Niklas Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Nie wiem w sumie, gdzie to umieścić, ale na kanale Hasbro pojawiła się dzisiaj oficjalna krótka animacja z Celestią. Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 eeeeeeeeeeeeeeeeee Te shorty zaczynają się już wymykać spod kontroli. Znaczy, ten był nawet ładny ale już przeginają z ich ilością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Celestia wyjaśniająca jak działa i jakie są rodzaje magii. Ok dobrze wiedzieć. Jednak wyglądało dla mnie zbyt dwuwymiarowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 Wygląda spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 1, 2017 Share Napisano Wrzesień 1, 2017 (edytowany) Czemu to Celestia uczy te zrebięta? Nie powinna być zajęta, no nie wiem, na przykład sprawowaniem władzy? Choć skoro lekcje nie trwają nawet dwóch minut, to faktycznie może mieć na nie czas. A tak na poważnie, short całkiem przyjemny. Podobała mi się ta lekcja. Najciekawsze jest to, że jako jeden z rodzajów magii jest wymieniona nie tylko nauka, ale też te przeczucia Pinkie. Poza tym w odpowiednim momencie dają ten short, bo dzięki szybkiemu googlowaniu wiem, że mniej więcej teraz uczniowie w Ameryce rozpoczynają rok szkolny. Edytowano Wrzesień 1, 2017 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 (edytowany) Wydaje mi się, że to będzie tutaj pasować. Wygląda na to, że Netflix stworzył nowy program, w którym postacie z piętnastu produkcji, które znajdują się na Netfliksie, życzą wszystkiego najlepszego. No i pojawiła się również wersja poniponi z Fluttershy i Pinkie Pie. I jak to pucałki, jest fajnie i miło i kolorowo xd Spoiler Jest również polska wersja (dzięki, Artem): Spoiler Edytowano Wrzesień 14, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Wersja Japońska Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Nie spodziewałem się latającego Gummy'ego. To jest świetne. Teraz czekam na jego odcinek, chociaż nadziei większych nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się