie) xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Siemka jestem seba rocznik 88 ciezko haruje za granica ale zawsze znajde czas na kucyki. Moja ulubienica jest Pinkie Pie i Derpy:discord2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy2601 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Hej wszyscy nowi! Darth - jakiej muzyki słuchasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnes Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Witaj! Mam nadzieję, że na forum też znajdziesz trochę czasu. Baw się dobrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaziu Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Hejoł! & Hej wszyscy nowi! Darth - jakiej muzyki słuchasz? wyprzedził mnie z pytaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigresss Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Witaj Franek Baw się dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonifacus Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Kurde...dużo twarzy się pojawiło hug dla wszystkich nowych! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Witaj! Rozszerzam pytanie Suchego, co myślisz o post/prog-rocku, ambiencie, IDM, muzyce klasycznej, trailerówkach, Radioheadzie (gatunek znaleźć im ciężko), Linkin Park, Green Day, EDM oraz konkretniej o zespole Pink Floyd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts