Popularny post. KarolzBiedronki Napisano Marzec 11, 2017 Popularny post. Share Napisano Marzec 11, 2017 Ostatnio miałem ochotę w czymś pogrzebać, stworzyć coś z niczego itd. i akurat padło na wykonanie podświetlanej księżniczki Luny. Gdy już ją wykonałem pomyślałem, że fajnie by było się pochwalić efektem końcowym Spoiler Sama Lunę wygrawerowaną w plexi zamówiłem u znajomego kilka lat temu - w okresie drugiego sezonu. Podobnie jak teraz była podświetlona ledami, jednak jakość chałupniczego wykonania pozostawiała wiele do życzenia i nie przetrwała próby czasu ( kilka miesięcy i się rozsypało ). Jak wspomniałem wcześniej mając ostatnio natchnienie i chęć wypełnienia sobie czasu zajmującą pracą postanowiłem wskrzesić świecącą Lunę i wykonać ją dużo lepiej. W tym celu zakupiłem: Kilka wyprofilowanych drewnianych listew Vikol Papier ścierny 120 i 2000 50cm niebieskich ledów Za całość zapłaciłem coś koło 38 zł, sama plexi z zasilaczem, opłatą za przesyłkę i robocizną kosztowała mnie kiedyś 70zł, wiec nie wykosztowałem się jakoś specjalnie. Wykonanie całości zajęło mi około 4-5h - włączając w to rozplanowanie wszystkiego - + 12h schnięcia lakieru. Jak byli by chętni to mogę napisać poradnik jak coś takiego wykonać od początku do końca 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Takie cudo mieć nad łóżkiem, i się w nią wpatrywać przed snem, zazdroszczę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Gdybym to miała życie było by jeszcze piękniejsze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Gdy zobaczyłem nick to pomyślałem, a pewnie jakiś zwykły Karol ze zwykłej Biedronki, a tu okazuje się, że elektryk. Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre. A taka :una to zawsze umilałaby piątkowe wieczory... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Napiszesz tootorial jak zrobić coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 17 godzin temu Ziemowit napisał: Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre. Podbijam, bronies potrafią być szaleni i zdolni wydać na to tyle, że by ci się opłaciło. Również byłbym wdzięczny za tutorial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolzBiedronki Napisano Marzec 13, 2017 Autor Share Napisano Marzec 13, 2017 12.03.2017 at 12:54 Ziemowit napisał: Gdy zobaczyłem nick to pomyślałem, a pewnie jakiś zwykły Karol ze zwykłej Biedronki, a tu okazuje się, że elektryk. Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre. A taka :una to zawsze umilałaby piątkowe wieczory... W sumie mógłbym coś pomyśleć nad wykonaniem czegoś na sprzedanie - tym razem użył bym włókna szklanego, które jest solidniejsze od drewna i o ile ładnie bym obrobił prezentowałoby się równie dobrze. Gorzej z kosztami stworzenia czegoś takiego - same materiały są dosyć drogie. 8 godzin temu Favri napisał: Podbijam, bronies potrafią być szaleni i zdolni wydać na to tyle, że by ci się opłaciło. Również byłbym wdzięczny za tutorial Niedługo zapewne zainwestuję nieco w stworzenie kolejnej podświetlanej figurki, wiec mógłbym przy okazji tworzenia mogę napisać porządny tutorial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Widać że nie masz żyłki do interesów, zamiast robić tutorial zrób więcej i sprzedawaj po dogodnych (dla Ciebie) cenach, bo dzieło niezłe xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 @Lemi ma racje. Zrobiłeś zajebistą rzecz i możesz jeszcze na niej całkiem spoko zarobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Zgłaszam się na twojego menedżera, wszystkim się zajmę! Zyski podzielimy 50/50 Oczywiście żartuję w obu przypadkach, ja nawet sobą się nie umiem dobrze zająć ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 6 godzin temu Lemi napisał: zamiast robić tutorial zrób więcej i sprzedawaj po dogodnych (dla Ciebie) cenach Nie słuchaj go! Tutorial to super pomysł! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się