Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Patrzymy na czyjś awatar i oceniamy postać/przedmiot/cokolwiek co na tym awatarze się znajduje. Nie oceniamy jakości awatara. liczy się sama postać. Jeśli nie znasz postaci po prostu oceń ją tak, jak widzisz. To tyle. Miłej zabawy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Całkiem ładny, podoba mi się ten rysunkowy styl. Za to postaci na awatarze nie kojarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 6, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2017 45 minut temu, Poszukiwacz15 napisał: Całkiem ładny, podoba mi się ten rysunkowy styl. Za to postaci na awatarze nie kojarze. Nie oceniamy tu jakości awatara. Jest w opisie zabawy. Oceniamy jedynie postać. Nie musisz jej znać, możesz ocenić to, co widzisz. Np. że ładną ma czapkę, albo odwrotnie. Żeby nie było: Nightmare Moon jest bardzo ładnie zaprojektowaną postacią. Podoba mi się pomysł na jej powstanie oraz nocny design postaci. Głęboka czerń pięknie się komponuje z granatowym nocnym niebem na grzywie i ogonie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Ta postać kojarzy mi się trochę z takim jednym superzłolcem stworzonym przez kogoś, nazywał się The Knitter chyba. To pewnie on. W tym niewinnym uśmieszku musi kryć się zło... No i szalik to ma wspaniały, też taki chcę. (Tak dobrze?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Postać, o której nikt nic nie wie, choć siedzi w każdym zakamarku internetu. Całkiem śmieszny avek, swoją drogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Pixelowy kot dżentelmen, który też ma wyraz typu "zaraz stanie się coś, co nieszczególnie ci się spodoba". A tym okiem za monoklem to na pewno potrafi strzelać z lasera, czy coś w tym stylu. Ogółem sprawia wrażenie na więcej niż się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 (edytowany) Jakaś zabawna hybryda kota z gekonem i kijanką w meksykańskiej czapce. Całkiem urocze :3 PS: @BiP Ja za nią nie przepadam, ale profilowe niszczy Edytowano Lipiec 6, 2017 przez PainChillerPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 6, 2017 Share Napisano Lipiec 6, 2017 Uwielbiam Rarity, choć nie w takim stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Podobają mi się te różne odcienie żółtego, no i te drapieżne ząbki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 jasna i żywa grafika mająca chyba na celu ukazać radość i szczęście pilota który za chwilę poświęci życie dla anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Urocza twi spoglądająca na nas swymi wielkimi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 misio z monoklem, albo co gorsza okiem Moodiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Twillight w 20% fajniejszej wersji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 7, 2017 Share Napisano Lipiec 7, 2017 Rarity jako stalker? Już widzę jak narzeka na każde błotko na kopytkach Może post apo by ją trochę nauczyło...chociaż powoli już w odcinkach poświęca się dla wyższego dobra by się ubrudzić, ale znając życie i tak zapomni o tej lekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 10, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2017 Postać tak seksowna i idealna, że widzę, że aż ludzi onieśmieliła i nikt nie odważył się Clinta ocenić Ja się odważam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 (edytowany) She is sooooo cute Edytowano Lipiec 11, 2017 przez Anoax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 14, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2017 Ma piękne oczy i kolor włosów Nie wiem kto to jest, ale bardzo mi się te dwa elementy podobają~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Przypomina mi Enigmę, Człowieka Zagadkę z uniwersum Batmana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Ogromny fan Króla Lwa. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 (edytowany) Wygląda całkiem spoko, choć nie wiem kim ona jest. Edit 19 minut temu, Uszatka napisał: że moim zdaniem Nala to najpiękniejsza lwica w Królu Lwie. Ja bym dodał to tej listy jej córkę. Kiara też super wygląda. Edytowano Sierpień 6, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 6, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2017 Simba i Nala Obie postacie oczywiście znam i oboje lubię. Nalę nawet bardziej od Simby i tak przy okazji wspomnę, że moim zdaniem Nala to najpiękniejsza lwica w Królu Lwie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 nie wiem czy w tle to piura czy spadające małe ciała... (jestem chory ) co do postaci, to prawdopodobnie miliarder albo przynajmniej biznesmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 japoński kujon albo otaku; przynajmniej avek nie jest rozpixelowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 Nafazowana Twilight. Podzieliłaby się towarem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 Przed chwilą, ZSRRKnight napisał: Nie mam pojęcia co to za anime (Pewnie dlatego, że to nie z anime, nawet nie wiem skąd ten pomysł skoro postać mangowo nie jest narysowana ) Lubie tę paletę kolorów, a w niej Twilight ładnie się prezentuje, szczególnie alikorn. Mimo że zwyczajna minka, zwyczajna poza to strasznie ładnie tam wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się