BiP Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 PixelKitties Spoiler TheParagon Spoiler TheParagon Spoiler furrgroup Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Spoiler autor: DashieKawaii145 Spoiler autor: Ilove-MLP18 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Spoiler Rain-Gear Spoiler Spoiler Celebi-Yoshi Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Mirroredsea (wszystkie): 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 ClaudiaQH Spoiler aymint Spoiler JBRID Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 unousaya Spoiler Raikohlllust Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 FamousMari5 Spoiler Cat-ria Spoiler L8Lhh8086 Spoiler luckreza8 Spoiler Hendro107 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 29, 2018 Share Napisano Wrzesień 29, 2018 Spoiler Wilvarin-Liadon Spoiler Wilvarin-Liadon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Spoiler MagnaLuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 TheZealotNightmare Spoiler kManalli Spoiler StarryOak Spoiler ShinePawPony Spoiler VoxelFyre Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Spoiler hioshiru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 TheDoggyGal Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Jeju, jeju! Wielka i Potężna Trixie ma tutaj taki pocieszny pyszczek, że aż żal by było tego nie wrzucać! autor: Valmiiki Spoiler Wielki i Przeuroczy łapacz snów z Przesłodką Iluzjonistką! autor: FuyusFox Spoiler Oraz cień przeszłości, badassowy obrazek intrygującej, byłej antagonistki z amuletem autor: Droll3 Spoiler + Niedługo zaktualizuję pierwszy post z regulaminem galerii, więc spodziewajcie się kolejnego komentarza z informacją o następnej ingerencji w dział. Do tego czasu bawcie się tu dobrze na starych zasadach, misiaczki 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Bardzo podoba mi się kreska tego dziełka. I te żywe kolory! Chociaż wolę pastelowe to tutaj wygląda to przepięknie Rariedash Spoiler Tutaj natomiast Trixie tak tajemniczo wygląda~ świetny klimat. RaikohIllust Spoiler @Moonlight Bardzo spodobał mi się pomysł z komentowaniem obrazków, które się wstawia. Nie obrazisz się jeśli zapożyczę sobie ten pomysł do swoich galerii jako punkt regulaminu? :3 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 @Uszatka Oczywiście, że się nie obrażę. Dla mnie to całkiem naturalne, że komentuję dodawany obrazek i nie mam nic przeciwko, by inni także to robili ;3 Bardzo ładny, prosty szkic, w który zamknięte jest wiele emocji. Moim zdaniem zdecydowanie zasługuje na trochę więcej uwagi. autor: cyanoger Spoiler Kolejny prześliczny pluszak! Autor perfekcyjnie przedstawił mimikę, wyrwanej ze snu Trixie :3 autor: GingerAle2016 Spoiler I na koniec, interesujące przedstawienie czarodziejki Trixie w formie anthro autor: Akweer Spoiler + pierwszy post w temacie i regulamin galerii został zaktualizowany! Szybko poszło ; P 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Ten obrazek Trixie skojarzył mi się z D&D i zaklęciem światła. No i w końcu naszej sztuk mistrzyni wyszło jakieś zaklęcie... perfekcyjnie. SameAsUsual Spoiler Podoba mi się sposób, w jaki zaznaczono puchate futerko Trixie o ile można tak powiedzieć. Co do reszty obrazka to chyba nie wymaga tłumaczenia prawda Glimglam? -Weź nie przypominaj... Wszystko zmieniała w filiżanki.. Hahaha orang111 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 @Starlight Sparkle Sztuka związana z przemienianiem rzeczy w filiżanki, to świetna sztuka! Nie jestem pewna, czy to dzieło się tu pojawiło, bo ma już parę lat, ale te detale zrobiły na mnie ogromne wrażenie! autor: JOPUTAPELIRROJO Spoiler I jedna z bardziej pociesznych prac, jakie udało mi się wyszukać. Może i nie jest bardzo wybitne i skomplikowane, ale ma swój urok autor: kjell-harmony13 Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Spoiler invisibleinkdoodles 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 MetaDragonArt Spoiler TheParagon Spoiler PPDraw Spoiler MyHysteria Spoiler MasterRottweiler Spoiler HieronymusWhite Spoiler InuHoshi-to-DarkPen Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Jakoś mnie ten vector zauroczył, cała rodzinka w komplecie autor: Vector-Brony Spoiler Bardzo pomysłowa praca ze Wspaniałą Trixie! Muszę to gdzieś wykorzystać! autor: Skalker Spoiler Loki to moja ulubiona postać! Perfekcyjne połączenie! Starlight jako Dr Strange, też niczego sobie :3 autor: vest Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 Autor : Starcrescent Autor : Ncmares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 PixelKitties - Fajny obrazek pokazujący ostatnie chwile Trixie... albo opal nie wytrzyma albo zjawi się Rarity. Spoiler secret-pony - Na tym rysunku nareszcie widzimy, że Trixie jednak jest w stanie poskromić małą niedźwiedzicę. Spoiler Phyllismi - Fajny obrazek bardzo przypominający mi jedno anime o wiedźmie właśnie... po prostu musiał być. Jeśli ktoś jest ciekaw jakie to anime to... Kiki’s Delivery Service. Spoiler voltictail -To po prostu musiało tutaj się znaleźć... nie pytajcie, dlaczego bowiem obrazek mówi sam za siebie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Spoiler punzil504 Cosplay DD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts