Kathy Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Chodziło mi głównie o Vitani i Kovu (moje ulubione postacie <3) Jak narazie wystąpili tylko w jednym odcinku, a ich rolą było zapełnianie tła i rzucenie 1-2 zdań. Liczyłam na coś więcej :c Kiara np. pojawia się dosyć często, tylko że zupełnie zmieniono jej charakter. Grzeczna księżniczka posłusznie wypełniająca obowiązki zamiast urwisa jakim była w filmie. Wiadomo to już nie kanon, ale szkoda...tamtą Kiarę naprawdę lubiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Ja też lubię Kiarę z filmu, to moja ulubiona postać, a w tym serialu, to chyba nawet jej wygląd nieco zmienili. Cóż, w tym serialu ona już nie gra głównej roli, Kovu z resztą też nie i nawet jest tu jako ten zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Wiem, ale mogliby od czasu do czasu zrobić takie: lwia straż vs złoziemcy, a nie prawie ciągle te hieny ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 22, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2017 Spoiler No ta piosenka wymiata Choć postacie z filmu mają tu inne głosy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 (edytowany) 1 godzinę temu, BiP napisał: Choć postacie z filmu mają tu inne głosy... Nic dziwnego, że mają inne głosy. To jest cover, a nie oryginalny polski dubbing. Tutaj masz oryginał: Spoiler Edytowano Lipiec 22, 2017 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 23, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2017 50 minut temu, Uszatka napisał: Nic dziwnego, że mają inne głosy. To jest cover, a nie oryginalny polski dubbing. Tutaj masz oryginał: Ukryj treść Tu też jest inny niż w filmach, ale nadal jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malvagio Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Zdaje się, że nie zamierzają poprzestać na Zirze Spoiler Sam serial niezbyt mi się podoba, głównie przez rozwalanie postaci i lore, no ale ma całkiem ładne piosenki, w tym także te, które wykonują czarne charaktery. Spoiler Socjal-szakale, dahell. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 3 godziny temu, Malvagio napisał: Odkryj ukrytą treść Ja grzeję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2017 14 godzin temu, Malvagio napisał: Ukryj treść Socjal-szakale, dahell. No ta piosenka o Szakalach całkiem dobra, plus spoko animacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 (edytowany) Ja tylko intro lubię xD Spoiler chociaż jest odrobinę przydługie... Edytowano Lipiec 25, 2017 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 Piosenki w tym serialu mi również się bardzo podobają i to w obu językach (polskim i angielskim). Sam serial jest całkiem, całkiem. Gdyby nie fakt, że całkowicie olewa kanon to powiedziałabym, że jest dobry, ale to zbyt poważny minus, który masakrycznie obniża moją ocenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Ja serialu nie oglądałam, ale słyszałam parę piosenek (posłanych przez Uszatkę) i są super ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 No piosenki, są na poziomie tych z trylogii, czyli jak dla mnie stoją na wysokim poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 28, 2017 Share Napisano Lipiec 28, 2017 Zwróciliście może uwagę na zapowiedzi The Lion Guard: The Rise of Scar? Spoiler Może być ciekawie, ale mam obawy, że po raz kolejny olana zostanie fabuła oryginalnej trylogii. Jak pewnie każdy wie Scar został zabity przez hieny. Przeglądając filmiki na temat Rise of Scar wywnioskowałam, że bardzo możliwe, że tutaj Scar umarł przez płomienie. Nie podoba mi się to i mam nadzieję, że chociaż tym razem będą się trzymać kanonu, bo to już by była przesada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 28, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2017 No proszę, teraz spoglądam na wynik quizu i ... Spoiler https://mlppolska.pl/topic/15917-jaką-zwierzęcą-postacią-z-disneya-jesteś/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 (edytowany) Znalazłam to wczoraj. Ktoś miał bardzo fajny pomysł, a w dodatku ten piękny głos Powiem szczerze, że nie miałabym nic przeciwko gdyby to było kanonem. Spoiler Historia: Po tym jak ginie Mufasa, a Simba ucieka, Skaza przejmuje władzę. Wybiera Nalę na swoją królową i zmusza ją do kopulacji z nim. Z tego związku rodzi się Vitani, ale Skaza nie jest zadowolony, ponieważ chce mieć syna - przyszłego następcę tronu. Nala jednak bardzo kocha swoją córkę, opiekuje się nią. Niestety na Lwiej Ziemi pod panowaniem Skazy warunki coraz bardziej się pogarszają i Nala wie, że musi odejść i poszukać pomocy. Nie może jednak zabrać malutkiej córki ze sobą więc decyduje się oddać ją pod opiekę Zirze. Z tego, co widzę historia opisana pod filmikiem przypomina alternatywną wersję zdarzeń wymyśloną przez kogoś innego, którą inspiruje się wielu twórców. Edytowano Sierpień 4, 2017 przez Uszatka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 4, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2017 Takie "lustrzane odbicie" pierwowzoru. Mogliby zrobić to w kolejnej części, gdzie zamiast Lwów, byłyby Lwice jako główne postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 Nie powiedziałabym, że to lustrzane odbicie pierwowzoru. To przecież po prostu historia tocząca się w tym okresie, który nie został pokazany w filmie. Chyba, że nie miałeś na myśli fabuły filmiku tylko fakt, że główne skrzypce grają tu lwice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 4, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2017 To drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 W sumie tam wszystko jest po angielsku to zaraz zedytuję post by wyjaśnić historię jakby ktoś nie zrozumiał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 4, 2017 Share Napisano Sierpień 4, 2017 Ta piosenka jest cudowna I ogólnie wymyślony kawałek historii, tak strasznie mi się podoba i mnie ujął. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2017 No kto by się spodziewał ? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Oj, Króla Lwa to się oglądało za młodu... Piękne (i chyba jedyne) wspomnienia z dzieciństwa. Jak ten czas szybko zleciał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2017 ma dobry gust... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się