BiP Napisano Sierpień 9, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2017 (edytowany) Kilka nowości... http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/lion-king-alfre-woodard-cast-as-simbas-mom-disney-movie-1027011 http://heroichollywood.com/lion-king-remake-john-kani-rafiki/ http://www.mtv.com/news/video/3029271/simba-scar-the-lion-king/ Edytowano Sierpień 9, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 12, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2017 Dzisiaj o 15:45 leci pierwsza część na TV Puls. I jako bonusik... Spoiler Skarpetki dla fanki/fana I maskotka. A tu figurka Simby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malvagio Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 Im dłużej tego słucham, tym coraz bardziej wydaje mi się, że powinien być do tego jakiś numer taneczny. No ale pewnie ciężko o taniec, kiedy się jest w takim stanie. Spoiler Jakie to wszystko ciągle jest bez sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 @Malvagio Tak tylko przy okazji wtrącę, że mi się ta piosenka wyjątkowo nie podoba, a szkoda, bo Scar pewnie nieprędko zaśpiewa coś innego. O ile w ogóle. Teraz tylko liczę na to, że jednak wyjdzie na jaw prawda o jego śmierci, bo póki co to nadal się na to nie zanosi i z tego powodu jestem bardzo zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 13, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2017 Ja powiem, że widać spory progres w animacji, która wygląda całkiem spoko, ale wygląd postaci zwłaszcza hien wygląda koszmarnie... Ps. Dzisiejsza wersja KL, była tą pierwotną, gdzie Zazu nie śpiewał podczas składania raportu Mufasie, taka ciekawostka... I drugie info, to że KL poleci na tym samym kanale także we wtorek o 13:55, jakby ktoś chciał obejrzeć... Spoiler Jeny, o ile wygląd mojej ulubionej postaci Kiary w tym serialu ujdzie, choć i tak w 2 części trylogii, była ładniejsza, to wygląd tych hien... Matko, kto to robił? Wyglądają tak szpetnie jak smoki w MLP, same karykatury... To już w 1 i 3 KL, wyglądały 100 razy lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 13, 2017 Share Napisano Sierpień 13, 2017 4 godziny temu, BiP napisał: Jeny, o ile wygląd mojej ulubionej postaci Kiary w tym serialu ujdzie, choć i tak w 2 części trylogii, była ładniejsza, to wygląd tych hien... Matko, kto to robił? Wyglądają tak szpetnie jak smoki w MLP, same karykatury... To już w 1 i 3 KL, wyglądały 100 razy lepiej. Zgadzam się. W tym serialu jedynie dobre hieny i Janja wyglądają normalnie, a reszta to jak jakieś niedorozwoje :/ Ja rozumiem, że pewnie chcieli zrobić takie śmieszkowe postacie przydupasów złola, którym nic nie wychodzi, a do tego zabawnie wyglądają, ale bez przesady. Dwie takie hieny by wystarczyły, reszta już mogła być normalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 14, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2017 Tak jak Eddy z 1 i 3, który nawet nie umiał mówić, ale reszta hien wyglądała normalnie, nawet te robiące tylko za tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 No wow... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 18, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2017 Nice Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 19, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2017 (edytowany) Edytowano Sierpień 19, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2017 Spoiler Od Poniedziałku na Pulsie2 będzie puszczana Lwia Straż. A w sobotę o 19:45 Król Lew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 29, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2017 Gra starsza od większości użytkowników, ale prawie każdy z lat 90 zna te grę i większość nigdy jej nie ukończyło... Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 29, 2017 Share Napisano Sierpień 29, 2017 44 minuty temu, BiP napisał: Gra starsza od większości użytkowników, ale prawie każdy z lat 90 zna te grę i większość nigdy jej nie ukończyło... Ukryj treść Ukryj treść Grałem i przeszłem lekko na cheat (omijałem zawsze poziom Hakuna matata( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2017 Król Lew zawitał też w MLP Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2017 Share Napisano Sierpień 31, 2017 @BiP Łeee, a ja miałam nadzieję, że znalazłeś jakiś smaczek w serialu :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2017 (edytowany) 15 godzin temu, Uszatka napisał: @BiP Łeee, a ja miałam nadzieję, że znalazłeś jakiś smaczek w serialu :C No niestety jeszcze nie. Nie mniej w "Herkulesie" sam Herkules miał na sobie futro ze Skazy, co tylko potwierdza, że on nie żyje Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Sierpień 31, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 7, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 13, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2017 Uwaga spoilery dotyczące nadchodzącego filmu MLP!!! 3 aktorów dubbingujących między innymi w "Lwiej Straży", również doczekało się wystąpienia w owym filmie MLP. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 (edytowany) Wygląda interesująco. A w ten weekend leci król lew 3. http://www.milkcapmania.co.uk/World-POG-Federation-WPF/Canada-Games/144-Lion-King.html Edytowano Wrzesień 21, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 6, 2017 Autor Share Napisano Październik 6, 2017 Kilka spoko wykonanych pluszaków. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 14, 2017 Autor Share Napisano Październik 14, 2017 Dzisiaj wybieram się na MLP, do kina. I po obejrzeniu recenzji, w której następuje porównanie do "Króla Lwa", mam chęć na ten film jeszcze większą... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 20, 2017 Autor Share Napisano Październik 20, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2017 Autor Share Napisano Listopad 3, 2017 Oto lista aktorów, którzy będą podkładali głos w nowej wersji "Króla Lwa". Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Nietypowe wpadki przy kręceniu Króla Lwa. Przy ostatniej zaplułem ekran tableta. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się