Nightmare Princess Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 (edytowany) Zrobisz okładkę do mojego ficka? link Obecna okładka nie wyszła mi najlepiej, a ty masz do tego prawdziwy talent. Edytowano Listopad 26, 2017 przez Nightmare Princess 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 1, 2017 Autor Share Napisano Październik 1, 2017 1 godzinę temu, Nightmare Princess napisał: Zrobisz okładkę do mojego ficka? link Obecna okładka nie wyszła mi najlepiej, a ty masz do tego prawdziwy talent. Z tego co wiem fanfick bardzo ci się podobał, więc jak tylko zrobisz okładkę wrzucę nowy rozdział. Do "Cienia Nocy" oczywiście! Muszę się tylko sprężyć, bo mam 4 zaległe zamówienia Jakieś szczegóły? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 Nie. Zdaję się na ciebie. Oczywiście nie musisz się śpieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 2, 2017 Autor Share Napisano Październik 2, 2017 30 minut temu, Nightmare Princess napisał: Nie. Zdaję się na ciebie. Oczywiście nie musisz się śpieszyć. Oki ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 8, 2017 Autor Share Napisano Październik 8, 2017 Długo nic nie wstawiałam @Dairinn, twój Oc'ek-kucoperz gotowy ^^ Wzorowałam się na twoim obrazku: Spoiler A to gotowy obrazek: Spoiler I jak? ^^ 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 Moim zdaniem świetne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 Nioch! Moim skromnym zdaniem it looks great! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 Nioch! To pierwsze to jak z painta wygląda a drugie całkiem dobrze wykonane, moim skromnym zdaniem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 Kolejna osoba kradnie mój Nioch! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 (edytowany) Uwielbiam Twój styl <33 Ocek wyszedł bardzo fajnie. Dziękuję @MiLiPo pierwsze to baza dokończona w Paint Tool Sai Edytowano Październik 8, 2017 przez Dairinn 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 @Dairinn Ohh, rozumiem.@Polineks Wcale nieprawda Ja używałem tego jak jeszcze byłem tu aktywnym użytkownikiem (przed moją długą przerwą) a to, że ty teraz tego używasz nie zmienia faktu, że używałem to jako pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Październik 8, 2017 Share Napisano Październik 8, 2017 It's a Nioch of time! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 26, 2017 Share Napisano Październik 26, 2017 Mogłabym złożyć zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 27, 2017 Autor Share Napisano Październik 27, 2017 Dnia 26.10.2017 o 11:40, Nightmare Princess napisał: Mogłabym złożyć zamówienie? Eeyup ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Październik 27, 2017 Share Napisano Październik 27, 2017 Lista się wydłuża! Ale artyście to pewnie schlebia 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Październik 28, 2017 Share Napisano Październik 28, 2017 (edytowany) 9 godzin temu, Starray napisał: Eeyup ^^ Zrobiłaś kilka fanartów z postaciami z wspólnego ficka. Ja prosiłabym jeszcze o rysunek Aury. Edytowano Październik 28, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Październik 28, 2017 Autor Share Napisano Październik 28, 2017 11 godzin temu, Nightmare Princess napisał: Zrobiłaś kilka fanartów z postaciami z wspólnego ficka. Ja prosiłabym jeszcze o rysunek Aury. OK ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 (edytowany) Wiem, że kiedyś Cię przemęczę , ale czy mogłabym złożyć kolejne zamówienie. Edytowano Listopad 11, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 22 godziny temu, Nightmare Princess napisał: Wiem, że kiedyś Cię przemęczę , ale czy mogłabym złożyć kolejne zamówienie. xDDD Jak tak dalej pójdzie to naszej Starray ręka odpadnie od ilości zamówień 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 12, 2017 Autor Share Napisano Listopad 12, 2017 Dnia 11.11.2017 o 15:39, Nightmare Princess napisał: Wiem, że kiedyś Cię przemęczę , ale czy mogłabym złożyć kolejne zamówienie. Czemu nie Co zamawiasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 12, 2017 Share Napisano Listopad 12, 2017 (edytowany) Proszę cię o zrobienie okładki do mojego fanficka. link Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowano Listopad 26, 2017 przez Nightmare Princess Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 12, 2017 Autor Share Napisano Listopad 12, 2017 1 godzinę temu, Nightmare Princess napisał: Proszę cię o zrobienie okładki do mojego fanficka. link Z gudy dziękuję i pozdrawiam. OK ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się