BiP Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Spoiler Spoiler AC: Odyssey 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2018 Share Napisano Listopad 24, 2018 Tym razem BFV Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Teraz nieco Elexu Spoiler Latający kamień Spoiler Bogate ołowiane wnętrze naszej postaci... Spoiler Nasza towarzyszka umie latać, nawet z wyłączonym plecakiem odrzutowym. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 23, 2018 Share Napisano Grudzień 23, 2018 Elex Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 10, 2019 Autor Share Napisano Luty 10, 2019 Subnautica Znalazłem wyspę, ale coś jest z nią nie tak Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 Zaskakująco dobre Watch Dogs 2 i "popsuty pieseł" Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 29, 2019 Autor Share Napisano Listopad 29, 2019 Dawno mnie tu nie było Borderlands 3 - "2019 Moze stapia się z otoczeniem aby zaatakować z zaskoczenia - koloryzowane" Spoiler NFS: Heat - z tą palmą jest coś nie tak Spoiler Borderlands 3 - to nie błąd, ale daję przy okazji. Znalazłem pistolet maszynowy, który ma... cztery magazynki, które łącznie mieszczą 170 pocisków Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 12, 2019 Share Napisano Grudzień 12, 2019 Spoiler W grze Greed Fall, tak bardzo trudno jest się przejrzeć w lustrze... (Dodam, że moja postać nie jest wampirem ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2019 Share Napisano Grudzień 14, 2019 Spoiler Tym razem Metro Exodus i przenikanie przez burtę statku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2019 Borderlands 3 - mapa ukończona na 102% Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2020 Pokemon: Shield - dobra... Wiem, że mój "And burn him!" (tak, to imię) mnie uwielbia, ale nikt nie lubi takiej pobudki... A tak na serio, to kamera po rozpoczęciu biwaku trochę zgłupiała Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2020 Autor Share Napisano Luty 7, 2020 No Man's Sky - znalazłem frachtowiec stworzony przez EA. Kapitan najwyraźniej kupił podstawową wersję bez DLC "Reszta Statku" Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 25, 2020 Share Napisano Luty 25, 2020 Spoiler Metro Exodus i pchanie brzuchem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 27, 2020 Share Napisano Luty 27, 2020 Ponownie Metro Exodus i drzewko wyrastające z autobusu... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 19, 2020 Autor Share Napisano Maj 19, 2020 Snow-Runner - ERROR 404 Detekcja Kolizji Not Found Spoiler Snow-Runner - i znowu auto w aucie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 15, 2020 Share Napisano Sierpień 15, 2020 Horizon Zero Dawn (Taka tam walka z pterodaktylem, który się nieco zawiesił ) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2020 (edytowany) To nie jest pterodaktyl. To jest... To jest tak powyginane, że sam nie wiem czy to burzoptak (orzeł) czy jastrząbłysk (sęp). Obstawiam to pierwsze No, ale fajnie, że do niej wróciłeś. Pamiętaj o skanowaniu i strzelaniu w czułe punkty. A poza tym, nic nie bawi tak jak takie "bum" Spoiler A tak na temat: Animal Crossing i mieszkanka, która "się zawiesiła". Tak to jest, jak ktoś pije zbyt wiele energetyków Spoiler Goat Simulator GOATY - z jakiegoś powodu NPC przylepił się do kozy i nie chciał zejść. Postanowiłem zmienić postać... I stało się to Spoiler I jeszcze to... NSFW! Spoiler Edytowano Sierpień 16, 2020 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2020 Autor Share Napisano Październik 3, 2020 Snowrunner Po wczytaniu nowej mapy (przejechaniu przez tunel) ładunek postanowił spaść... Przez podłogę przyczepy. Dwadzieścia minut w plecy Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 15, 2020 Autor Share Napisano Październik 15, 2020 My Universe: School Teacher Beta tester coś przeoczył Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 2, 2020 Share Napisano Listopad 2, 2020 Zasadziłam Ventiego xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 15, 2020 Share Napisano Listopad 15, 2020 (edytowany) Horizon i latający kamień... Spoiler wersja na PC Nowy AC i błędy w tłumaczeniu... Spoiler "Skrzynia" jako brzuch... A tutaj ciekawostka też z AC... Spoiler Nawet tutaj jest wzmianka o pandemii Edytowano Listopad 16, 2020 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 17, 2020 Autor Share Napisano Listopad 17, 2020 Dobra... Żeby nie było, to nie jest błąd. "Ten typ tak ma" i kwalifikuje się do "wpadki" Pokemon Shield i BARDZO dynamiczna pogoda Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 23, 2021 Share Napisano Styczeń 23, 2021 Spoiler ciekawy błąd, punkty i inne statystyki... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 24, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2021 Trover Saves the Universe - bohater przestał reagować na polecenia. Musiałem zrestartować grę. Uwaga, wulgaryzmy Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 31, 2021 Share Napisano Styczeń 31, 2021 I ponownie PUBG ale teraz latający gracz... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się