Jump to content

Recommended Posts

Guest Ziemowit

Gdy zobaczyłem nick to pomyślałem, a pewnie jakiś zwykły Karol ze zwykłej Biedronki, a tu okazuje się, że elektryk. 

Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre. A taka :una to zawsze umilałaby piątkowe wieczory... 

17 godzin temu Ziemowit napisał:

Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre.

Podbijam, bronies potrafią być szaleni i zdolni wydać na to tyle, że by ci się opłaciło. Również byłbym wdzięczny za tutorial :fluttershy4:

12.03.2017 at 12:54 Ziemowit napisał:

Gdy zobaczyłem nick to pomyślałem, a pewnie jakiś zwykły Karol ze zwykłej Biedronki, a tu okazuje się, że elektryk. 

Na twoim miejscu zajął bym się biznesem na takich oto sprawach, wyszło by ci to na dobre. A taka :una to zawsze umilałaby piątkowe wieczory... 

W sumie mógłbym coś pomyśleć nad wykonaniem czegoś na sprzedanie - tym razem użył bym włókna szklanego, które jest solidniejsze od drewna i o ile ładnie bym obrobił prezentowałoby się równie dobrze. Gorzej z kosztami stworzenia czegoś takiego - same materiały są dosyć drogie.

8 godzin temu Favri napisał:

Podbijam, bronies potrafią być szaleni i zdolni wydać na to tyle, że by ci się opłaciło. Również byłbym wdzięczny za tutorial :fluttershy4:

Niedługo zapewne zainwestuję nieco w stworzenie kolejnej podświetlanej figurki, wiec mógłbym przy okazji tworzenia mogę napisać porządny tutorial ;)