Jump to content

Bugi, błędy i inne wpadki w grach

Cipher 618
 Share

Recommended Posts

Przed chwilą, Triste Cordis napisał:

Co prawda to nie błąd, ale wygląda ciekawie. Najbardziej drętwa publika jaką kiedykolwiek widziałem (Horizon: Zero Dawn). :ajawesome:

Ukryj treść

xVcmCHu.jpg

No i ten łuk...

Atak klonów....

2 minuty temu, Malachi napisał:

@Triste Cordis To miejscówka z Frozen Wilds czy z podstawki?

Podstawka. Nie pamiętam nazwy miasta, ale to ta "arena" na zachodzie. Stolica Carja Cienia. Akcja Frozen Wilds rozgrywa się w całości na odległej północy. Śnieg, lód i takie tam. 

Edited by Triste Cordis

25 minut temu, Jakubas18 napisał:

Dzisiaj w grze Sacred zauważyłem wpadkę że jak Górski Gigant mnie goni to wyglądał jakby na łyżwach się poruszał.:twilight3: Bardzo ciekawe to było i zajebiste!:lunalaugh:

Ale czy to aby na pewno wpadka? To raczej uproszczenie w animacji, które było konieczne. Poza tym, mile widziane są screeny :) 

Edited by Triste Cordis
  • Upvote 1

Dzisiaj miałem w Sacredzie bug z questem "Magiczny Oset" oraz drugą wpadkę, tym razem to z jakimś pierścieniem przywódcy niewolników kopalni Cocoa który wyglądał jak Mag Bitewny.:wut:Pomyślałem sobie że go wezmę albo porozmawiam z tym człowiekiem ale się nie da!:oops:Mogę wstawić filmiki nagrane z tego jeśli chciecie zamiast screena?:rdblink:

Edited by Jakubas18

Dwa drobne błędy i jeden dziwny screenshot z Horizon Zero Dawn

Podobno maszyny w grze ewoluują. Ten "mecha-sęp" nauczył się lewitować:

Spoiler

1p48vlG.jpg

Erend po pijaku jeździ na "mecha-gazeli"  :drurrp:

Spoiler

YBQ848P.jpg

Uwielbiam łapać ciekawe ujęcia w tej grze (trochę ich mam - patrz, temat gry). Tym razem coś nie wyszło...

Spoiler

cRdQbj1.jpg

Dnia 14.03.2018 o 14:16, Lemi napisał:

Oblivion. Kapłani Ćmy są ślepi, jak ktoś nie wie. A raczej nie ma nic wspomniane że mają księgi w Braille'u :rainderp:

Ukryj treść

qqBz5X6.jpg

Grałem wiele razy w Obliviona, Lemi i znam ich dobrze.:rd7:Chociaż nie pamiętam gdzie ich można było spotkać...:twilight3:

W Sacredzie kolejny bug zauważyłem w Zhurag-Nar w komnatach mrocznych elfów w jednym pomieszczeniu gdzie jeden z Shalinorów Mrocznych Elfów się nie rusza i jest pokojowo nastawiony oraz z drzwiami w laboratorium jakiegoś tam maga który mi dał questa "Pajęcze Monstrum z Moorbrook".:twilightconfused:

Edited by Jakubas18

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...