Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 14 odcinek Podczas szycia suknii Link do komentarza
Guzik Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 14 odcinek jak szyje suknie. Ma takie ładne czerwone (ciemnopomarańczowe) okulary. Link do komentarza
Xyz Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Yup, 14 odcinek. Link do komentarza
unkindangel Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Jak dla mnie Suited For Success. Link do komentarza
Airlick Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Oczywiście, w odcinku Suited for Success. Kolejne pytanie. Duh, muszę chyba robić większe przerwy między pytaniami. Na której z tych postaci najmocniej wzorowana jest Rarity? a) Marylin Monroe b) Elizabeth Bennet c) Scarlett O'hara d) Brigitte Bardot Link do komentarza
Vandal Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 To żeś mnie zagiął... Raczej na pewno nie Marylin... Odpowiedź B chyba też nie. Drogą dedukcji wybieram odpowiedź C. Link do komentarza
MrFreeze Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Wybieram odpowiedź C z racji , iż Rarity jest najbardziej do niej podobna xD Link do komentarza
Ferumin Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 hmm.. emm... daje na C Link do komentarza
solaris Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Na bank Scarlett O'Hara. Ten charakterystyczny akcent. I ta scena z whiningiem na końcu filmu. To cała Rarity Ba nawet jedno zdanie jest wyjęte wręcz z ust Scarlett. Ciocia Wiki potwierdza Scarlett: Oh, Rhett! [watches Rhett walk to the door] Rhett! [runs down the stairs after him] Rhett, Rhett! Rhett, Rhett... Rhett, if you go, where shall I go? What shall I do? Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Rarity ma wiele cytatów zaczerpniętych od Scarlett. Co tylko czyni ją jeszcze ciekawszą jako postać. Więc tak, odpowiedź C jest poprawna. Kolejne pytanie: Jak nazywał się kucyk, dla którego Rarity miała uszyć kreacje w "A Dog and Pony Show"? Link do komentarza
Enter Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 kucyk nazywał się sapphire shores i była gwiazdą popu Link do komentarza
Vandal Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Hmm... Muszę sobie fragment tego epizodu przypomnieć... _________________________________________________ 5 minut później... _________________________________________________ Eureka! To Sapphire Shores. Jakaś tam piosenkarka. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Oczywiście, odpowiedź brzmi: Sapphire Shores. Jak zwykle: każdy może zadać pytanie w ciągu 24 godzin, po tym czasie ja sam zadam kolejne. Link do komentarza
Ares Prime Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Może ja spróbuję. W ilu odcinkach i w jakich okolicznościach Rarity ubrudziła się zarówno z własnej, jak i przymuszonej woli ? Wymień min 3-4 przykłady. Link do komentarza
Porter Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 1 Nie chrap, dopóki nie zaśniesz. Epizod 8 sezon 1. Sytuacja: Deszcz. 2 Odcinek z psami i kucykami. Epizod 19 sezon 1. Sytuacja: Brud w kopalni. 3 Najlepsza noc w życiu. Epizod 26 sezon 1. Sytuacja: Nadentość Prince Blueblooda. 4 Siostrzane zawody. Epizod 5 sezon 2. Sytuacja: Brud w wyścigu. 5 Przyjęcie w pojednykę. Epizod 25 sezon 1. Sytuacja: Włożenie głowy do śmieci. 6 Wigilia Serdeczności. Epizod 11 sezon 2. Sytuacja: Przejście przez rzeczkę. 7 Elementy Harmonii. Epizod 2 sezon 1. Sytuacja: Atak mantikory. Chyba tyle. Btw było już podobne pytanie, ale mniejsza z tym. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Ja z pamięci dorzucę jeszcze scenkę z lawiną w Dragonshy. Zweryfikuj odpowiedzi, kiedy uznasz za stosowne, Aresie, nie musisz się spieszyć. Link do komentarza
Ares Prime Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Oczywiście wszytskie odpowiedzi są poprawne, choć brakuje jeszcze momentu z odc6. z I sezonu, gdzie Rarcia staje się bardziej ''kudłata'', no ale uznaję odpowiedzi. Good work. Oddaję teraz kolejne pytanie następnemu chętnemu. Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 W sezonie pierwszym Rarity nie pojawiła się tylko dwa razy.W których odcinkach pierwszego sezonu jej nie było? a) "Call of the Cutie" i "Feeling Pinkie Keen". b) "Fall Weather Friends" i "Feeling Pinkie Keen". c) "Family Appreciation Day" i "Hurricane Fluttershy". d)"A Bird in the Hoof" i "Owl's Well That Ends Well". Link do komentarza
Porter Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Oj Vandalu nie zgodzę się, C Ej takie pytania to moja działka! (w sensie, że podchwytliwe) Dzięki za uprzedzenie. Tak więc zmieniam głos na B. A dla Vandala brawa ode mnie. Link do komentarza
Vandal Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Mów, co chcesz. To pytanie jest z gatunku tych podchwytliwych. Sprawdź tylko, z których sezonów pochodzą poszczególne epizody. Link do komentarza
Recommended Posts