Popularny post. Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Popularny post. Share Napisano Kwiecień 3, 2017 A miałem się tu nie logować. Nie udało się. No cóż to może ja się przedstawię. Dobry wieczór, nazywam się Konstanty, mam prawie 16 lat i mieszkam w pięknym Beskidzie Niskim, w którym prędkość internetu jest wolniejsza od kulawego, ślepego żółwia. Bronym zostałem dzięki tej niesamowitej zależności, że każdy redaktor For Glorious Zootopia oglądał lub w końcu obejrzy MLP. Nie mam pojęcia jak im się to udało, ale widać, że skubani są skuteczni skoro mnie tu widzicie. Jestem od bardzo niedawna wiernym czytelnikiem FGE, kucyki co prawda znałem wcześniej, ale było to oglądanie w stylu: o moja siostra ogląda tę fajną bajkę, może się dołączę. Regularne oglądanie tylko dla siebie zacząłem jakieś półtora tygodnia temu. Tak więc o większości niuansów nie mam zielonego pojęcia i 80 procent tematów tutaj nawet nie zrozumiem. Co oprócz tego mogę rzec o sobie. Tak jak wspomniałem jestem redaktorem FGZ oraz adminem na swoim własnym blogu Geek District. Jestem graczem zarówno online jak i offline oraz molem książkowym. Zamiast uczyć się do egzaminu gimnazjalnego siedzę na Discordzie, oglądam seriale albo piszę posty. Jestem człowiekiem z wyjątkowo specyficznym poczuciem humoru. Zostałem wyrzucony z grupy klasowej za wstawianie o 3 w nocy artów z MLP i Zwierzogrodu. Moje ulubione przedmioty szkolne to polski i historia. Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej to niech się śmiało pyta. Aha i jakby co wcale mnie tu nie było. Że co? Trzeba powiedzieć kto jest twoją ulubioną postacią? Okej w takim razie ulubioną postacią, z tych które do tej pory poznałem jest Discord. Po za tym jestem wiernym wyznawcą Rarityranizmu. Pozdrawiam Mr. B 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Witamy! Ps. Co to Rarityranizm? Jeszcze nie spotkałem się z tą nazwą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Witam, witam. Mam nadzieję, że ci się spodoba. Dobrze widzieć kolejnego fana Wielkiego Władcy Chaosu. A teraz pytanie, za które sporo osób mnie pewnie znienawidzi: Polski czy angielski dubbing? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że Ci się tu spodoba i zostaniesz z nami na dłużej ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Hej, Mr. B to jaaaaaaaaaaaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) 43 minuty temu Ravik napisał: Polski czy angielski dubbing? Aktualnie oglądam polski, acz widziałem również po angielsku. 38 minut temu Ziemowit napisał: Hej, Mr. B to jaaaaaaaaaaaaa Cześć Ziemowit, miło cię widzieć. Dzięki wszystkim za miłe powitanie. 43 minuty temu Poszukiwacz15 napisał: Witamy! Ps. Co to Rarityranizm? Jeszcze nie spotkałem się z tą nazwą. Rarityranizm - kościół wyznający wielkość Rarity, zarówno jako postaci jak i redaktorki FGE. Na czele stoi arcykapłan Virax. Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Pan B 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Spoiler Polecam nie pisać posta pod postem, tak na przyszłość. Witaj na forum! Miło ciągle widzieć tutaj nowe osoby. Jestem ciekaw jak długo zajmie ci nadrobienie wszystkich sezonów (mi zajęło 2 tygodnie, ale miałem tylko 4,5 sezonu ) Nie lubię czytać żadnych blogów, więc o twój się niestety nie spytam... Mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawił na forum! Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Nie pisz posta pod postem, możesz skorzystać z opcji edycji~! Dlaczego właśnie nick Pan B? Jakaś ulubiona książka? Jakiś ulubiony fanfik? ^^ Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Z tym postem pod postem to się zapomniałem, sorry. Co do Pana B, jest to postać ze Zwierzogrodu i praktycznie każde moje konto to właśnie albo Mr. B albo Pan B. Zwykle mam jeszcze tę postać na profilowym, ale tu uznałem że byłaby to lekka przesada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) @Pan B Ja mam tylko 1 pytanie Co? to ktoś się uczy do tego egzaminu? A tak wgl to Polski? Historia? Fajnie ale ja akurat nie lubię tego nr 1 Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 1 minutę temu Dabrowski napisał: @Pan B Ja mam tylko 1 pytanie Co? to ktoś się uczy do tego egzaminu? A tak wgl to Do czego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) Właśnie teraz Hi, I'm Uzi, Wanna Play? napisał: Do czego xD Co do czego? Kwas do wody czy woda do kwasu? Oto jest pytanie Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) Witaj na Forum! godzinę temu Pan B napisał: Zamiast uczyć się do egzaminu gimnazjalnego siedzę na Discordzie, oglądam seriale albo piszę posty. Dabrowski miałem już to pisać . Ja tam nie uczyłem się wcale i nie żałuje miałem wszystkie wyniki testów na poziomie 80% oprócz matmy miałem z 65% (jeśli dobrze pamiętam). Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Dismas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Jaka niespodzianka... dzień dobry (chyba dobry wieczór) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Ooo Twister jak miło cię spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) 5 minut temu Dismas napisał: Witaj na Forum! Dabrowski miałem już to pisać . Ja tam nie uczyłem się wcale i nie żałuje miałem wszystkie wyniki testów na poziomie 80% oprócz matmy miałem z 65% (jeśli dobrze pamiętam). 0 uczenia się... Randomowy dyplom za najlepszy wynik w gminie xD Historia z życia bo mojego xD Matura dopiero na rozszerzeniu stanowi jakieś wyzwanie bo podstawka to powtórka z gimbazy Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Cześć i czołem! Piszesz że jesteś graczem, jakiego typu gry najbardziej lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 1 minutę temu Lemi napisał: Piszesz że jesteś graczem, jakiego typu gry najbardziej lubisz? Przede wszystkim gry strategiczne, oprócz tego nie pogardzę dobrym RPG-iem albo strzelanką. Lubię wszystkie Assasin's Creedy, Battlefieldy i Cywilizacje. Z kolei z gier planszowych, mogę wymienić jako przykład: Neuroshimę Hex, Magię i Miecz, Warhammera Inwazję. Czasem również grywam w RPG z kumplami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Właśnie teraz Dabrowski napisał: 0 uczenia się... Randomowy dyplom za najlepszy wynik w gminie xD Historia z życia bo mojego xD Tak 0 nauki do testów gimnazjalnych bo po co nic ci te test nie dają (bynajmniej tak jest w moim mieście). W klasie miałem takiego wariata który z polaka miał 100% a resztę napisał na poziomie 95% więc do najlepszego w gminie trochę mi brakowało xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niku$ Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Hejka! Miło zobaczyć więcej nowych twarzy na tym zacnym forum. Kilka pytań ode mnie: -jak oceniasz swój poziom humoru, -masz dystans do swojej osoby? -kabab czy kebab? -to samo tyczy się pizzy, -słuchałes jakiejś fandomowej muzyki? -serio wysyłałeś o 3 w nocy arty z mlp na klasową grupę? Szacun To tyle co chciałbym wiedzieć GLHF i kopytko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 3, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2017 (edytowany) 27 minut temu XNorbi napisał: Kilka pytań ode mnie: -jak oceniasz swój poziom humoru, -masz dystans do swojej osoby? -kabab czy kebab? -to samo tyczy się pizzy, -słuchałes jakiejś fandomowej muzyki? -serio wysyłałeś o 3 w nocy arty z mlp na klasową grupę? Z przyjemnością odpowiem. -Poziom humoru: Level Monty Python. -Dystans do swojej osoby?! A cóż to takiego? Nie no oczywiście dystans mam. -Obstawiam kebab. -Ewidentnie pizza. -Trochę słuchałem, i tak jak wszędzie są lepsze kawałki i gorsze -Serio, aż zrobili ankietę, w której zdecydowali o banie na rok, w końcu jak mnie dodali z powrotem (na szczęście nie po roku) to zamiast artów wrzuciłem piosenki...... Nie byli zbyt szczęśliwi. Kopytko! Edytowano Kwiecień 3, 2017 przez Pan B 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 3, 2017 Share Napisano Kwiecień 3, 2017 Cześć! Rozgość się, wpadaj jak najczęściej i... Hey, Hey, handz up now, we're sending the message to the crowd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Witaj na forum. Jak miło że nie jestem jedynym redaktorem fgz tutaj. Pytań nie mam bo się znamy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się