Enter Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 mi się wydaje, że opcja C gdyż w "Hurricane Fluttershy" Rarcia nic nie zrobi bo nie ma skrzydeł, więc nie ma sensu by się pokazywała (chyba, że siedzi w tle) a "Family Appreciation Day" był o CMC i rodzince Apple, więc taż większego udziału by tam nie miała. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Zasmuciliście Rarity do tego stopnia, że poczułem się w obowiązku interweniować, jako że chyba nikt nie ma już zamiaru odpowiedzieć (a już na pewno poprawnie ). Pytanie dotyczyło tylko pierwszego sezonu, stąd odpowiedź C z miejsca odpadała. Odpowiedź D także, w A Bird in the Hoof Rarity pojawia się wielokrotnie, w Owl's Well... razem z resztą M6 ogląda deszcz meteorytów. Pozostają odpowiedzi A i B. W Fall Weather Friends Rarity ma rolę drugoplanową (pojawia się na zawodach AJ i RD, na bardzo krótką chwilę, ale jednak jest - 2:50 minuta dla niedowiarków). A więc poprawna odpowiedź brzmi: A. Od biedy można jednak zaliczyć też odpowiedź B. Kolejne pytanie: http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=beztytuuaja.png&res=landing Z którego odcinka pochodzi ten screen? Możecie dodatkowo opisać scenkę. Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Odpowiadam z pamięci: Odcinek "Dragonshy" kiedy kucusie wybierały się ubić przegonić smoka. Rarcia wzięła szalik bo w górach jest zimno. Link do komentarza
Porter Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Potwierdzam powyższą odpowiedź i całkowicie się z nią zgadzam. Link do komentarza
Vandal Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Definitywnie epizod siódmy. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Poprawne odpowiedzi. http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=beztytuufnz.png&res=landing Pytanie takie samo: z którego odcinka pochodzi ten screen? Opiszcie sytuację. To chyba będzie trochę trudniejsze. Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Pisze z pamięci bez sprawdzania (będzie ciekawiej) "The Ticket Master" jak Rarcia wyobraża sobie jak spotyka księcia. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Dobrze. A teraz: w odcinku Suited for Success, Fluttershy domaga się od Rarity uszycia dla niej sukni w pewnym - jak to ująć - stylu. O co dokładnie chodzi? Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Piszę z pamięci bez sprawdzania więc mogę coś pokręcić z pisownią: "French cotue" Link do komentarza
MrFreeze Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Hmmm .... chyba chodzi o "french couture" @edit Pompidoru ... przypomniałeś mi coś ... xD Fluttershy użyła zwrotu " French haute couture " .... xD Link do komentarza
Pompidou Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ona chyba użyła słów o "haute couture", ale to pewnie to samo. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Haute Couture w zupełności wystarczy. A jest to po prostu suknia szyta specjalnie dla danej osoby, czy w tym wypadku, kuca, ze szczególną dbałością o szczegóły. Można chyba domyslić się, jakie jest następne pytanie: z którego odcinka pochodzi ten screen? Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Z 10 odcinka 2 sezonu "Secret of My Excess". Link do komentarza
McKeyPL Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 To samo ... sekret mojego wzrostu se02o10 Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Zobaczcie, do czego doprowadziliście... Odpowiedź - odpowiedź Zoruy, bo wam, niegodnym, nawet nie chciało się pomyśleć, jest błędna. Strzelajcie dalej. Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Pomyliłam odcinki XD Chodziło mi oczywiście o odcinek "Dragon Quest" Link do komentarza
MrFreeze Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Hmm..... wybacz Rarciu .... nie jestem pewien ale to nie jest przypadkiem screen z "dragon quest" ??? @zoura12 Fuc*k wyprzedziła mnie ..... :/ xD Link do komentarza
Amolek Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 To na 100% "Dragon Quest". Moment, kiedy Rarity schodziła do "okopu", tak? Link do komentarza
Porter Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Aaa, I'm sorry Rarity. Tak jak prawi Amolek (i cała reszta), scena z okopu z Dragon Quest. Link do komentarza
Guzik Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Ojej, to namieszaliśmy, tak to czasami jest. A odpowiedź to "Dragon Quest" Link do komentarza
Recommended Posts