Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Witam wszystkich nazywam się Kazimierz Drożak mam 18 lat mieszkam w Gdańsku , zaczołem interesować się My Litlle Pony od ponad roku. Gram w mass effecta, x- coma. Interesuję się militariami. Moje hobby to modelarstwo, gry bitewne, Robotyka i elektronika. Lubię robić szkice kucy, czasem zdążą mi się rysować też na komputerze. Jestem katolikiem i patriotom. Popieram PiS gdyż to mniejsze zło . Forum znalazłem jakiś czas temu ale dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Witaj na forum! Tradycyjnie zadam parę pytań 1.Ulubiony sezon? 2.Ulubiony kucyk? 3.jakiej muzyki słuchasz? 4.Zapodasz jakieś zdjęcia swoich prac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 Ulubiony sezon 3 Ulubiony kucyk: mam dwa Luna i Twilight Nie słucham muzyki, wolę książki Jak nie zapomnę to wrzucę kilka prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Niezłe powitanie Witaj na forum, przybijam pionę za lubienie XCOM'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 może kogoś to zainteresuje bo piszę fica właśnie w klimatach x-com-a oraz biur adaptacyjnych ( coś w tym stylu jakbym miał opisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 1 minutę temu Dark Technology napisał: Nie słucham muzyki, wolę książki Widzę, że się polubimy . Ja wprost kocham czytać książki fantasy, przygodowe i thrillery obojętnie czy to wersja papierowa czy elektroniczna. Jak na razie czytam fanfiki i przymierzam się do przeczytania Wiedźmina (czekam tylko aż kolega mi wypożyczy). A ty co lubisz czytać i jaką ostatnio książkę przeczytałeś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 ja lubię książki science fiction oraz patriotyczne . ostatnio przeczytałem kroniki czerwonej kompani " CZARNA KOLONIA " zamierzam przeczytać drugą część konik czerwonej kompani ale to muszę najpierw ją kupić co nie nastąpi zbyt szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Witamy na forum! Zapytam: W jaki sposób zostałeś brony? Czy masz jeszcze jakiegoś kolegę/koleżankę brony/pegasis? Szkoda że dołączyłeś za późno, by pójść na IV Twilightmeet, ale jestem pewien że w przyszłości będą jeszcze jakieś meet'y w Gdańsku Spoiler Chyba nie jest mądre od razu podawać poglądy polityczne, ale ja nie mam zdania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Nikogo to raczej nie interesuje że wolisz PiS xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 brony zostałem przez tak zwany przypadek gdyż najpierw przez jakiś czas siostra oglądała aż wkońcu jej się znudziło a mnie coś zaczeło brakować kucy i sam zaczołem sam oglądać na komputerze, a w znajomych nie a przynajmniej się nie przyznają w sumie i tak mam mało znajomych 44 minuty temu Hi, I'm Uzi, Wanna Play? napisał: Nikogo to raczej nie interesuje że wolisz PiS xD to po co piszesz ? ja napisałem tylko o sobie, i wogle gdyby była lepsza partia to bym wybrał tą lepszą bo jak narazie wszyscy mają swoje brudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 @Dark Technology Ja tam tylko przyszłam napisać, że skoro uważasz się za patriotę, to powinieneś znacznie większą uwagę zwracać na czystość języka, bo stawianie przecinków, kropek, wielkich liter i innych takich rzeczy naprawdę nie boli. Ale co ja tam wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 Wiem o tym lecz mam dyslekcję i dysgrafię więc to trochę trudniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 (edytowany) 50 minut temu Dark Technology napisał: to po co piszesz ? ja napisałem tylko o sobie, i wogle gdyby była lepsza partia to bym wybrał tą lepszą bo jak narazie wszyscy mają swoje brudy Nigdy nie będzie czegoś takiego jak idealna partia, bo idealni ludzie nie istnieją. Jeśli chcesz wybierać mniejsze zło, to proponuję dać szansę małym ugrupowaniom, które jeszcze nie weszły do sejmu. 37 minut temu Dark Technology napisał: Wiem o tym lecz mam dyslekcję i dysgrafię Masz też automatyczne podkreślanie wyrazów z błędami. Wszystkiego da się nauczyć, tylko trzeba odrobiny wysiłku. Edytowano Marzec 28, 2017 przez Salto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 4 godziny temu Dark Technology napisał: Wiem o tym lecz mam dyslekcję i dysgrafię więc to trochę trudniejsze Niewiele rzeczy wkurza mnie jak to usprawnienie. Serio. Raz, że również mam dysleksję, więc wiem, że najważniejsze jest ćwiczyć i chociaż próbować, zamiast zasłaniać się tym zaburzeniem. Bo potem biorą ludzi z dys- za leni, którym nie chce się poprawnie pisać. Dwa, błędy podkreślają się automatycznie w większości przeglądarek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 To sprubuj pisać z 5 rodzeństwa na karku bo rodzice wyszli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) Witamy serdecznie na naszym forum Mam nadzieję, że w naszym stadzie będziesz się dobrze bawił... Uśmiechnięty kucyk, tak na start, ciekawe czy znasz tą serię Jakby co, spójrz co ma na kopytku Spoiler 10 godzin temu Dark Technology napisał: To sprubuj pisać z 5 rodzeństwa na karku bo rodzice wyszli Oj, może być nie łatwo, na szczęście mam tylko przyrodnia siostrę, a i tak to Ona jest ta starszą 10 godzin temu Gray Picture napisał: usprawnienie. Chciałaś powiedzieć, usprawiedliwienie? Jeśli tak, to sama byka walłaś Edytowano Marzec 29, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 Raczej nie znam tej serii ale w wolnym czasie się zapoznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 3 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Chciałaś powiedzieć, usprawiedliwienie? Jeśli tak, to sama byka walłaś Ale wstyd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 13 godziny temu Dark Technology napisał: To sprubuj pisać z 5 rodzeństwa na karku bo rodzice wyszli No wielka mi przeszkoda, naprawdę. Ruwnie dobrze mogę powiedzieć, że "równie" napisałem przez "u" otwartę , bo jadłem ciastka i nie miałem jak wpisać Alt+U. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 6 minut temu Ziemowit napisał: No wielka mi przeszkoda, naprawdę. Ruwnie dobrze mogę powiedzieć, że "równie" napisałem przez "u" otwartę , bo jadłem ciastka i nie miałem jak wpisać Alt+U. Ciekawy jestem czy dał byś radę z 5 dzieci które co chwilę czegoś chcą i nie dają spokoju nawet na chwile. Dobra zkończmy tę rozmowę bo będzie się ciągnąć w nieskończoność 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) 4 minuty temu Dark Technology napisał: Ciekawy jestem czy dał byś radę z 5 dzieci które co chwilę czegoś chcą i nie dają spokoju nawet na chwile. I to tak przeszkadza w poprawną polszczyzną? I zgodzę się z innymi - z własnymi wadami się walczy. Kilkukrotnie to usłyszałem od wielu osób, więc ma to jakąś wartość. I tobie, też to radzę Edytowano Marzec 29, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 20 minut temu Ziemowit napisał: I to tak przeszkadza w poprawną polszczyzną? I zgodzę się z innymi - z własnymi wadami się walczy. Kilkukrotnie to usłyszałem od wielu osób, więc ma to jakąś wartość. I tobie, też to radzę Gdybym z tym nie walczył to bym cały czas pisał z błędami a jak narazie napisałem jeden post z błędami. A wszyscy zaczęli mi to wytykać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 1 minutę temu Dark Technology napisał: Gdybym z tym nie walczył to bym cały czas pisał z błędami a jak narazie napisałem jeden post z błędami. A wszyscy zaczęli mi to wytykać Nie wytykać (przynajmniej ja), tylko udzielić dobrych rad. I to jest naprawdę moje ostatnie słowo w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Witaj na forum. Mówisz, że piszesz jakiegoś fika. Dobrze, bardzo dobrze, może faktycznie starasz się panować nad swoimi błędami i ćwiczyć, zastrzegam jednak, że lepiej będzie jeśli przed udostępnieniem tego tekstu poprosisz o korektę. Na forum w odpowiednim dziale powinni być ludzie zajmujący się takimi sprawami, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale może byliby w stanie powytłuszczać najczęstsze błędy i trochę Ci pomóc w radzeniu sobie z nimi. W każdym razie życzę powodzenia i miłego pisania na forum. Czekam na obiecane szkice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się