misterspauls Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Cześć moja droga Minuette!! Co u ciebie słychać? 1. Co sądzisz o szkole Twilight? 2. Czy lubisz lody warzywne? 3. Czemu jesteś dentystką? Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 22, 2019 Autor Share Napisano Listopad 22, 2019 Dnia 18.12.2018 o 18:55, Darkbloodpony napisał: 1) Czego nie nawiedzisz w swojej pracy najbardziej? 2) Leczyłaś kiedyś próchnice u smoka? 3) Co myślisz o batponych? 1- Myślę że są to strasznie zaniedbane zęby kucyków czasami to się dziwię jak oni z nimi żyją :o 2- Nie. Zajmuję się leczeniem zębów tylko u kucyków 3- Nigdy żadnego nie poznałam, znam je z opowieści i podobno są bardzo straszne :o Dnia 9.11.2019 o 21:50, misterspauls napisał: Cześć moja droga Minuette!! Co u ciebie słychać? 1. Co sądzisz o szkole Twilight? 2. Czy lubisz lody warzywne? 3. Czemu jesteś dentystką? Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka 1- Myślę że to świetny pomysł! Kucyki mogą się od niej wiele nauczyć :p Gdy byłyśmy małe i chodziłam z nią do klasy, zawsze podejrzewałam że będzie albo czarodziejką albo skończy w edukacji :p 2- Osobiście polecam owocowe c; 3- Gdy byłam mniejsza zauważyłam że kucyki mało dbają o zęby i dlatego postanowiłam że czas to zmienić. Pomagam i leczę kucyki w swoim gabinecie w Canterlot (Dobrze płacą c; ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapony Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 Hej Minuet Lubisz ludzi? Czy wiesz co to telefon? Znasz Tempest Shadow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts