Cipher 618 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Gra idealna nie istnieje, to chyba oczywiste. Nawet w najlepszych, najbardziej dopracowanych grach pojawiają się najróżniejsze bugi. W tym temacie możecie zamieszczać filmiki oraz zrzuty ekranu, na których uwieczniono jakieś zabawne sytuacje. Nie muszą być wasze Zacznę od siebie: Horizon: Zero Dawn - pani zbierająca powietrze do wiadra Spoiler Bioshock Infinite - przecenili kurczaki Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) No więc ja raz zrobiłem czarną dziurę w XCOM'ie 2 Spoiler Panowie z bractwa stali w Falloucie robiący jakieś dziwne rzeczy Spoiler I prawie zapomniałem, screen ze Skyrima, jednej ze śmieszniejszych rzeczy które mi się wydarzyły xD Spoiler W końcu CROSS + BOW, no nie xD? Miałem jakieś inne śmieszne rzeczy na kanale ale to chyba nie warte wrzucania. Edited December 25, 2017 by Lemi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barrfind V. Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Boner! Spoiler Nie pytajcie jak. xD Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) *bierze głęboki wdech* A więc: To już jest klasyk: Spoiler W sumie stalker to taka mała kopalnia gliczy - Tutaj test ragdolla: Spoiler Ragdoll stalkera to mem sam w sobie: Spoiler Tu bez komentarza: Spoiler Stalker bez gliczy nie byłby stalkerem: Spoiler To w sumie też glicz: Spoiler Więcej War Thunder. Tym razem screeny: Spoiler Gdy wpuścisz polaków do hangaru: Spoiler Tankowanie czołgu Braveranem nie było najlepszym pomysłem: Spoiler Może nie Bug... ale wstawię : Spoiler Napisałbym coś, ale pomysłu nie mam co: Spoiler Edited December 25, 2017 by PainChillerPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haifisch7734 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Ten błąd z kuszą ze Skyrima też mi się często przytrafiał. Poza tym nie pamiętam raczej u mnie spektakularnych błędów, ale jedną śmieszną rzecz nagrałem z FIFA 17, z XBOXa w pracy Spoiler https://i.imgur.com/Gx1w0kz.gifv Gość z nr 5 (czerwona koszulka, białe spodnie, maksymalnie na prawo) dostał wcześniej czerwoną kartkę. Zamiast zejść z boiska, to został i ciągle stał w jednym miejscu, dopingując drużynę. Nie dało się na niego przełączyć. Zniknął dopiero po przerwie chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Jak już jedziemy z klasykami to nie może zabraknąć tego Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 (edited) Spoiler Z tego mógłby być najlepszy spot przeciwko szybkiej jeździe. Kilka bugów z Black Mesy: Spoiler tytanic Spoiler taaaaaaaaaką rybę złowiłem! Spoiler marlin mason would be proud Drzemka przed meczem w Docie: Spoiler Bug z Outlasta, który sprawił, że gra była jeszcze straszniejsza: Spoiler przed chwilą jeszcze siedział Kilka bugów w Falloucie New Vegas: Spoiler Edited December 26, 2017 by Talar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Dwa odkopy z Fallouta New Vegas Nie trać głowy! Spoiler To chyba nic poważnego... Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDjeden Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Grafika w armie >Każ drużynie wejść do samochodu i do budynku jednocześnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 Pora odświeżyć nieco temat. Kolejne dwa bugi. Sniper Elite 3 - ten nie jest ani trochę zabawny. Zadanie: wejść na wieżę i zdjąć oficera. Niestety może być tak, że przyszła ofiara z jakiegoś powodu spanikuje i ucieknie. W najgorszym przypadku nawet restart misji nic nie da. U mnie tak było Spoiler Lego Worlds - skrzynia w skrzyni. Przydatne Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Fallout NV, coś z fizyką nie pykło Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 (edited) Latający Holender w BF1. Spoiler Aż by się chciało zanucić... Spoiler Edited January 14, 2018 by BiP 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 @BiP Fajny remiks, ale wersji Tiesto nic nie przebije. Mam ten koncert na DVD. Mistrzostwo Aha, ostrzeżenie o epilepsji. Tak dla wszystkiego. Spoiler A tak na temat: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Ponownie BF1, z dzisiejszej gry... Brytyjskie okręty V2 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Z dzisiejszej sesji w PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Spoiler Jazda na motorze czasem kończy się jak w GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Spoiler Z CD-Action screen PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Kompilacja błędów z Horizon: Zero Dawn Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 (edited) Z dzisiejszego grania... Niby detal, ale jednak latające kamienie. Spoiler Dobrze, że kucyki nie są takie głupie... Spoiler Edited February 11, 2018 by BiP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 To ten: CZOŁG POPIE... no Spoiler Opisz fallouta 4 jednym screenem: Spoiler No witam. Spoiler [nie mam pomysłu co tu napisać] Spoiler Kiedy postrzelili cię w wyrostek robaczkowy, i zapominasz jak biegać (czyli dlaczego w stalkerze nie ma kamery z trzeciej osoby) Spoiler ( ͡° ͜ʖ ͡°) Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Czysta instalka Half Life'a. Oj Gaben, Gaben. Spoiler Zabawa teksturami to nic dobrego xD Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Tutaj taki mały zlepek gliczy i zabawnych/głupich sytuacji z mojej ostatniej rozgrywki w stalkera Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaxx Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 Uncharted 4 to gra dla której warto stracić głowę! Spoiler Zapewne znacie Słowiański przykuc. Oto jego amerykańska wersja: Spoiler Na koniec wyjście poza mapę: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 (edited) Z ukrytą kamerą w śród zwierząt w Assassin's Creed Spoiler "Zamawiałem dwie porcje owsa, co ja do ściany mówię? " Spoiler "U nas na sawannie kochamy Titanica" Spoiler "Jak tak na was patrzę, to aż mnie skręca. .." Edited February 21, 2018 by BiP 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainChillerPL Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 (edited) Pośmiertny taniec ragdoli - Najpiękniejsza rzecz jaką można zobaczyć w Stalkerze. Nie. Najpiękniejsza rzecz z jaką można spotkać się w stalkerze to śmierć spowodowana pośmiertnym tańcem zabitego przed chwilą ragdola. Spoiler Edited February 22, 2018 by PainChillerPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts