PainChillerPL Napisano Kwiecień 27, 2018 Share Napisano Kwiecień 27, 2018 Kiedy odpala się skrypt nakazujący NPC popełnić samobójstwo, ale inny skrypt da mu za dużo amunicji: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 Ponownie DL i skrzynia ze ściany, jak i latająca krew... Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 21, 2018 Autor Share Napisano Maj 21, 2018 (edytowany) Borderlands 2 Z cyklu: "robisz to źle"... X-Force! (kto oglądał Deadpoola 2 ten wie o co chodzi ) Spoiler Edytowano Maj 21, 2018 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2018 (edytowany) The Crew 2 Kilka "błędów", a raczej efektów dość uproszczonej fizyki oraz mojej ciekawości: Skok z gigantycznej anteny satelitarnej? Czemu nie? Spoiler "Another happy landing" xD Spoiler Coś się panu prezydentu przykleiło do twarzy: Spoiler Niewidzialne ściany w służbie robienia fotek Spoiler Edytowano Lipiec 4, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 3 godziny temu, Triste Cordis napisał: The Crew 2 Kilka "błędów", a raczej efektów dość uproszczonej fizyki oraz mojej ciekawości: Skok z gigantycznej anteny satelitarnej? Czemu nie? Ukryj treść "Another happy landing" xD Ukryj treść Coś się panu prezydentu przykleiło do twarzy: Ukryj treść Niewidzialne ściany w służbie robienia fotek Ukryj treść Czyli wszystko to co oferuje seria GTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 (edytowany) U mnie bugi, wpadki i błędy w WoWie. żywy furbolg który niby atakuje a tak na serio wcale i upada w Ashenvale: Spoiler Spoiler Nie upływa wogóle życie podczas walki furbolga i orka: Spoiler Ten ork wcale nie walczy z furbolgiem tylko bije w drzewo: Spoiler Tu był błąd albo wpadka ze mną podczas wykonywania jakiegoś q w Azsharze: Spoiler Kolejny błąd tym razem z Ashenvale Asassin'em, nie da się go zabić(pudłuje): Spoiler Zbugowany tauren(Ruul Snowhoof): Spoiler Edytowano Lipiec 4, 2018 przez Jakubas18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2018 9 godzin temu, BiP napisał: Czyli wszystko to co oferuje seria GTA A czy w GTA w ciągu dosłownie trzech sekund przełączysz się z samolotu na monster trucka? Poza tym w GTA po upadku z dużej wysokości giniesz. Tutaj pojawisz się tuż obok i możesz spróbować ponownie. No i na koniec - może i GTA wygląda o niebo lepiej, ale co wirtualne Las Vegas, to Las Vegas, a nie jakieś Los Santos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 10, 2018 Share Napisano Lipiec 10, 2018 Kolejne wpadki, błędy, bugi itp. w WoWie i oczywiście że ze screeny mam do tego.Znowu coś nie tak ze mną: Spoiler Krasnoludy których wogóle nie mogę ich atakować(brak target'ów): Spoiler Zaraz? Co mi tu chodzi pod nogami??!. Spoiler Wersja z mountem: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Lipiec 11, 2018 Share Napisano Lipiec 11, 2018 (edytowany) Crashuje ci War Thunder: Spoiler Co Robisz? Spoiler Przenosisz okienko z crashem na drugi monitor i grasz dalej XD Edytowano Lipiec 11, 2018 przez PainChillerPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Coś mi się świeci nad głową albo wokół głowy: Spoiler Jeden z ogrów atakujących mnie, leży i jednocześnie mnie atakuje: Spoiler Goblin leży i wcale nie walczy z Murlokiem: Spoiler A to co to ma być??! Spoiler Znowu coś mi się przyczepiło: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 21, 2018 Share Napisano Lipiec 21, 2018 Assasin's Creed Origins Latające kamienie Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 30, 2018 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2018 No Man's Sky NEXT. Po zaktualizowaniu gry w polskiej wersji pojawiły się drobne błędy. Opis misji: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2018 Share Napisano Sierpień 1, 2018 Dying Light (ukończyłem dzisiaj Assasina i nadrabiam zaległości i już na powitanie, to... ) Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2018 No Man's Sky NEXT - lewitujące ruiny Spoiler To nie błąd. Wrzucam przy okazji The Talos Principle i wkurzanie tajemniczego rozmówcy. Spoiler Tłumaczenie Jaka jest różnica pomiędzy żabą a drzewem? - Żaba jest świadoma - Żaba jest zielona - Żaba jest przepyszna (powiedział android) Rozmówca darował sobie dalszą rozmowę. Z takim argumentem nie wygrasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 25, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2018 Tym razem Fallout 4 i niespodziewany gość. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2018 Wracamy do No Man's Sky... Też byłbym zdziwiony gdyby w pracy wyrósł mi trawnik Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 26, 2018 Share Napisano Sierpień 26, 2018 37 minut temu, Triste Cordis napisał: Też byłbym zdziwiony gdyby w pracy wyrósł mi trawnik To dywan xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Z dzisiejszej gry w DL Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 I ponownie DL Spoiler Ziemia która "zamieniła" się w szkło Spoiler Pływająca butelka w powietrzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Screen z Payday 2...Chyba nawet nie trzeba komentować XD Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 12, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2018 (edytowany) Lego Avengers Iron Man się zablokował. Musiałem powtarzać cały etap Spoiler No Man's Sky NEXT Po raz kolejny wylądowałem o tak... Spoiler Edytowano Wrzesień 12, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2018 Autor Share Napisano Październik 28, 2018 Far Cry 5... Zdesperowany rolnik próbuje złapać kreta. Koloryzowane Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 28, 2018 Share Napisano Październik 28, 2018 3 godziny temu, Triste Cordis napisał: Far Cry 5... Zdesperowany rolnik próbuje złapać kreta. Koloryzowane Ukryj treść Chciałem kupić sobie F5 w tym miesiącu, ale jednak zmieniłem zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2018 Autor Share Napisano Październik 28, 2018 5 godzin temu, BiP napisał: Chciałem kupić sobie F5 w tym miesiącu, ale jednak zmieniłem zdanie Nie kupiłem jej. Wymieniłem się za nią za kolekcję Kingdom Hearts. Polecam, świetna gra (jedna z tych, w których ignorujesz fabułę i skupiasz na rozwałce). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 10, 2018 Autor Share Napisano Listopad 10, 2018 Horizon: Zero Dawn... Z cyklu "gdy potraktujesz reklamy zbyt dosłownie" "Twix. Nie łam się, przełam się!" Spoiler To nie błąd, ale takie ujęcie pasuje tutaj idealnie. "Aloy, kobieta wychowana przez lisy poluje na zwierzynę ukrywającą się w głębokim śniegu" (koloryzowane) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się